На половин годинка вече стана, АВГУСТовската мечта на мама!

• 10 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia, Bulgaria
Нана точно тази кооперация. Но не от страната на 1ния лев, а от другата Peace
Мама Марго мерси Hug И аз мисля да се пробвам пък ще видим Thinking
Лека и спокойна нощ Heart Eyes

# 91
  • гр.София
 newsm24-Бързам,бързам и аз с наздравица за Димана,преди да сменим датата.  bouquet
  София на-сетне заспа,разпльокана по корем
 Ще ви почета и после-пак съм тук.

# 92
Е ,много ме е яд за Албена и Максим !! Sad Пак ги прецакаха съдиите и ги оставиха ТРЕТИ  #Cussing out #2gunfire Twisted Evil Играха страхотно,само заради тях още не съм си легнала.........

# 93
  • у нас
Здравейте мамчета Hug.
Пропуснах цяла тема и да искам не мога да ви изчета no.Да ме извинят всички,които ще пропусна,но накратко честито на всички бонбончета,празнували тези дни  love001.Добре дошли на новите ни мамчета и техните сладурчета welcome.И не на последно място--бързо оздравяване на всички болни spoko.Ние също сме мноооого болни.Както вече писах,каката прихвана грипа.Пазих,пазих,но не опазих Кари.Съответно и тя се разболя.Тази седмица ми е много тежка,чак не ми се говори.Не знам вече от кога не съм спала като хората smile3507.Тичам от едната стая до другата по цяла нощ,защото която от двете се закашля и започва да плаче ooooh!.И двете ми направиха усложнения и сега и двете са с бронхит.Кари много се измъчи милата.Гърдите и свирят като гайда.Нослето запушено и тече.Добре че Али вече е по-добре.Утре сме на контролен преглед.То е ясно,че Кари не е по-добре,но дано поне Алиса да е newsm17
Пазете се,че гадния грип е плъзнал навсякъде и е доста тежък #Sniper
Лека и спокойна нощ ви желая.
Ето ни от днес-болни,но весели,а още повече,че баба ни подмята цял де на ръчички КАРИ

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 00:10 от Lorexa

# 94
И аз ще се възползвам от магазина в Слатина.Благодаря на Деситка,която дълго време четях ,като Гецумка   Banghead
И ние днес бяхме на вън и наистина времето беше не лошо,но много кално Sick Минах с количката през две големии акита..и чистих дълго време колелата с пръчка...... Joy.. hahaha Mr. Green Ще чакам сега от някъде голям късмет и многоооо парички..... Joy
И аз се смях на разбора на никовете на Пепър.......
Искам да попитам вие за колко време заменихте и второто (следобедното) хранене....???
Утре ще ходя на фризиор.......вече е цяло събитие в сегашното ми ежедневие...........
Хайде лягам,че не е ясно в колко ще ме събуди малкото зверче......

# 95
Здравейте мамчета!Честита месечинка на Димана и на всички,които празнуват днес!Всички болнички да оздравяват бързо.Днес добавих в картофа и половин бурканче ранни моркови и си го хапна много добре само,че отново ужасно се омазахме имах чак по косата си,не спира да си мята ръцете направо ми идва да ги вържа SickСледобед давам и по няколко лъжички оризова каша на нестле и определено това е любимата му храна така отваря уста че ще ме глътне Joy Но има нещо което ме притеснява от няколко дни има ситни пъпчици около устата,но пък не съм чувала някой да е алергичен към картоф newsm78 до вчера само това съм давала,освен аз да съм яла нещо,което не му понася.Какво ще ме посъветвате?Дали да не спра за няколко дни захранването?но пък таман свикна с лъжичката като цока само няколко дни да не забрави?

# 96
  • гр.София
 Lorexa-то е ясно,че не от добро си се покрила. Оздравявайте успешно!

cvetyab,това е хитовата ни каша.София не размахва ръце,а направо ги набутва в устата при кашата-сигурно от зор да я натъпче по-бързо в гърлото.Ей,голямо мазало!
А пъпчиците може да са от мръсно newsm78. Новата мания на бебешока е да върти в ръцете си шарена хартия,а още по-добре-картички.Завира си ги в устата и не знам,как не е пъпчасала.

spinki-само ни пускаш мухата,че да не спим от любопитство.

Ввъх,значи,никът ми няма нищо общо с името (ама тия дет` са като мен си мълчат Sunglasses)
Домочадието ми казват " Мамичка Лидичка"-щот`съм Лидия.  Главният Спонсор се казва Любо (таткото !). Малкият разбойник- бат`Петър.  И инфантата София. ( Karim-всичко това-за твоя лексикон!)

Tedi79, при мен имаше известна изненада за пола на бебето hahaha
Аз,като Dreams, бях луднала на тема "момиченце". Първият път, още беше рано за 100% прогнози, докторът рече- " май ще е момче". Бях ужжасно разочарована! Мъжете пък newsm44.
Следващият месец докторът отсече: "Момиче". Даде ми снимката и отдолу написа- female.  E-e,половин София получи смс-и с това съдържание-на кой ли само не казах...Родата щастлива, мъжете- Sad.
Следващ месец(всичко това се развива в поликлиниката,д-рът си ме гледа всеки месец, не ме претупва...)- Д-рът,забравил,че сме видяли пола-пак гледа! Близо час ме въртя-бебето сгънато,че и спи-нищо се не види.
 Naughty
Следващ месец: " Какво е първото ви дете? Момче? Ами,пак ще е момче!" #Crazy Увисна ми ченето,честно.
Тогава обявих на всички,че все пак е момче и спирам да говоря за това. На д-ра следващото гледане забраних да "търси" пола. Отказах да ходя на друг видеозон при друг лекар-бебчето си беше здраво,а останалото-к`вото дойде-имах списък с мъжки и с женски имена. И мно-ого тайно попълвах само женските Peace
 А,да- таткото и баткото сега са влюбени в малката-не могат да я поделят!

Предлагам нова анкета- Пречи ли ми форумът да си върша работата?  typeuu cheers Stuck Out Tongue

# 97
  • София
Добро утро от нас с Калоян!

Лорекса - бързо да се оправяте Hug

mmilena - и аз седях да гледам фигурното, макар че ми беше ясно, че няма да ги пуснат напред.  #2gunfire Мафията в този спорт е страшно нещо.  Но поне стана ясно на всички кои са най-добрите.

Хайде после пак, че Калоян си чака кашата. Laughing

# 98
ДОбро утрео  HugИзпратих татито на работа, Дари докато лежеше на с палнята и...заспа Shocked.СЕга аз съвсем спокойно си пия кафето  доктао я 4акам да се събуди Wink
cvetyab ,не с епритеснявай за пъп4иците- в на4алото на захранването  и при нас така стана- от мазането с лъжицата е  и допира на друга храна, примесена с лиги4ки Peace.Измивай  усти4ката след хранене с води4ка.СЛед няколко дни ще свикне и няма да се полу4ава така.
Ммилена, и да п уснеш снимки на новата при4еска Flutter
Лорекса,бързо да оздравявате вси4ки  PraynigЕй- ужасно време бе- няма ли да се спре с тия болести Rolling Eyes
За прогнозите за пола на беб4о, за 1-ви път доки направи много ранен опит за прогноза в 13-а седмица-моми4е.в 16-а прогнозата се потвърди и до края не е имало съмнение Peace
Хайде после пак, че Калоян си чака кашата. Laughing
Нана,като даваш кашата сутрин ,какви са ви други те хранения newsm78

# 99
  • София
Велмар - режимът ни е следният

8.30 - 9ч. - 200 гр бананова/прасковена каша
12 - 12.30 ч.  - 200 грама зеленчуково пюре - а от няколко дни и месно. Днес ще яде домашно пюре пилешко със зеленчуци
16 ч. 130 грама плодово пюре+120 АМ
20 - 20.30 ч. 200 мл АМ

И после през нощта, когато се събуди колкото изпие АМ. Обикновено се буди около 1 и след това към 5-6 ч. Но това е много различно и всеки път пие различно количество АМ.

# 100
  • София
Хайде и ние станахме на половин годинка!
Колко бързо мина и колко много се промени малкото мишле!
Да са живи и здрави всички бебоци и много да ни радват.

Забравих да сложа и за бебешорите :

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 09:51 от elen@

# 101
 Привет и от нас.......
Честити месечинки и половин годинки на празнуващите днес..........
Велмар-Чак прическа няма да има-само сешоар..,че ще съм в кварталния салон и няма да рискувам с подстрижки.......
Нашият режим е горе-долу следния:
9-10ч -кърма
12-13.30ч- зеленчуково пюре направено с малко кърма (аз правя около 200гр,тя яде по 120 Sick )Някой път и давам да си дояде на цица,ама тия дни не....
15-16.30-оризова каша с кърма+ плодово пюре (ако откаже оризовата,пак си доцоква)
18-19.30-кърма
21.00ч-ако е яла в 18.ооч кърма и лягаме
22.30ч -ако е яла в 19.30-кърма и лягане....
и едно кърмене към 4/5/6 ч. сутринта
Някои дни режима ни се променя,като се събуди гладна още в 2.00 през ноща.Тогава ядем в 2ч,в 8ч,в 11-12ч ,2-3ч и така..Някой път имаме 5 хранения,друг път 6 !!

# 102
мама Леоне....виждам те.. WinkХайде драсни някой ред.Отдавна не си се появявала при нас Hug

# 103
  • София
Добро утро и от нас! Hug
Честити месечинки на празнуващите днес! Най-вече на Марти и Ники!  Heart Eyes Да са здрави, щастливи, умни и да слушкат!  bouquet
Ч.Р.Д. на Кристианна! Бъди обичана, здрава и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet
След малко ще пиша повече, че рев...

# 104
Честити месечинки на празнуващите днес!  newsm51
elen@ благодаря за почерпката!  bouquet
 newsm59 Кристиана! Много здраве и любов! Много усмивки и целувки от твоята кукличка!  bouquet

Вчера си взех изпита.  newsm44 Остава още един и приключвам за този семестър, че вече се чувствам много изморена и изнервена. Понеже незнам как да слагам такива трапези сега се възползвам че elen@ е почерпила сутринта, а надвечер ще пробвам да сложа пиенето. Трябва първо да мина един курс на обучение при таткото.

Сега нашия режим:
6-7 кърма /колкото изяде/
9-9,30 кърма + АМ 60-70 мл.
12-12,30 зеленчуково пюре около 150-180гр. /колкото изяде/
15-15,30 кърма + 60-70 мл.АМ
18-18,30 кърма + 60-70 мл.АМ
21-21,30 кърма + 60-70 мл.АМ
плодово пюре давам в 10,30-11,00 и16,30-17,00ч. по 50 гр.

Сега трябва да почна и кашите ,но ги забавих мало че бяхме болни.Само се чудя кое хранене да заместя  newsm78. Това в 15 или в 18 ч. Добавката от АМ изяжда различно количество,но гледам да не е много че изведнъж доста наду бузките.

Днес ни е малко объркан  режима и ще видим как ще се храним. Тази сутрин направо ме разби. Яде в 6,30-7 и заспа / което не се случва по принцип/ после се разбуди към 9,30 и му дадох да суче и той пак заспа още на едната гърда ,а по принцип давам и от двете да суче. Така че сега чакам да се събуди. Но понеже го оставих на спалнята,сега не мога да отида да се натисна на татенцето и седнах на компютъра. Mr. Green
Спирам че стана дълго.Надявам се по късно пак да успея да се включа. Hug
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт