💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 167
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 775
  • софия
До колкото разбирам от подкасти и т.н има толкова много заснет материал, че ако сега решат да сглобят наново сезона, поне три нови сценария ще излязат Simple Smile))))

Нямам нищо против предварителни  уговорки, робота на Продукцията е дали да го позволят или не.

Специално за Рълев - каквото и да се върти около него, за мен няма значение. Просто момчето си го бива. И на терен и в социалната игра. Ако са двойка с Дени, ок, одобрявам, въпреки, че някой в тази двойка е ударил 6-ца от тото-то и това не е Рълев:))))

Малко съжалявам, че се е провалила първоначалната идея за Амазонките. Не можа да се"развие" играта за нито една от тях. Аз си ги харесвах всичките на реката,  играеха заедно, не се караха и не мрънкаха. Нямаха лидер обаче. Еххх, Жени Джаферович, пети сезон беше твоят, момиче, каква игра можеше да стане само! )))))))
Не знам защо спряха да играят тези момичета, след торнадо ли, какво ли..., ама вече не играеха. И синхроните им спряха, сал един Гатьо ги отсрамваше...))

П.п  Сития Лъв Heart и Рълев Heart са ми фаворитите.
На другите симпатизирам, но нито един не мага да наредя до тях Hug

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 18:15 от freespirit

# 2 776
На мен интервюто на Ивка с Мудева ми хареса. И не знам защо тук така се реагира на Ивка, на мен ми харесва, не се държи като кифла. А това, че подкаста е на ИВ какво значение има, въпросите които Ивка задава примерно другите подкасти не биха ги задавали (повече за извън играта) така, че е интересно да научиш и други неща за играчите.
Сигурен съм, че след игрите забранате ще падне и ще ги видим и при Неделчо. Аз онзи дето мляска най-безцеремонно и нагло пред прегладнели хора без грам свян не го гледам, нито другия ауткаст. Туньо съм го гледал 2 пъти не ме кефи.

# 2 777
Защо на Рълев му дадоха да си върне топката?И той дори я върна в по-трудния за вкарване кош.

Защото топката не излезе заради негова грешка, а заради калпавия инвентар на продукцията.Рълев нямаше вина за това, че топката излезе.В случая с Калоян вината си беше само негов когато изкара топчето.

# 2 778
  • Другата България
И последно, че не обичам да се чувствам замислена, щото се напрягам от схеми и уредени “мачове“, снощи мислех, че довечера сините ще познаят и Мартин ще си чуе децата. Все още го мисля, но на 50%. Другите 50% отиват при Вики Пенелова част от Гладиаторите. Все пак на Виолета ѝ трябват хора за новата коалиция......Blush

# 2 779
Защо на Рълев му дадоха да си върне топката?И той дори я върна в по-трудния за вкарване кош.

Защото топката не излезе заради негова грешка, а заради калпавия инвентар на продукцията.Рълев нямаше вина за това, че топката излезе.В случая с Калоян вината си беше само негов когато изкара топчето.

как на 100% реши, че е заради калпавия инвентар, то даже не се видя и много добре как излиза. И какво значи калпав инвентар - мрежата е била скъсана отдолу ли ? Защото ако излезе напред през ринга, това няма нищо общо с инвентара, а със законите на физиката.

# 2 780
Аз съм почти сигурна, че сините довечера ще загубят и ще изпратят някой при гладиаторите. Трябва да върнат баланса по някакъв начин и да възстановят интригата в игрите.

# 2 781
Здравейте, искам да споделя нещо което забелязах относно предстоящите сезони на Игри на волята.

Смятам че тук е най - правилното място за разпространяване на информация. Напоследък доста се обсъжда дали Сезон 6 ще бъде All-Stars. Ами не ... Сезон 6 ще бъде обикновен сезон, а Сезон 7 ще бъде  All-Stars

Тази информация е побикувана в уикипедия и не смятам че е тайна...

https://en.wikipedia.org/wiki/Desaf%C3%ADo_(TV_series)

- Season 6, 2024: Upcoming season
     - Season 7 (All-Stars), 2025: Upcoming season

# 2 782
  • Другата България
Аз съм почти сигурна, че сините довечера ще загубят и ще изпратят някой при гладиаторите. Трябва да върнат баланса по някакъв начин и да възстановят интригата в игрите.
Не някой, жена. И то не остана коя. Така си мисля де, да видим.

Цвети с гадже.

# 2 783
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.
Има доста по-несимпатични мъже в Игрите от Крум, които не се "радват" на такъв хейт. Даже за мен не е никак зле изглеждащ. Просто хората не харесват имиджа на "отворкото". Румен Радев е идеалният пример.

# 2 784

Ще изберат Мартин, защото имаме 2 бивши и една настояща двойка, Оряшкова няма деца и мъж, Мастагарков май и той няма семейство, Вики и тя е малка, тук изключвам родителите на участниците. Остават на Марто дъщерите.

Аз залагам на Дунев:) Щото нали такова дъщерята не я е виждал от цели два дни:)

# 2 785
Не гледах внимателно и не знам дали е от калпав инвентар, или просто Цвети е въртяла по-силно колелото. Не разбирам защо Рълев е обвиняван в нечестна игра, при положение че той в случая не играеше с партньор, а с противник. Ако го бяха накарали да вкара отново въпросната топка, той щеше да подскаже на Мудева също да изкарва топките на Крум. И играта щеше да се превърне в "Изкарай топката", а не "Вкарай топката". Simple Smile

# 2 786
  • Другата България
Че то в този сериал правила има ли? Риторично си питам.
На всяка игра има някой, който нещо прави, различно от това на останалите. Май не остана играч, който да не е забелязан от зоркото зрителско око, че “мами“. Един Пастъгарков само си го призна официално. Поне това.
Така че понятията честно и нечестно са относително понятие, поне за мен. Blush

# 2 787
Добре, извинявам се.
Спирам да пиша повече по тази тема. Последно:

Пипшете каквото си искате, няма проблеми и не ми пречи. Аз не ви преследвам и не ви репликирам и не ви търся сметка защо мислите така или онака за този или онзи.

Обаче аз съм обвиняван, че го хваля. Ами ще си го хваля да. Мое право. И не желая да бъда вкарван в обяснителен режим и да се обяснявам защо харесвам някого и защо не харесвам друг.
Тук съм за забавление, а не да губя ценно време да се обяснявам.

Дяволо, аз те подкрепям и много харесвам воденето на темите и анализите ти. А и това е просто една игра, колкото и да се палим в нея. Защо се палим? Ами защото сме хора, от плът и кръв, с емоции, пристрастия, свои виждания и свой житейски опит. Това всичко е нормално. Виждаме живота различно. Може би и самите участници ги виждаме различно. Може би това, което излъчват и провокират не е самата истина за човека вътре, а и няма значение чак толкова дали или, нещо си. Ами може би това са актьори на 25 %. Той самия живот е една игра, камо ли нещо по телевизията. Наскоро се размислих, че може и да не сме прави с разочарованието си от режисираността. Представяте ли си едни Игри на волята, нережисирани и...... тотално скучни? А може би още по-скандални, по агресивни и т.н.

Да се забавляваме и да ценим хубавото общуване и обмен на мисли и идеи тук. Мисля, че е безценно.

🙂

# 2 788
Не гледах внимателно и не знам дали е от калпав инвентар, или просто Цвети е въртяла по-силно колелото. Не разбирам защо Рълев е обвиняван в нечестна игра, при положение че той в случая не играеше с партньор, а с противник. Ако го бяха накарали да вкара отново въпросната топка, той щеше да подскаже на Мудева също да изкарва топките на Крум. И играта щеше да се превърне в "Изкарай топката", а не "Вкарай топката". Simple Smile

Toпката излезе когато с друга топка Рълев уцели ръба на противоположния кош. Цялата конструкция е малко калпава и при удара с другата топка се получи един откат в противоположното рамо, който изхвърли вкараната топка. Цвети нямаше как да изкара топката с въртене. За мен проблема е в конструкцията. Същото е валидно и за ситуацията с Калоян.

# 2 789
  • Другата България
Аз си ги представям. “Сървайвър“ е точно това. Американските сезони са наслада за очите и най-вече, ушите.
Сила и ум, неочаквано добра комбинация.
“Фермата“ също, изключвам сегашния сезон, защото не го следя.
Не, че няма никаква намеса, но е в пъти по-малка.
Хора, гледали оригиналните ИВ твърдят, че там също няма намеса.
А аудитория си има, и то не малка.
При нас просто самите продуценти са сеирджии, след успеха, който имаше ББ надали това бяха точно хората, които да се заемат с ИВ, но ето на - правят го пета поредна година. И имат аудитория именно заради публиката у нас - дай ѝ хляб и зрелища, и чакай рейтинг.
Миналогодишния турски “Сървайвър“ от средата нататък също беше добър, само че загубиха зрителите с началото. Но турците бяха супер адаптивни, променяха всичко по време на излъчване, защото следяха нагласата на зрителите. За игрите да не говорим - наслада за окото, обезопасени, направени, изпипани....но и те се провалиха, и няма да има втори сезон. Няма, нашата аудитория си е за предавания тип ББ и “Ергенът“, и ИВ в този им вид. И го казвам с огромно съжаление именно като зрител.

Общи условия

Активация на акаунт