Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Съвпад на Луна и Венера в Риби в комбинация със слаб Марс – тук има доста непостоянство, влияе се от настроенията. Ту много любвеобилен и показва зависимост, ту се отдръпва и се затваря в своя вътрешен свят.

Не харесва груби мъжкарани, ако говорим за дълбока емоционална връзка. Но при такъв тип мъже, ако са по-слаби характери, понякога сработва и противоположното качество – могат да се привличат от по-силни и доминиращи жени, ако са склонни да бъдат съзависими. Но без натална карта няма начин да го преценим.

Sotis, много благодаря
Интересно е, че Луната му, Венера и дори Марс имат само положителни аспекти , освен към СЛВ 😀

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 15:54 от Twinklestar

# 286
В тази карта има силни Меркурий и Сатурн близо до Слънцето, Сатурн има достойнства. Сатурновото влияние ще е по-изявено, ако е роден през деня. В случай на дневно раждане този човек повече ще клони към прагматик и интелектуалец. При нощно раждане по-силно ще се влияе от емоционалността и настроенията. Но независимо какво е раждането – дневно или нощно, по Луна и Венера в Риби той е склонен към емоционални зависимости, може да се привлича от нежни, женствени и емпатични дами, пред които не би го било страх да се покаже чувствителен и уязвим.

# 287
  • SF
С този стелиум във водолей, човекът е доста извън стандартите и имайте предвид, че е свободолюбив. За баланс е със слаб Марс и вероятно изпитва трудности при отстояването на принципите си, което го прави уязвим. Но на астропспхолога му трябва и обратна връзка.
Вчера гледах картата на човек, който уж трябваше да е голям психопат. Картата не говори за психопатии, а напротив - мил, внимателен човек, отдаден на хобито си. Обрисуван е като психопат, защото ту се среща с една жена, ту я отбягва и тя е решила, че този човек трябва да се лекува, защото според жената той не може да вземе решение.

# 288
С този стелиум във водолей, човекът е доста извън стандартите и имайте предвид, че е свободолюбив. За баланс е със слаб Марс и вероятно изпитва трудности при отстояването на принципите си, което го прави уязвим. Но на астропспхолога му трябва и обратна връзка.
Вчера гледах картата на човек, който уж трябваше да е голям психопат. Картата не говори за психопатии, а напротив - мил, внимателен човек, отдаден на хобито си. Обрисуван е като психопат, защото ту се среща с една жена, ту я отбягва и тя е решила, че този човек трябва да се лекува, защото според жената той не може да вземе решение.

Аз имам стелиум в Близнаци и за мен също свободата е важна, но все пак искам да знам какъв е правилния подход към този мъж.
Липсата на всякаква земя за мен означава, че той по природа не е точно семеен тип, стабилен мъж, на когото може да разчиташ ?
Макар, че за професия е избрал да бъде в силовите структури 😳 и доста добре се движи нагоре в йерархията. Това явно е Сатурн до Слънцето.

# 289
  • SF
Като нямаме ТОЧЕН час на раждане, е много трудно да му правим анализ натална карта. А за астропсихологията е добре да има и обратна връзка от натива.

# 290
Като нямаме ТОЧЕН час на раждане, е много трудно да му правим анализ натална карта. А за астропсихологията е добре да има и обратна връзка от натива.

Може много неща да се кажат и без точен час.

# 291
  • SF
Ами, добре.

# 292
Ако някой иска да помогне де, пък и аз търся насоки, а не да му анализирам наталната карта.

# 293
  • SF
Аз се в включих по-нагоре.

# 294
Аз се в включих по-нагоре.

Да да видях, благодаря 🫶🏻

# 295
Ако и аз мога да дам моите 20 ст по темата, понеже познавам доста водолеи. При всички тях много важна черта е чувството за хумор, това е нещото, което при тях е много развито и се проявява под силно интелигентна форма. Така, че ако успееш да проявиш чувство за хумор, мисля, че ще е много в твоя ползва. Но с тези води, трябва да си много деликатна. Всички тези води ще търсят кротка жена, която да ги разбира и да ги следва. Ще знае кога си искрена. Ще знае кога си дълбока. Не говори много. Хуморът прави изключение Grinning .И все пак водолеят е като себе си, интересен, интелигентен, но и студен, така, че в ситуациите когато е студен, не трябва да изпадаш в истерия, а да по-скоро да изчакаш или да го шашнеш с някоя иновация, с някоя модерна джаджа или дрънкулка последен писък на модата - не скъпa, а по-скоро иновативнa и баластра за ума - със сигурност ще му привлечеш вниманието…

# 296
По тази карта на Лунно възвръщане може ли през месеца да се замине успешно за чужбина / Юпитер и Уран в 9Н, участващи в голям тригон/  и да се даде късмет с пари / Венера съвпад нат. Плутон и Плутон в 5Н ?

# 297
По тази карта на Лунно възвръщане може ли през месеца да се замине успешно за чужбина / Юпитер и Уран в 9Н, участващи в голям тригон/  и да се даде късмет с пари / Венера съвпад нат. Плутон и Плутон в 5Н ?

Лунара не е самостоятелен прогностичен метод, той може да уточни дадено събитие, ако
други прогностични методи го указват.
Или първо в наталната карта трябва да има указания, че в някакъв период, човека може да замине в чужбина.
След това с прогностични методи уточняваме кога е възможно, като година, и едва тогава може да използаме
Лунар, за да уточним кога, например февруари или март....
Така че само с Лунар не е възможно да се даде отговор.

# 298
Ще помоля за едно мнение по тази карта Дашамша Д10 / Професия и Кариера ?

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 14:26 от Allexandra11

# 299
Ведическите карти никога не се разглеждат в комбинация със сферична западна карта.
Тук дори не става ясно дали е по тропически или по сидерален Зодиак.

Ведически анализ се прави с рождени данни, а не по картинка, тъй като се използват много методи.
Производните карти са силно зависими от часа на раждане и трябва да сте напълно сигурна, че часът е точен. В противен случай някоя от дробните карти може да се окаже невярна.

Производните карти не се разглеждат подобно на западна синастрия, като се насложат двете карти една върху друга. Става една каша и нищо не се разбира.

Общи условия

Активация на акаунт