💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 161
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 910
Следващата игра-плуване в бурно море,леле!

# 2 911
  • Другата България
Следят ни.                                            
Хахахахаха, това продукцията ли го е написала? кАжи честно!
Я снимай целия разговор да се посмеем.

# 2 912
  • София
Двете коалиции при Старейшините насадиха Михаил на пачи яйца и на капитанска битка.

О, битката на Добрин. "Добри ги вади като клечки тия дървета. Напълни ми душата!" Joy

# 2 913
  • Някъде в Матрицата
На гладиаторите, май Радо носеше знамето.

# 2 914
Падам от смях!
Гладиаторите ще се избият за капитанство и глас повече, а при Старейшините положението е болен-здрав носи кой от кого по-зле  да се изкарат. Grinning

# 2 915
Защо на Рълев му дадоха да си върне топката?И той дори я върна в по-трудния за вкарване кош.

Защото топката не излезе заради негова грешка, а заради калпавия инвентар на продукцията.Рълев нямаше вина за това, че топката излезе.В случая с Калоян вината си беше само негов когато изкара топчето.

как на 100% реши, че е заради калпавия инвентар, то даже не се видя и много добре как излиза. И какво значи калпав инвентар - мрежата е била скъсана отдолу ли ? Защото ако излезе напред през ринга, това няма нищо общо с инвентара, а със законите на физиката.

То не е ядрена физика, че да не се сети човек.Елементарно е.Защото ако бяха по-дълбоки мрежите, няма как да излезе топката.И това е на 100%.Има и други начини да се направи един път като влезе топката, да не излиза повече, но са малко по-сложни.

# 2 916
Следят ни.                                            
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy

# 2 917
  • Другата България
На гладиаторите, май Радо носеше знамето.
Наистина ли? Аз съм заложила на Рълев....
И ако Мишо наистина е капитан при сините, ще има братоубийствена битка, и нищо чудно отпадане на капитан.....ако верно така са го измислили, са за разстрел.
Дано Рълев си е капитан, и да не е Мишо при сините, аз мисля, че промото може да е подвеждащо.

# 2 918
  • Sofia
Кръстеви да не се елиминират на капитанската, май май...

# 2 919
Кръстеви да не се елиминират на капитанската, май май...

# 2 920
  • София
Само да не се удави някой утре. Че то, като помня спасителите (спасителят) какво чудо са също (като продукцията)...
Тази вечер самата битка ми беше скучна. Жалко за момичето.
Питанка към знаещите: една Оряшкова семейство няма ли? След диви реки и т.н. не е по-морално тя да говори с близките?
ПС. Какви ги пиша. Дунев вече 2 дена не се е виждал с щерката. Той трябваше да е.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 22:17 от EmBrother

# 2 921
  • Някъде в Матрицата
За малко се мерна, и гледаше назад към племето и сякаш имаше повече коса от Рълев.
Те пък този път, сите високи мъже от Гладиаторите с тениски и клинове. Никой не се е цъкнал в слип. Joy

# 2 922
  • Другата България
Скрит текст:
Следят ни.                                            
То това е, нищо друго не са писали ама ни наблюдават. Затова в темите за спойлери изчезнаха някой информатори. Joy
Ама в какъв контекст е този коментар? Кой какво “друго“ е писал тук?

# 2 923
  • София
Джери обаче ми се реабилитира в очите с това, че се разплака за Олимпиева. И аз съм една лесна...Grinning

Тези пък Старейшините не са нормални, Дунев щяха да изберат за разговора. Не стига дето половин сезон си го къткаха, че трябвало да се събере с щерката, ами сега и обаждането за него. Голям комфорт и лукс за този ми човечец - пък едното дете, пък другото... Останалите явно нямат деца и близки, само Дунев.
Добре че му стана неудобно и сам се отказа.

В понеделник Старейшините ще се избият за капитанството. Всеки ще вика "Вземи го ти!" Joy

# 2 924
  • Някъде там...
Според мен Радостин носеше знамето също. Ако другите изберат Мишо, едва ли продукцията ще изпусне този златен шанс да ги пусне един срещу друг на елиминационна капитанска. Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт