🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 611
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 810
На предателя Сергей и на Мортиша Адамс (Лили) пак  Петър им е в устата! Аман! Защо поне веднъж не погледнат себе си тези индивиди!

# 811
  • България
Да гласуваме Ухажоро коя ще сваля сега?

# 812
Освен че баба Дешка постоянно отсъства когато Канатица са в Рая, ами сега и от Форнети им занесоха само 2 чинии, пък Елбетица като бяха в Рая имаха цялата витрина. 🤣

# 813
  • Разпиляна във въображението
Сергей само ги описва като лековерни и глупави, обаче говорел за момичетата само с добро.

И тази Мартина мрън-мрън. Със Сергей правят стратегия, ох, леле.

# 814
Не мога да разбера Петър пистолет ли е опирал на челото на  предателя, че да му пречи да говори и да се изявява, докато е бил при зелените? Какво му е пречило да се наложи? Иван е прав, че Сергей можеше да намери начин да остане в отбора, ако наистина имаше ценности и беше лоялен!

# 815
Герито как цитира и Петър я гледа като застрелян Grinning Grinning

# 816
  • Разпиляна във въображението
Какъв е този другарски съд над Петър? Защо го правят?

# 817
  • България
Обаче е много кофти да се четат репликите от синхроните или казани пред един-двама души пред всички. Така не можеш да си направиш стратегията. (Но всички вече знаем каква е "стратегията").

# 818
Признавам си толкова тормозен участник не съм виждала. Гледам от сезон 6 и не знам дали преди това е имало такъв.

# 819
За да му намалят шансовете за финал

# 820
  • България
За да му намалят шансовете за финал
Те са нулеви и без това - има по-силни мъже. По-скоро искат да има неявен победител, защото Пешко със сигурност е окупирал ТВ време досега. Андрей и Ухажоро също, но Андрей и Ухажоро са със сериозна заявка за победа, те са повече И&A френдли победители. От Сакатица имаме Коко, Павел, Боби (ако си оплете кошницата). Иван за жалост не. Sad

# 821
Ама и продукцията как нагнетява обстановката?! Водещите през цялото време внушават на играчите директно, или индиректно много неща, а те си мислят, че сами са достигнали до някои изводи и са открили топлата вода!

# 822
  • на село
Ей, този Петър, ами те сами си го издигнаха на пиедестал, ами като  не ти харесва нещо- кажете си, много се втелясват, Петър та Петър.
Нищо, че гледах само началото и после отгоре- отгоре, но от 2-3 епизода следя и поклонничеството към Петър не е мръднало, че и тук в темата е така Grinning
Не го харесах от визитката още и тогава си казах- неорентиран човек, но с мания за величие.

Така- сипах му на Петър Joy

Аз продължавам да харесва Канатица и Лили, Теди и Коко.

# 823
Този Иван имам чувството, че вече трети сезон на предаването е с болки.

# 824
Голям мъченик този Иван. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт