На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Привет моми4ета! HugЧестита месе4инка на Димана ! Ей ,ама много специална тая мома- единствена празнуваща в този ден Wink
Аз съм  в оби4айната ситуация- ДАри църка, аз си пия кафето и  ровя из форума Mr. Green
ОДеве й давам мляко и тя като си хвана шишето, и запо4на да си върти главата и да си 4еше зъбите ooooh!Чуваше се само "скръц-скръц....).АМи - ако ще да яде- поне ще си на4еше зъбите Joy
Весика, радвам се 4е си отново сред нашите редици!

# 31
  • софия
А,моят ник е dani-от Даниела ,к-от Кирилова,а 777 е годината в коята съм родена  newsm47,демек,живея с орлите вече... rotfImbo.Седмицата е божието число,както татито казва еврейското,а три пъти,за щастие  Mr. Green...

# 32
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДИМАНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА ЗА РАДОСТ НА МАМА

Ей, ама много пишете...аз докато ви изчета и вие - нова тема
Дани, дрехите са страхотни, стискам палци да си осъществиш идеята Peace
За ника-името ми е Даниела, но в университета имах един колега, който ми казваше така.

# 33
  • В ЛЮтеницата
хъм, аз пък мислех, че Бубчето е на 15 години  Laughing и затова е Bubcheto15 (като гледах снимката), че на MMilena и на ММария им заяжда "М"-то на клавиатурата  Joy, а dani e 777, защото 666 е било заето от друга "добрячка"  hahaha.
Ето заради това горното съм Pepper [ПЕПЪР] - (пипер). Освен това Пе и Пе са първите ми букви на името и фамилията.

Elionka, да ти е здрава и щастлива Димана! Dreams, и на теб да ти е честит р.д. на снахата! И като порасне да те носи на ръце, както ти я носиш  Laughing!

# 34
  • София
Добър ден!   bouquet
Честито на Димана! Да е щастлива, здравичка и обичана от всички!  Heart Eyes  bouquet
Vesika, помня те и аз! От тук, а и от у-щето "9м". А и нали сме с адашчета Wink Добре дошла отново!  Peace
Dreams , това с молекула ми хареса, току-виж скоро се обзаведете с една такава Mr. Green Тенкс за идеята! Peace

# 35
  • София
Разписвам се и аз в хубавата темичка Heart Eyes

Честито на празнуващите днес!

Нори е от Елеонора, както можете да се досетите, като бях малка така ме наричаха. Звучи ми по- симпатично от Нора.

Желая на всички усмихнат ден, ние следобед сме на ортопед и ще пиша по-късно пак

# 36
Е то след такива пожелания как да не почерпи човек!  Laughing

А по късно Eliona  ще се включи с алкохола!  Mr. Green

# 37
  • у дома
Здравейте  Hug

Влизам само да ви почерпя с по парченце вкуууууууууусен кекс (много лесно и бързо става)

(с кисело мляко е още по-вкусен Wink )

като хапнем с Ния ще чета и пак ще пиша
  Mr. Green

# 38
  • София
Е, как да не огладнее човек след такива снимки Blush
Сега разбрах, че една позната е родила. Чакаха момче, а пък излезе момиче Mr. Green Май при нас нямаше грешки, нали? За тези, дето пишеха и като бременни знам, че познаха на всички, но за другите - има ли объркани прогнози?

# 39
  • Бургас
Честита месечинка на Димана    bouquet
Да е жива и здрава, да радва мама и тати и малко да ги ядосва !!!

Лошото време, влияе много добре на активността във форума- един ден не съм влизала и сте изписали темичката  Simple Smile
GJK са инициалите ми - Gергана Jорданова Которова- доста прозаично  Blush

Нашият режим е различен- зависи дали че стане в 6-6:30 за мляко или не. Ако стане ядем 6 пъти, ако не - 5!На обед ядем зеленчуково пюре /давам вече всички зеленчуци, без бобовите/, а след обед каша или плодово пюре с АМ. Пием по 200-230 мл. АМ. Между храненетата не давам нищо!
Спи два пъти през деня- сутрин към 10:30 за около половин час и към 14 за 2-3 чса. Вечер заспива 20:30- 21ч.

Засега толкова- отивам да гледам снимки  Laughing

# 40
Eliona, да ти е жива, здрава и много палава малката принцеса!!!

Vesika, ха добре дошла отново!  bouquet

Блу, темичката наистина е мно'оо готина! Hug Давай рецептата на кекса, че тези дни трябва да засилвам татето ни! Mr. Green

Нори, а защо не виждам снимка на Яна на 1-ва страничка! Naughty

juliana, наистина е много неприятно, че таткото ви носи вирусчета, но поне пък после си ви лекува! Wink

dani777k, точно очаквах, че останалите пари от кошарата си инвестирала в нова пола, а пък то Найа е с нови придобивки. Laughing
Вчера вечерта ми светна, че можеше да ти дам нашата кошара, за да не купуваш само за 2 дни...ама....май беше късничко.... ooooh!

Незнам защо, но днес Гого ми е толкова сладък, а и така се смееше на едни ключове, които вчера успешно сварих  Embarassed, че ми идва да го изяммм. Grinning
А моят ник идва от Андите, които като малка мечтаех да изкача hahaha...не, незнам защо исках приятелките ми да ми викат Анди newsm78, което така и не стана, а В е от фамилията ми.

# 41
Здравейте,

тези дни само отварям форума и така си остава, нямам време даже и да прочета.Едва сега наваксах.
Гледам че си говорите за ник-ове.Моят също идва от името ми - Жана, приятно ми е.От Жана стана "жар", което на английски е Ember.И така Simple Smile
Относно чашите, аз купих на Вики от неразливащите се на Avent с мек накрайник.Снощи и я дадох, много и се радва baby_neutral
А като гледам какви са ви режимите на хранене #Crazy.Вики повече от 150 мл не може да изпапка, обаче ние сме на 6 хранения все още, като последното е в 22:30 часа (чак тогава заспива, но поне спи цяла нощ Peace).Като гледам повечето сте вече на 5 кратно.Как го правите тоя номер не знам, Вики на всеки три часа през деня си търси млекцето и това си е.
Ох,тая моята колежка е уникална просто.Не иска да поеме отговорност за нищо, ако може някой друг да го свърши... #Cussing out

Щях да забравя - Честити месечинки на всички празнуващи!
Айде после пак, ако остане време Mr. Green

# 42
Да ви питам, някой добавя ли АМ в зелен4уково пюре newsm78 и то сухо Thinking.Бях 4ела някъде ( ама не помня къде ooooh!) за такъв на4ин на добавяне на мляко, и по този на4ин не се налага дохранване с  мляко.АКо някой знае- да свирка Whistling.Аз по принцип мляко не слагам в пюретата, ама сега имам едно гортово тиква с морков , което ми се вижда ужасно Sick.Сложих му картоф, ама пак ми е гадно. Та си мислех ако сложа АМ дали няма да го овкуся поне малко?

# 43
честита месечинка на Димана!Да расте голяма и да радва мама!

..и velmar в общия случай папкането ни е:
6:00 кърма(колко яде, идея си нямам)
9:00 адапте 120 мл-почти никога не ги изяжда(или кърма-зависи от времето, което има мама)
12:00 зеленчуково пюре 200гр.
15:00 плодово пюре 100гр. + адапте(60) или сок
18:00 адапте 120мл(винаги си ги изконсумира)
21:30 кърма(суче докогато му е кеф)
03:00 адапте/кърма(по АМ виждам, че яде между 60 и 90 мл.)

# 44
Да ви питам, някой добавя ли АМ в зелен4уково пюре newsm78 и то сухо Thinking.Бях 4ела някъде ( ама не помня къде ooooh!) за такъв на4ин на добавяне на мляко, и по този на4ин не се налага дохранване с  мляко.АКо някой знае- да свирка Whistling.Аз по принцип мляко не слагам в пюретата, ама сега имам едно гортово тиква с морков , което ми се вижда ужасно Sick.Сложих му картоф, ама пак ми е гадно. Та си мислех ако сложа АМ дали няма да го овкуся поне малко?
аз се пробвах няколко пъти да добавя кърма/адапте, но Никола твърдо ме отказа от по-нататъшни опити Wink

Общи условия

Активация на акаунт