На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от нас скъпи дами Hug
И аз по цял ден седя с отворен форум и не мога да смогна да прочета. Виждам, че обсъждате никове. Аз май съм обяснявала и друг път. Та gecumka всъщност е деситка. Така ми викат всички приятели. Преди бях desitka, но някой ми беше регнал ника и след много тръшкане от моя страна мъжът ми го измисли това. Поне навсякъде е свободно и нямам проблеми да се регистрирам Laughing
Да кажа и аз за пюретата. Алекс отказва всичко друго различно от Hipp. В магазина в нашия блок са по 1.65лв и е доста добре зареден. Ако някой се интересува за Слатина става въпрос.
Момичета аз съм в доста голяма чуденка. Предлагат ми да започна работа от 1-ви февруари. Става въпрос за доста добро заплащане ама е по цял ден newsm78. Има кой да ми гледа детето, но не знам какво да правя. Дайте съвети моля Hug
И последно за проходилките. Аз съм с две ръце за тях. И вече съм купила, но ще изчакам още малко. Това за изкривяването на крачетата са пълни глупости. Та те твърдят, че и от памперсите се изкривяват. Дайте сега и памперси да не ползваме Crossing Arms
Хайде оставям ви. Лека и спокойна вечер.

# 76
  • София
Blue хиляди благодарности, че и моето съкровище е на първа страничка   bouquet

Уиски пиеш ли? Че да те черпя един коктейл

# 77
Здравейте и от мен.
Аз днес уж щях да пиша, а така и не ми остана време до сега.
Първо да си кажа за ника - така ми казваше майка ми преди години, сега го е позабравила това име, но аз още си го помня и ми харесва.
Нашият режим май е по-различен от вашия. Ето го:
11 - 12 - АМ
14 - 15 - зеленчуково пюре + АМ
17 - 18 - плодово пюре + зеленчуково пюре + АМ
20 - 21 - АМ
23 - АМ
Не знам дали е най-добрата схема, но не мога да се вместя в никаква подобна, която съм прочела или чула. Вчера й дадох и 1/4 жълтък с АМ. Изяде си го с кеф.
velmar ето нещо за теб. Наздраве!

Отивам да сменям памперс. До скоро.

# 78
  • Sofia
Ей, къде сте бе...........ВИждам ви вси4ките. Хайде вклю4вайте се , 4е ще изперкам CrazyНа ба4кане съм до... 1ч Tired, а няма кой да сипе по едно пиене Naughty
Ей, кога изпихте Бейлиса??? Ле-ле какви сте бързи. Аз докато напиша, Дидика, вече сипа.

# 79
ЕЛиона, сипи-сипи WinkАз имам мнооого време да пия, 4е и да изтрезнея Sunglasses
Дидика, абе малко странно охраниш МАги newsm78Не 4е ми е работа, ама ако ти е проблем да помагаме с акъли.За какво й даваш и плодово и зелен4уково следобед ShockedИ по колко изяжда от тия неща?

# 80
Да не забравя да благодаря на Блу за актуализацията на снимчицата на Маги. Благодаря ти Блу! Ето нещо в тон с очите ти!

# 81
Ами давайте акъли, щото аз няма да се сетя сама.  velmar Ами давам й по половин бурканче на ХИП и после около 120 мл АМ. А така яде, защото първото ни ядене е на обяд. Абе замотах се яко с това захранване, ама айде.
 velmar, ти започвай да пиеш, че съм ти подготвила цяла бутилка. Ще правя компания.

# 82
  • гр.Добрич
Много пишете, човек не може да ви изчете. Имам голям повод за черпане, ама ще изчакам някой ден още и тогава.
Днес си купих "Моето бебе и аз" и ако не се лъжа видях едно от нашите бебчета - Йоан на Мама Жени. оСТАВА тя да си признае.

# 83
  • у дома
ауууууууу момичета, ш`са напия дорде мъжа ми се прибере от разходка с Барки  Mr. Green ще се чудя после какво да му обяснявам  Laughing  Joy Наздраве!  Mr. Green
Благодаря ви, но наистана няма защо Wink

bubche и на теб благодаря, но засега няма нужда. т.е. мъжа ми е минал на връщане от работа през Штъркел и е взел каквото трябва. Следващия път ще напазарува от Бамби  Mr. Green (просто му е близо до работата, а Штъркела е близо до вкъщи, но пък той закъснява понякога)

# 84
Дидика, Маги буди ли се през нощта?ПО -то4но до 11 сутринта? Не става ли да се опиташ по-рано да си ляга и съответно по-рано да става.Така ще си имаш едно мле4но ядене преди обяд , а на обяд зален4уково.Пробвай дай даваш пове4е зален4уково и по-малко АМ на обяд за да заместиш обедното.А следобед дадаваш само плодово +АМ.Другите да са мле4ни е ок според мен.Абе- ако някак си запо4не в 9 да става( т.е 2 часа корекция)-АМ,12-обяд- зелен4уково,14-15-плодово с АМ( там после ще ти дойде кашата),18-АМ и към 21 да  е последното АМ и ...заспива.
Само не знам как да направиш изместването на съня за да си дойдат нещата по местата Embarassed

# 85
velmar Аз ще ги направя храненията така, но не искам да измествам часа за спане. Не, не се събужда. Сега и двете се наспиваме добре, особено аз. А иначе ще забравя за съня, а съм изключително тежък случай. В предишната ми работа се бяхме споразумели с шефа ми да ходя на работа към 10:30 - 11. Просто не можех да ставам. Но ще си запиша сега графика за франене и ще се опитам да го спазвам. Мерси за това.

# 86
  • София
Деситка - моля те кажи къде е този магазин? Понеже на Калоян купувам само Хип, Гербер и Нестле, ама около мен в Дружба на Хип не падат под 1.90 лв. Ти направо ме зарадва истински с тази цена Hug
Аз съм с кола, така че ми е много близо...  bouquet

А Калоян вместо да спи, седи в ръцете на баща си и се смее с глас Joy Кога ще спи, не знам това дете, как не се уморява.

# 87
  • Sofia, Bulgaria
Нана на кръстовището на Слатинска и Гео Милев има спирка на автобус 11 (срещу сладкарница Неделя). Зад спирката има голяма кооперация с много магазини. Като застанеш с лице към кооперацията тръгваш от лявата страна към пазара. Вторият магазин. Има всякакви пюрета. На Хип чакат зареждане в понеделник.

# 88
  • София
Много ти благодаря Деситка!   bouquet В същата кооперация зад спирката има аптека, а отстрани магазин за стоки за 1 лев, нали? Още в понеделник ще отида, че тиква не съм му давала от доста време. Heart Eyes

# 89
Честита масечинка на Димана!Много здрава умна и красива да расте!

Нана снимките са супер!
juliana това с боледуването е много кофти наистина ,дано по бързо мине грипния период Hug
Vasika честито зъбче!  bouquet
Блу страшен кекс си направила!Метни едно парче и към нас!
Пепър направо ме разсмя с никовете Joy
gecumka по закон имаш право на 2 часа на ден за кърмене(или хранене на бебето),така че реално ти стават 6ч работно време,може да пробваш ако не вървят нещата ще се откажеш newsm78
Ember какъв е такъв вашия тати купил сам роклички  Shocked,направо ме срази,да си го пазиш, че такива не се намират лесно Mr. Green

Много гадно време наистина днес ,никаде не сме мърдали,на всичкото отгоре и Ники е с гнойна ангина и вече 2 нощи не съм спала и сме  и на антибиотик TiredДано по бързо се оправи да не зарази и Еличка ,че тогава не знам...

Общи условия

Активация на акаунт