🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 603
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 825
  • България
Иван има дребни шансове на арената срещу Ухажоро и Андрей. Контузията му продължава дълго време. Теди ще си ходи скоро, после Иван вероятно.

# 826
  • Разпиляна във въображението
Иван пак се изтъква, че има болежка. И затова го били избрали.

Тази грубиянка Лили защо не вземе да млъкне. Какво се самонавива?

# 827
Петър се изявява освен на голямата арена и в по-малките битки. Нищо чудно да е изморен. Много са досадни АиИ, Гунчева също... Петър, та Петър...

# 828
  • София
Продукцията, моля, като давате Кенан слагайте пред сурата (лице на бълг.) му една голяма червена точка да го покрива. Бездруго, вървите преди 22 ч. и ви гледат и подрастващи (които и вие от телевизора възпитавате)!

# 829
Злоба, по-голяма злоба, най-голяма злоба, Канатица! А Гунчева направо ме вбесява! Иначе да, до сега не бяха правили такъв другарски съд на някого!

# 830
Синхронът на Иван ме разби...Като си контузен, трябва ли да те доклатят до финала заради това? Коко за мен също е нощна пеперуда, но хората харесват такива като него. Ако стигне до финал има голям шанс.

# 831
Аааааа... Не се издържа! Голяма досада вече... Безумна сугестия и манипулация.

# 832
Петър си ги върти на малкия си пръст и ще си се добере до финала. Иванчо вечно контузения мисля, че е време да си ходи или злобната Лила. Този път съм убедена , че когото и да изберат от зелените ще ги бият и червените са пътници.

# 833
Иван и Андрей и в студиото продължават с внушенията срещу Петър. Просто не спират. Не разбирам защо са такива фенове на този простак Кенан, обаче Петър е лошият.

# 834
Единственият им проблем е, че виждат голяма конкуренция в Петър и ги е яд Joy

# 835
Фермата ли гледаме?

# 836
Другарският съд, според мен, се опитва да разбие статуквото и да вкара  друг импулс в играта. Вкарват интрига. Да видим дали ще успеят.

# 837
А защо не вкарат интрига в Канатица? Там се наговарят по кюшетата. Да прочетат как Коко иска да гони Теди, например. Иван как иска да гони Кенан. Защото сега са цялата продукция срещу един човек. Който и да спечели надали ще бъде толкова ярък образ като Петър. Дори Коко, който в момента върви между капките. Трябваше да послушат Пресияна, ако не се лъжа, която каза да го издърпат. Това щеше да е много добър ход.

Андрей и Георги са големи мишки. Не стига, че Сергей снася, Мартина снася на Сергей, ами и мъжете се обясняват като ученички на Кенан. Нямат акъл тези хора.

# 838
Кенан ми е много неприятен

# 839
Разговорът на оградата беше потресаващ. Защо ще се обясняваш и оправдаваш, при това на Кенан?! Иначе аз харесвам Иван, към момента неговата стратегия е най-добра. А аз винаги симпатизирам на добрите играчи ☺️

Общи условия

Активация на акаунт