Астрология - 24 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 40 245
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Не знам защо не мога да цитирам поста на Сотис на който исках да отговоря на това
Преподаващи невежи у нас има достатъчно и си преподават с грешките, защото не са чели достатъчно специализирана литература и не са изследвали редица методи.
Аз попаднах на такъв. Не знам, аз ли не съм наред нещо,на всички им разчиташе наталите -припадаха с да,да,да.При мен греда - над 70% от предположенията за мен,бяха грешни,т.е астропсихологически изобщо не ми разчете натала.
И като се започна с прогностиката, имаше моменти за гледане пак на ученическите карти,нито една прогноза за мен,не се сбъдна. За транзитите, много отдели,а за всички други методи препускане.
Това за Плутон в 5 дом и липсата на деца съм го чела и аз. Но мисля, че беше опровергано?
.
Въпросната преподавателка и това не знаеше,Плутон в 5дом имам,три деца.
За натална карта ли се говори. Защото аз съм със Сатурн в 4 дом и майка ми е още жива на 65+г,баща ми си тръгна преди нея преди 10+ г.
Третото ми дете е със Сатурн в 4 дом,а другите две не.
Да, в натална е при мен. А какви са отношенията с майка Ви? Има ли дистанция и студенина между вас?
Дистанция и студенина специално към мен, не бих казала,тя като цяло си е студен човек към всички. Твърде много разногласия в мисленето имаме,но накрая идва на моето,като поразмисли.
Няма значение дали е към всички или само към Вас, въпросът е че e студена към Вас. При Вас така се изразил Сатурн в 4 дом. Радвайте се, защото каквито и да са отношенията на човек с родителя му, родителят е родител.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 03:02 от Regalia43

# 226
  • София
Студен като отношение ,не е равно на не се интересува от теб,зарязал те е да се оправяш сам,няма да хукне да ти помага в секундата ,която имаш проблем и ще застане като щит пред теб при нужда.
Та може хи трябва да определите какво фиксирате под студен родител.

# 227
Моите родители са двете крайности. Баща ми беше авторитет като родител (моят Сатурн съвпад с неговия Юпитер в Риби) и най - добър приятел за всичко останало - Слънцата ни с тригон в огнени знаци ... неговото Слънце съвпад с моя Вертекс. Спокоен, търпелив. С две думи ще те извади от калта и с две думи ще те постави на място. Но винаги дипломатичен. Топлина, уют, обич, упора. При мен Сатурн няма общо с 4н.но пък той почина когато бях на 27г.
Майка ми ... People No Good тук нещата стоят по различен начин.
Моето Слънце съвпад с нейния Сатурн в Овен
Моят Сатурн съвпад с нейното Слънце в Риби
Моят Плутон съвпад с нейния Марс в Скорпион
Моят СЛВ съвпад с нейния Марс в Скорпион
Моят Марс съвпад с нейния СЛВ в Овен

С две думи ПЪЛНА КАТАСТРОФА Misc Bomb

П.С. ЮВ в 4н вероятно имам да се разплащам с някой по семейна линия. Ама много.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 14:59 от SunnyAnn

# 228
Някой може ли да сподели опит със СЛВ в 5 дом ?
Какви са задачите?
Благодаря

# 229
Транзитна или натална позиция?
Ако СЛВ натално е в 5ти дом, всички теми, свързани с даване и получаване на любов, с романтични отношения, деца, творческа дейност, креативност, а не на последно място и личностна самооценка, могат да бъдат актуални.
Вижте задължително къде е разположен диспозиторът на възела, какви аспекти и конфигурации има.

# 230
Транзитна или натална позиция?
Ако СЛВ натално е в 5ти дом, всички теми, свързани с даване и получаване на любов, с романтични отношения, деца, творческа дейност, креативност, а не на последно място и личностна самооценка, могат да бъдат актуални.
Вижте задължително къде е разположен диспозиторът на възела, какви аспекти и конфигурации има.

Натално
Това са най-леките или най-приятните теми, а аз не  изпитвам никакво щастие от тях и не мога да разбера къде греша…
СЛВ ми е 5 дом в Риби прави квадратура с Венера и Меркурий в 9ти в близнаци , тригон с Марс и секстил с Уран
Диспозитор трябва да е Нептун , който е в 4ти , задушен от Сатурн със съвпад и наритан от Марс в 10ти с опозиция

Друго нищо няма в 5ти - управител на 5ти е Уран, който е в 4ти дом

# 231
Щастието е много относително понятие. И освен това е мимолетно преживяване, което носи субективен оттенък.
Вижте и Юпитер също като диспозитор на възела, той е основен управител на знака.

И аз съм с акцентиран пети дом, само че с Южен възел там – в съвпад с диспозитора си. Но диспозиторът е ретрограден и с неблагоприятен статус. Като погледна във времето назад, рядко е имало моменти, когато съм изпитвала радост от живота. Не умея да се радвам и да се наслаждавам, да живея с лекота. Но при мен и Сатурн си е казал тежката дума.

Само по Лунните възли и техните диспозитори няма как да сглобим цялата картина. В хороскопа може да има други влияния, които да пречат човек пълноценно да изживее някои теми.

# 232
Щастието е много относително понятие. И освен това е мимолетно преживяване, което носи субективен оттенък.
Вижте и Юпитер също като диспозитор на възела, той е основен управител на знака.

И аз съм с акцентиран пети дом, само че с Южен възел там – в съвпад с диспозитора си. Но диспозиторът е ретрограден и с неблагоприятен статус. Като погледна във времето назад, рядко е имало моменти, когато съм изпитвала радост от живота. Не умея да се радвам и да се наслаждавам, да живея с лекота. Но при мен и Сатурн си е казал тежката дума.

Само по Лунните възли и техните диспозитори няма как да сглобим цялата картина. В хороскопа може да има други влияния, които да пречат човек пълноценно да изживее някои теми.

Абсолютно резонира и с мен този пасаж.

# 233
Колеги по възли Simple Smile. Моят е в съвпад със Сатурн и с диспозитор Меркурий в шести. Романтичното ввсе мен се изпари много преди сатурновия възврат, с креативността никога не сме били близки, макар да ме привличат такива хора ... В моята карта нищо не разбирам, не знам каква му е ролята на възела.

# 234
Аз също това с креативността не го разбирам, подобно и на мен ми харесват красиви неща, но съм от кръжока пречат ми ръцете, пробвах да готвя , да забавно е ама нищо не става като хората и после оставам разочарована.

# 235
  • При децата ми
Тъй като стана въпрос за възлите, сега погледнах и двата сайта: Астродент и Астро-сийк и виждам разминаване относно възлите. В Астродент СЛВ е в 10-ти дом, Скорпион, в Астро-сийк е в 9-ти дом? ЮЛВ в 3-ти в Астро-сийк, в Астродент - 4ти дом. Откъде според вас е това разминаване?

Картата в Астро-сийк:

Скрит текст:

Картата в Астродент:

Скрит текст:

# 236
И в двете карти са в 9ти дом, доколкото виждам.

# 237
  • При децата ми
И в двете карти са в 9ти дом, доколкото виждам.

Сотис, а ЮЛВ в 3-ти или в 4-ти е? Thinking

# 238
ЮЛВ винаги е точно срещу СЛВ.

# 239
Аз да ви попитам - как ви се отразява пълнолунието в Близнаци от началото на седмицата? При мен е още голям хаос, никаква енергия нямам и всичко ме дразни. Четох, че след тази седмица би трябвало да има подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт