🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 988
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 405
  • България
Защо тършуваме дали даден потребител е някакъв масово нехаресван участник в предишен сезон? Това е крайно невъзпитано и неуместно.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:04 от ferencliszt

# 406
  • при късмета
Тогава защо ги обсъждаме? Темата е за настоящия сезон, не за дразнителите от миналите сезони. Аз последно гледах сезона с мъжа на Аня Пенчева и този със Сами Хосни, но не ги повдигам като тема. Също така не тършувам дали даден потребител е някакъв участник в сезон. Личните въпроси си ги задавайте на лични съобщения, моля!
Ами никой не знае това правило. Винаги са се коментирали стари сезони и участници и никога не е имало ограничение да не се коментират в настоящ сезон. Свободна си да сравняваш този, с който си поискаш, както и участници

# 407
  • Велико Търново
Не го знае, защото то просто липсва.
ferencliszt, темата съществува доста отдавна и това, че заглавието е за конкретен сезон, никога и по никакъв начин не е било ограничение. Все пак форматът е един и същ. Освен това темите за съответните сезони са заключени. Не виждам какво пречи да се обсъждат предишни сезони и участниците в тях. Ако причината е, че ти не знаеш за кого става дума, защото не си гледала, не смятам, че е повод да се изявяваш като модератор.

# 408
Последният епизод трябваше да бъде кръстен “Проблясъци” !
Иван осъзна , че турския Ганьо цял ден си бара … и само на думи е силен. Дано и останалите им съотборници попият нещо от Иван , може да е дърдорко но си ги казва нещата в прав текст и по интелигентен начин. Силно се надявам ако червените паднат , Кеньо да си ходи (но уви)
Зелените жени с първи проблясъци 🤷♀ сами са си виновни, че са заблудени и чак осъзнаха , че са направили грешка с взимането на Линда,вместо Боби  🤷♀

# 409
Още по-заблудени са девойките от Елбетица, защото са се концентрирали в идеята за "женско царство". Хич не им е задължително отбора да е само от жени. Някоя от тях може да подпита Андрей за анти-Петър коалиция. Той вече се е конфронтирал с "царя" 1-2-3 пъти, а и държи дистанция. Когато Андрей види подкрепа, ще дръпне и УхаЖоро, 100%. Присияна, Мартина, Валерия, Ния + Андрей и Жоро са откровено мнозинство и дори не им е на дневен ред да гонят Петър веднага. Еми и Линда са бити карти, те са сериозни поддръжнички на Петър, но могат да ги изгонят, докато го ползват него да им печели игрите. Но е много важно да не загубят този дуел и после умно да си плетат мрежите кой да е на дуел. Интересно ми е да видя Петър какво ще направи, ако играта завие в такава посока. Макар че, честно казано, не мисля, че момичетата от Елбетица ще направят подобна коалиция.

# 410
Всъщност, Пешо се държи като император! Наченки на Наполеонов комплекс съзирам аз.

# 411
  • Варна
Всъщност, Пешо се държи като император! Наченки на Наполеонов комплекс съзирам аз.
Наполеонов комплекс? Нито е нисък Пешо, нито е агресивен.
Просто е нарцис. Това ще му изяде главата..

# 412
Защо Неделчо не харесва Петър?
Май казваха, че са се срещали с някои от участниците (освен Нанси).

# 413
Наполеонов комплекс? Нито е нисък Пешо, нито е агресивен.
Ми не е особено снажен! Освен това не се информирай за комплекса от първия възможен линк, прочете повече. Пешо е агресивен. Какда наречем това налагане на мнение, освен агресия?

# 414
  • България
Защо Неделчо не харесва Петър?
Май казваха, че са се срещали с някои от участниците (освен Нанси).
Защото на екран и в реалити е интересен с интригите, които заплете, но е неприятно да търпиш цар Петър в реалния живот (командоренето, налагането, безцелното дърдорене, незачитането на противника, дразненето на противника - самата АРОГАНТНОСТ и нарцис. Продължавам да твърдя, че ми напомня на Валерия от Ергенът с по-високо IQ.

# 415
Аз бих могла да направя паралели с Елена, обаче няма, понеже ще спра да го харесвам. 😁

# 416
То било много удобно да имаш един Петър в отбора. Значи той ще прави стратегии и ще мисли. Ще си изпълнява всички задачи и всичко това докато ходи на дуел  през няколко дни. Но остави всичко останало - той ще ни е виновен за всичко!!! Няма мъже, за които всички сме гласували - виновен е Петър. Паднем на някоя игра - виновен е Петър. Някой завижда и се цупи като малко дете, защото видиш ли е последния човек с принципи и идеали - виновен е Петър. Когато сме малодушни и не смеем да изкажем позиция - виновен ни е Петър. А и рая Head Band

Ето какво се случва когато някой има качества да бъде водач и изобщо - има качества - атакуват го от две страни. Канатица поне го прави открито, докато съотботниците, така де предателите от собствения отбор, нямат доблест дори да му кажат всичко в очите. Защото нали - стратегиите. Нищо че Петър ясно им каза, че той ще си прави такива едва в последната седмица и дотогава играе за отбора. Нищо че когато имаше възможност не прецака дори Станислав. Нищо че повечето от тях мислят пораженчески и той се чуди как да ги вдигне и успокои.

Единственото, което му играе лоша шега е че той е арогантен и усмивката му, която си слага за да изглежда непукист, прави да изглежда така сякаш има истина в обвиненията към него. На мен Петър не ми е харесал точно с една постъпка - и тя е когато избраха Теодора, въпреки болния й кръст и после извъртаха. Като се изключи това - в абсолютно нищо не ме е подразнил и на негово място бих взимала точно същите решения.

А пък Невидимия как искаше да мине тънко на дуела и Петър или се измори още повече и/или провали отбора. Защото защо да не му дадем на него най-тежките постове от елиминационния дуел, тъкмо ще е още по-виновен и отслабен! Нямам думи просто. Добре поне, че Петър не реши да се прави на герой.

Жените в Елбетица рязко ми паднаха в очите и имам предвид Ния, която харесвах. Видяха, че ще се наложи все някоя от тях по някое време да си хване пътя, но понеже и за това е виновен Петър, а не че играта е такава - защо да не отстреляме вдин от най-силните в отбора?! Така ще се задържим повече... а, не - ще си ходим с достойнство - ама на предатели. Логика - няма! Вместо да се съберат и направят всичко по силите си просто да си взимат дуелите, не е като да нямат качества за това.

Лили не мога да я харесам, плаши ме тая "жена".

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 12:06 от ladonnae

# 417
Подкрепям!

По това определено си приличат с Валерия. На всички все те са им виновни. Но предполагам става така с главните персонажи в дадено предаване.

# 418
  • София
Петър сам взима задачите, прави стратегиите и не дава думата на никого, стават панаири, ако някой иска нещо различно. Никой не му дължи нищо, той го прави това, защото смята, че е най-добър, а и иска да са му задължени. Доскоро му се получаваше с момичетата Не разбирам обаче и мрънкането на Сергей, да се изправят и да се преборят с Петър.

# 419
  • България
Петър сам взима задачите, прави стратегиите и не дава думата на никого, стават панаири, ако някой иска нещо различно. Никой не му дължи нищо, той го прави това, защото смята, че е най-добър, а и иска да са му задължени.
Сам ги взима, почва ги, оставя ги за накрая и ги дъни! Заради това предпочитам Сергей! Пък и е възстановил една дървена голяма къща, евала!

Общи условия

Активация на акаунт