🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 614
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 780
# 781
Ния вчера демонстрира по-логична мисъл от всички момичета, взети заедно.

# 782
Мацките искат от Петър да ги запази в същият състав поне една седмица след финала , за да не се чувствст прецакани

# 783
Ами предател си е - обучава новия си отбор, снася вътрешно инфо за настроенията и е мъжка сила. Само характерът му не издържа. Трябваше да напусне напълно, както и Станислав преди него.

Защо шамар само на Петър. Имаше още две, които слухтяха. Някъде забранено ли е да се подслушва?

Това с шамарите не го разбирам. Хората най-лесно дочуват собственото си име и се заслушват. Те споменаваха името на Петър през пет минути.

# 784
Мацките искат от Петър да ги запази в същият състав поне една седмица след финала , за да не се чувстват прецакани
Но дори тогава ще се чувстват прецакани, защото отдавна е трябвало да ги изгони, вместо да гони мъжете, за да остане Петър сам петел в кокошарника им. Satisfied

И после се сърдим на мъжете, като казват, че угодия на жена няма..Satisfied

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 16:46 от sineva 1

# 785
Нека не забравяме, че до вчера Ния беше част от женската завера и съвсем други неща говореше. Нещо не ѝ вярвам - до оня ден обясняваше, че Петър ѝ бил като баща (това като го чуя в предаване и направо се изприщвам), пък после хъката-мъката с пешките и сега пак се хванала на хорото с Петър.
Иван се оказа по-добър от него в играта на манипулации. Grinning доста добре фокусира гласовете срещу Иванка, която му беше трън от началото. Затвърди си групата той - освен своя глас, може да разчита на Теди, Боби, Сергей и Коко (с въпросителна). Кенан остава назад с Лили и Павката. За Павел ми е кофти да го гледам как слуша Кенан. Нищо добро няма да научи от него.
Сергей можеше да се активизира на доста по-ранен етап от играта - можеше да подкрепя Станислав повече, можеше да е по-силна подкрепа на Валерия, можеше бавно и методично да споделя вижданията си със съотборниците си, за да печели привърженици. Той петата седмица на играта реши, че ще освобождава подтиснатите маси и едва ли не очакваше да го посрещнат с радостни възгласи "Браво, Серго! Вземи тоя меч да ни спасиш от злата ламя Петър!" в момента, в който спомена, че има нещо гнило в Елбетица.

# 786
Съгласна съм с Gripping.
Иван хич е не е за подценяване и си плете умело кошничката. Няма да се учудя, ако скоро отстреля Кенан.
Ако Иванка му беше трън в петата, Кенан му боде очите.
Хич не може да го трае. Всеки втори негов синхрон му сипва с големия черпак и то с пълно основание де.
След Иванка-калпазанка, Кенан е най-голямата скатавка и търтей. Когато и да го изгонят ще е късно.

# 787
  • София
Иван е много добър играч, но му липсва физическа сила и мисля, че не е само заради контузията. Не вярвам да се пребори за финал, ако пак ще е с индивидуални битки, а не с гласуване.

# 788
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ми той Иван искаше на Кенанчо да отсече главата, просто не събра нужния брой сподвижници, затова се прехвърли на Иванка. С право де, тя си беше за гонене, толкова пендари загубиха заради нейната лигавщина и несериозност.
Кенан също се дъни на задачите и го мързи да гледа през 95% от времето, но е силен в битките.
Аз не разбрах как и защо, дори и пиян, би изял луканките, при това изобилие от храна в Рая? По-скоро ми се струва вероятно да е вложил месото неправилно в направата на други продукти. То си му личеше как хич не му се занимаваше да мели и да се разправя с месомелачките.

# 789
  • Варна
Хитър-Петър...малко му се поразхлаби примката около врата и веднага изплува мазната усмивчица на лицето (на гласуването).Не ми е противен,по-скоро безразличен.
Кенан -без коментар .Гледаше като нас*ан,като гласно се изясни къде е месото.
Иванка вън.Най-накрая !
Проста,нахална и все подобни .

# 790
Не спряха да го дъвчат този Петър. Сивият кардинал е Иван, който едва ли не нареди да се гласува срещу Иванка. И тук пак ползата проработи, а не отборният дух и запазването на съотборник, с който е играл рамо до рамо от самото начало.

# 791
И Петър не спря да подхвърля разни реплики от типа "думам ти щерко, сещай се снахо".
Кенан е такова просто същество, че няма равен!

# 792
  • България
Не спряха да го дъвчат този Петър. Сивият кардинал е Иван, който едва ли не нареди да се гласува срещу Иванка. И тук пак ползата проработи, а не отборният дух и запазването на съотборник, с който е играл рамо до рамо от самото начало.

Каква полза има да изгонят някой различен от Иванка в момента? Сегей дърводелеца и градинаря ли да изгонят, или Боби, който в битката се справи добре за неспортист? В Канатица нямаха по-слаб. Иван убеди Теди да гласува за Иванка, Боби сам се допита до Иван, Иван не им е наредил. Иванка чакаше Кенан да ѝ нареди.

# 793
Явно е игра само и единствено на стратегии и ползата е важна. Иван всячески се опитва да сугестира другите постоянно и през цялото време. За мен Иванка, макар и безполезна, трябваше да бъде подкрепена от съотборниците си, макар и с риск да изгубят кадърния Сергей.

# 794
Лили преди битката се оплакваше, че техните мъже ги подценяват пък сега на арената друго приказва 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт