Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 210
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
за кое Laughing
той може да е неверен, но стабилен партньор и харизматичен и харесван от жените

не искам да те отчайвам, но познавам двама такива с трайни паралелни връзки и стабилни в семейството, ако питаш жените им
7ми дом е в овен, те също са от кръшкащите зодии, У7 е в опизиция с нептун

много е плаващо положението, ти кажи харизматичен, семеен или верен търсиш

Еее направо ме съсипваш. Честно 😂

# 166
Не всички с 12-домна Венера са кръшкачи, както и не всички с Венера в Близнаци. ))
То същото и за Марс в 12ти може да се каже – или жената в семейството кръшка, или попада на съпруг кръшкач. Ако решим да правим обобщения по 2-3 случая, които лично познаваме.
Има дори съвсем различни проявления при 12-домни стелиуми и акценти в този дом.
Едни го удрят на разгулен живот и въобще не ги интересува духовното, други живеят по-затворено и се посвещават на езотериката. Познавам и двете крайности

За паралелни връзки, изневери и разврат си има указния по традиционни правила. Понякога дори поразени планети в 7ми дом не са достатъчни. Те могат да влошат отношенията с партньора, но въпреки това да няма изневери. Познавам и такива случаи, с поразен 7ми дом. Мъка голяма, но се търпят години наред и не си кръшкат.

# 167
Еее направо ме съсипваш. Честно 😂
добре де, луната е в козирог, там уж трябва да са консервативни... Rolling Eyes
извинявай, У7 не ти оп с нептун, търкалях назад и съм се объркала с картата на Twinklestar,
У7 ти е в дева, пак консервативен,
ми не знам... то мъж с  АС везни,  с марс на АС-то... моля за снимка, готова съм да се влюбя

Сотис, ти как ще коментираш картата?
какви са правилата?
Венерата в близнаци не ми е кръшкаща по показател 'познавам две с...."
ноооо... мъже със слънце в близнаци... е то целият офис им познавахме л****те

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 23:54 от Herzen

# 168
Този мъж може ли да е верен и стабилен партньор ?? Много е харизматичен. Много е харесван и женското внимание му гали егото определено.

Възможно е да греша, но........ въпросният харесван господин няма ли някакъв изразен талант и с това допълнително да допринася за интереса към него ? Артистична натура ми излгежда.  Според мен не е само едната харизма.

# 169

какви са правилата?

Според старата традиция на Венера в конфигурация с Марс и Сатурн й се носи лоша слава, но пак зависи от целия хороскоп, как са поставени, какво е положението със 7ми дом и т.н. Познавам хора с такава конфигурация, като някои от тях са наистина кръшкачи и с голям сексуален апетит, а други просто имат нещастлив брак или отношения, които не са довели до брак, поне засега. За Близнаците и Везните (мъже) няма да отварям тема, не си заслужава дори...))

# 170
добре де, луната е в козирог, там уж трябва да са консервативни... Rolling Eyes
извинявай, У7 не ти оп с нептун, търкалях назад и съм се объркала с картата на Twinklestar,
У7 ти е в дева, пак консервативен,
ми не знам... то мъж с  АС везни,  с марс на АС-то... моля за снимка, готова съм да се влюбя

какви са правилата?
[/quote]

Той определено си подбира момичетата с които да има връзки, не допуска лесно до себе си коя да е. Но пък от друга страна знам ли, може и да кривне от пътя.

Ригел, да той пее.

Сотис, той няма аспекти на Венера към Сатурн и Марс , а само тригон към Нептун.

# 171
  • SF
Венера, макар и неблагоприятно поставена в Дева, в 12 дом, е подкрепена с хармоничен аспект с Нептун - дава обожание, прехласване. Силен Марс в картата на мъж дава някои преимущества. Часът на раждане дали е точен? Възможно ли е асендентът да попадне в Скорпион и тогава магията да улавя като в капан??

# 172
Точен е часа. Но честно казано АСЦ Везни е ярко проявен в него. Той е много обичлив, държи много на близките си хора и нещо което не е много характерно за мъжете , показва си чувства, емоции и обич.
Венера е в Дева в 11дом.

Плутон в Скорпион на АСЦ има сестра ми... определено е като капан. Сериозен магнетизъм.

Сотис, всяка конфигурация ли на Венера към Марс й се носи лоша слава ? Съвпада в лъв  например ?

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 10:12 от SunnyAnn

# 173
  • SF
Питаш Сотир, виждам, тя вероятно ще ти отговори, но аз се включвам с поправката, че няма лоша слава.
Какво означава лоша слава?

# 174
Питаш Сотир, виждам, тя вероятно ще ти отговори, но аз се включвам с поправката, че няма лоша слава.
Какво означава лоша слава?

Обръщам се към нея, защото тя го е написала. Всеки може да отговори, благодаря ти за което.
Лоша слава за отношенията, верността. За тези неща.

# 175
  • SF
Той има лоша слава? Разбрах, че е харесван, привлекателен.
Може би обърках картите и кой натив обсъждаме.

# 176
Той има лоша слава? Разбрах, че е харесван, привлекателен.
Може би обърках картите и кой натив обсъждаме.

Това е картата на мъжът за който питам, дали може да е верен. Тъй като е много харизматичен  харесван и такива мъже в повечето случаи не са от най - сериозните, та затова се и съмнявам. За лоша слава питам за аспектите на Венера към Марс и Сатурн, а не , че момчето има такава. Поне аз не знам да я има.

# 177
Венера е универсален сигнификатор за любовни отношения във всяка карта, но синификатори на отношения във всяка индивидуална карта са управителите на 7 дом и Жребиите на брака. В зависимост от това как са поставени в знак, дом, имат ли аспекти-мажорни....
Темата е много обемна и само по една планета в случая Венера, не може да се правят изводи за любовният живот на притежателя на картата.
Има разлика между естествени сигнификатори и сигнификатори на теми.
Например Слънце е естествен сигнификатор на баща, съпруг, началник..., но ние не можем да правим изводи само по позицията на Слънцето за съпруга, или бащата....
И да не забравяме, че всяка планета се разглежда съобразно положението в картата, а именно дневна или нощна е карта, изграваща, бърза.....и т. н.

# 178
Не всички с 12-домна Венера са кръшкачи, както и не всички с Венера в Близнаци. ))
То същото и за Марс в 12ти може да се каже – или жената в семейството кръшка, или попада на съпруг кръшкач. Ако решим да правим обобщения по 2-3 случая, които лично познаваме.
Има дори съвсем различни проявления при 12-домни стелиуми и акценти в този дом.
Едни го удрят на разгулен живот и въобще не ги интересува духовното, други живеят по-затворено и се посвещават на езотериката. Познавам и двете крайности
А тези толкова различни, дори крайни проявления от какво зависят, от други аспекти в картата или от личен избор?

Съвпад на Марс и Венера в козирог за жена в 3 дом, нещо да кажете? Мислих, че козирог е консервативен, но не би.

# 179
  • SF
Е, сред зодиакалните знаци, козирог е един от най-консервативните. Дава строгост, сериозност, дисциплина и чрез тях може и дълготрайност.

Общи условия

Активация на акаунт