🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 616
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 795
Ама за какво им е Иванка?! Ако вземат да се засилят да спечелят, да има кой да ги спъне?

# 796
  • България
Явно е игра само и единствено на стратегии и ползата е важна. Иван всячески се опитва да сугестира другите постоянно и през цялото време. За мен Иванка, макар и безполезна, трябваше да бъде подкрепена от съотборниците си, макар и с риск да изгубят кадърния Сергей.

Тотално пораженческо мислене е това! Дай да продължим да губим с Иванка. Grinning Иван им каза разумния избор за отбора.

# 797
Пендарите се делят на две, за да се скъси дистанцията. До вчера имаха 8 пендара разлика, днес са само два. Ако приеме, че резултата беше 150 на 50, разликата е 100 пендара. При деленето ще станат 25 на 75 и разликата автоматично пада на 50. Така по-лесно единият ще догони другият. За мен няма конспирация, а за да има повече драма в битките. Сега можеше единият отбор да е дръпнал много и да няма шанс за другия.
Иначе аз съм от нехаресващите Петър. В живота ми съм срещала подобни мъже. Даже и възлюбената му (забравих и името) искаше да се отдръпне от него, точно защото я задушава. Все иска да я научи, да и покаже, понякога човек иска сам да се научи и това не е лошо. Но нали, той да каже -Ето, нали ти показах, ти за това го направи.

# 798
Говоря за отборния дух и лоялност към съотборниците си, с които си от ден 1. Това е моето мнение. Сергей е кадърен, Иванка- не, но в случая ( не мога да повярвам, че го казвам) мисля като Лейди ЛиЛи.

# 799
  • Разпиляна във въображението
Няма само Лили да дудне. И Петър отново ги надъха и подразни Канатица. Лили как лъжеше, че мъжете ги уважавали или нещо такова Simple Smile

# 800
Лихи душици са Канатица, май без изключения! Чак ме е яд да ги гледам понякога! Само Петър им е в устата, само той е целта им! И като го махнат какво? Все същите подляри ще си останат! Ще се самоизядат, защото само това си могат! Не Петър е стратегът в тази игра! Иван е в пъти повече  стратег от него! Ами Коко? Дето се прави на ангелче! За мен прословутата му добрина е добре работеща стратегия за стигане до финал и за обиране на зрителския вот (ако има такъв) на по-късен етап! Не, не вярвам на сълзите му, не вярвам че има крилца и ореолче!  Просто е малко по-хитър и съобрази, че явно с рогата напред не става и облече агнешката кожа, която вероятно ще го добута до края на играта!

# 801
Мартина много зле с това стреляне с лък. Иванка сигурно щеше да се представи по-добре, хихи.

# 802
Значи, ако имаш в отбора воденичен камък, заради някакви измислени отборни принципи, да си го обесиш на врата? Ами не го разбирам аз това. В крайна сметка няма накрая отбор да се класира и всеки в този отбор да вземе по 100 хиляди, нали! Как си представяте, че когато един ще вземе тази сума накрая, някой ще пази некадърник колкото се може по-напред? Като Коцето да я пазят Иванка, та да имат слаб играч за конкурент по нататък? Това е по-грозно, отголкото да я изпидуркат без отборна мисъл сега.

# 803
  • България
Кенан по тролея на Тарзан! Grinning Grinning Grinning
Боби почна да псува след 3 седмици като живурка с Кенан.
Иван наистина соли лошо Сергей по време на битка, особено Сергей, който още не е заел страна в Сакатица.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 21:13 от ferencliszt

# 804
Мистър ценности разцепи с лъка Joy Joy

# 805
Колко т имаха зелените

# 806
# 807
Аз мисля, че сезон 10 трябва да е с нови правила за печелене на парите
Двата отбора събират само пендари от игрите и се делят на три, за всеки по равно. Фермери умения - индивидуално пендари и тн. Отборните за привилегии да ходят в отбора и да се делят за всеки по равно. Така на края на играта първите трима на финала да си разделят наградата 50 30 20 за всеки. Така ще имат стимул да печелят пендари и да държат силни играчи в отбора си, за да печели отбора повече
Сега, че са изгонил Иванка, щото им била семейство от ден едно. Ми няма смисъл от нея, още нямам идея защо не я махнаха на арената, когато можеха. Тук се събират добри играчи, не приятели, гаджета, добри душици и така. Нямам нищо против Иванка като човек, просто истината е, че се доказа като слаб играч. Това е

# 808
Кенанчо от толкова пиене да не халюцинира, че целта е на земята? Много хубави забивки правеше.🤣🤣

# 809
Аз се смея на Мартина, ама Кенан и Сергей са същите.

Общи условия

Активация на акаунт