🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 562
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 180
Кенаница и Елпетица 😁
Хахаха не съм само аз. При мене е КанаТица. Даже не бях забелязала, добре че ми обърнаха внимание. Nerd

# 181
Серго искаше,  да си ходи , ама нямаше желание. Пълен позор
Е как ще си тръгне, той отишъл за парите. То никой няма да ги върне, но Серго и Иванка-калпазанка са там само и единствено за 100 хилки. поне на тях най им личи.
Сергей видя, че със Станислав мина номера и реши и той да се пробва.
Наистина Смешко

# 182
Сега ще стане ясно калпава ракета ли е Сергей и ще започне ли да негодува заради Петровците в Канатица.

За два епизода успя да бие Иванка по мрънкане, а това си е завидно постижение.

# 183
Кенан е ясен. А думите на Петър към Лили, че навън не общува с жени както нея, как да ги тълкуваме? Той целеше да я обиди, но по-завоалирано и не се представи като галантен джентълмен. Тя определено успя да го извади от зоната му на комфорт и да го предизвика да си изпусне нервите.
Значи Петър, трябва да търпи тенденциозно злобно отношение,  и на всичкото отгоре да е мил? Тея злоби само от лоша дума разбират

# 184
Подкрепям. Всички са нарочили Петър и се чудят как да го провокират. Истината е, че комплексарите не търпят хора със самочувствие, на които повечето неща им се получават. Опитват се да им подливат вода, да ги провокират и да омаловажават постиженията им.

# 185
Кенан е ясен. А думите на Петър към Лили, че навън не общува с жени както нея, как да ги тълкуваме? Той целеше да я обиди, но по-завоалирано и не се представи като галантен джентълмен. Тя определено успя да го извади от зоната му на комфорт и да го предизвика да си изпусне нервите.
Значи Петър, трябва да търпи тенденциозно злобно отношение,  и на всичкото отгоре да е мил? Тея злоби само от лоша дума разбират

Добре че Лили не е била в твоя сезон че Ванчето или Деси щяха да ти се струват ангелчета спрямо Лили. Smiling Imp

# 186
Обаче Станислав и Сергей са доказателство, че тая година каста им не е сполучлив. Първия и 1 седмица не издържа и искаше да си ходи. Не им е удобна дадена ситуация и айде пътя да ме няма. И такива като тях заемат мястото на други, които мечтаят да влязат и да играят играта. А те очакват всички да са си приятелчета, сладки приказки, забавление и ако вземат 100-те хиляди ще им е само в плюс - е да, ама не.

# 187
Значи Петър, трябва да търпи тенденциозно злобно отношение,  и на всичкото отгоре да е мил? Тея злоби само от лоша дума разбират

Добре че Лили не е била в твоя сезон че Ванчето или Деси щяха да ти се струват ангелчета спрямо Лили. Smiling Imp
Слабо. Лили все казва как ще бие Петър и накрая остава с пръст в уста Joy

# 188
  • Велико Търново
Скрит текст:
О, забравих да си изкажа възмущението. От Петър, от кого ли друг да е... Като казваше, че в Канатица трябвало да разбият ядрото, което им печелело пендари, продължи с "и това са старите - Теди, (още някой, не знам чие беше името) и Иван". Да, може да е имал предвид, че има и нови - Павел и Боби, ама някак да сложи в група "стари" Теди, която е цели 17 години по-малка от него... Rolling Eyes
Еее, хайде стига, ясно е, че има предвид старите (първоначалните) участници. 😂
Естествено, че под стари има предвид, тези които започнаха от самото начало.
Да, и както съм написала - разбирам смисъла. Само дето не употреби "старите". Цитатът е от първоначалния пост, но после връщах да слушам пак и го коригирах - казва "старите хора". И вече някак тежестта на смисъла "старите участници" силно намалява.

Хахаха не съм само аз. При мене е КанаТица. Даже не бях забелязала, добре че ми обърнаха внимание. Nerd
Е то е точно Канатица, де.

EmBrother, какво е СМ?

# 189
Аз пък съм на мнение, че Кенан си беше прав в ситуацията. Да, беше малко груб, но такъв му е нрава и начина на изразяване. Всички се съсредоточиха върху това, че е разплакал 20 годишно момиче.. Е моля ви, на нея прави ли ѝ чест стани си, седни си на мъже с 15тина години по възрастни... И като от 5 изречения си плувнала в сълзи, какви ги вършиш във Фермата.
 Не ме линчувайте, просто изказвам моето мнение и недоволство от това, че всички скочиха върху Кенан и Лили.

# 190
  • Mediterraneo
Аз съм на същото мнение. Абсолютно все едно Петър слушах, Линда кълве и попива от него. Разплака се, понеже не очакваше такава реакция, но нейното поведение предизвика точно тази реакция, така че да се сърди на себе си.
Относно това, че комплексарите не търпят хора със самочувствие- за мен Петър е баш комплексарят на сезона. Никой не му се намазва на малкия пръст. Огромни комплекси, прикрити зад една лимба на челото и самонадеяност.

# 191
  • Варна
Аз пък съм на мнение, че Кенан си беше прав в ситуацията. Да, беше малко груб, но такъв му е нрава и начина на изразяване. Всички се съсредоточиха върху това, че е разплакал 20 годишно момиче.. Е моля ви, на нея прави ли ѝ чест стани си, седни си на мъже с 15тина години по възрастни... И като от 5 изречения си плувнала в сълзи, какви ги вършиш във Фермата.
 Не ме линчувайте, просто изказвам моето мнение и недоволство от това, че всички скочиха върху Кенан и Лили.
Защо да те линчуваме.. реши да вкара напрежение в избора и добре и се получи.
Дефакто Сергей сам си стана, затова му каза да седне, не е избран.
Нищо не може да оправдае простащината на Кенан.

На мъжа ми Петър му приличал на:
Скрит текст:

# 192
Ама Кенан и Лили са злобни и прости. Никой не е длъжен да се движи на пръсти да не ги жегне нещо и само да се съобразява с тях. Реакцията на Линда беше много нормална спрямо грубо поведение. Навикнали сме в последно време да търпим такива хора и вече не ни прави впечатление, но това не е нормално. И не, не трябва да се извиняват постъпките им под надслов - "Ами той си е такъв". Не, Кенан трябва да се промени. Това не е нормално поведение и ако продължава така, социумът трябва да го отлъчи.

# 193
  • Mediterraneo
Хексе, добро попадение! Баш едно към едно са Simple Smile

# 194
Е то е точно Канатица, де.
Последно КаТаница. Satisfied Satisfied
Изпих една чаша вино с ММ и ми личи. Бързо ме хваща. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт