Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 223
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Какво бихте казали за моя Сатурн, който е и У1? Струва ми се, че е в квадратура с асцедента ми, който като управител на физическото тяло май няма да го докарам до дълбока старост...или греша? Зависи от орбиса тук.. Май само това ми е с негативен аспект, но и достатъчен сам по себе си 🙄🫥
Дотук съм получила едно наследство.

Сатурн управлява АСЦ, в знака на екзалтацията си е, и в собствена терма,
освен това е дорифорий на Слънцето. Много добре е поставен.

# 151
За определяне на продължителността на живота се използват доста сложни методи с анализи и изчисления, не може да се каже на прима виста каква ще е. А в астропсихологията тези методи изцяло липсват.
Разбирам. А за края на живота не важи ли същото или ако имаш малефик там или нямаш планета никак няма да ти е лесно в края на живота?

# 152
Всеки сектор, квадрант и дом от хороскопа отговаря за конкретна възраст.
По този начин може да се види кои планети в коя част от живота ще бъдат най-изявени.
Отделно от това се ползват прогностични техники – те са динамични.
Има и символични техники, които не са свързвани с придвижване на планети и други точки в хороскопа. Такива, например, са триплицитетните управители.
Елеида по-горе затова е споменала, че Сатурн в 7ми дом дава определени резултати в зрели години от живота. Този дом е свързан със залеза, там са годините преди старостта.
Техниките за определяне на продължителността на живота са нещо съвсем различно.

# 153
А 4 ти дом освен за края, не показва ли и началото? Тоест семейството, в което си израстнал с родителите?

# 154
Първи дом е началото.
Четвърти дом е краят.
Отделно от това по 4ти дом са семейството, родът, предците, скритите неща.

Ранната детска възраст въобще не е по 4ти дом, това вероятно идва от астропсихологияга, защото го свързват със семейната среда. Смесват в едно две съвсем различни понятия – възрастите, за които отговарят квадрантите и домовете в хороскопа, и ситнификациите (значенията) на всеки дом поотделно.

# 155
Като сме подхванали темата за Сатурн, тази планета в соларния хороскоп в 8 дом до какво би могло да доведе?
И този съвпад на К4 соларен със Сатурн натален, У1 дом не е ли опасно за здравето, дори донякъде фатално. Соларно слънце пак там в дома на края на живота...

# 156
Моят 4ти е празен. За сметка на това Сатурн се вихри в 12ти.
А, в 7ми е само ретрограден Хирон.
Най-пълни са ми всъщност 2ри и 11ти, и то не по забавен начин.
Повечето домове са празни при мен, и в 5ти нищичко, очаквано и резултатът е такъв Simple Smile

# 157
Нито една планета в солара не се тълкува сама по себе си.
Соларът никога не се използва като изолиран метод за прогноза. По същия начин, както и транзитите.
Зависи кои планети Ви управляват периода, също така кой е годишният управител.

# 158
Някой може ли да ми каже защо се чувствам зле - не физически, а психически и емоционално - напрегнато ми е и депресивно-нервно, а ми предстои нещо положително.
Все едно отивам на война - бягай или се бий.
На квадратурата на Венера със Сатурн ли се дължи? И дали ще премине скоро?
Благодаря 🫶🏻

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 22:00 от Twinklestar

# 159
Този мъж може ли да е верен и стабилен партньор ?? Много е харизматичен. Много е харесван и женското внимание му гали егото определено.

# 160
с Венера в 12ти дом?
верен???

туинкъл, уран ти е върху слънцето, опозиция плутон
аз се разпадах по това време

# 161
Мъжът ми е с Венера в 12-ти дом. Сигурна съм на 100% в неговата вярност досега, въпреки че от много години сме в лоши отношения.
А при мен всички планети са струпани в 1-4 дом. Само Марс е в 5-ти и Плутон в 11-ти. Това как се тълкува от гледна точна на това, за което говорихте досега за възрастите? Че тези планети ще са най-активни в първите ми години от живота? За после само управителите на домовете ли се гледа?

# 162
с Венера в 12ти дом?
верен???

туинкъл, уран ти е върху слънцето, опозиция плутон
аз се разпадах по това време

Уран да ми бърка по нервите? Той точно днес е точен за втори път и почва да се разпада

# 163
с Венера в 12ти дом?
верен???

Това достатъчна индикация ли е ?

# 164
за кое Laughing
той може да е неверен, но стабилен партньор и харизматичен и харесван от жените

не искам да те отчайвам, но познавам двама такива с трайни паралелни връзки и стабилни в семейството, ако питаш жените им
7ми дом е в овен, те също са от кръшкащите зодии, У7 е в опизиция с нептун

много е плаващо положението, ти кажи харизматичен, семеен или верен търсиш

Общи условия

Активация на акаунт