🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 054
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Петър прие достойно победата и призна загубата. Достойно.

Лилия ме дразни, Кенан още повече, Сергей най-много. И жените от Елбетица. Толкова мисъл да нямат в главата си, че можеше Гого и Станислав да са в играта за сметка на две от тях?! И на Серго глупостите да му слушам как момичетата това и онова. По кюшетата говореха той, Георги-любовчията, Станислав и Андрей. Срещу Петър. А Петър говореше основно за страгетия за печелене на целия отбор. Много ме е яд да ги гледам останалите.

# 526
Хора, някакви спойлери за дуела днес или Фермата като цяло?

# 527
Тази година нищо не се издава и никой не знае как протича играта.

# 528
  • на село
Този алманах до сега от обща култура ги познах.

# 529
Колко злоба излиза от Лили, ужас......

# 530
Йес, Канатица. Честита победа. Да видим дали ще отпадне  Пешо Перчема.

# 531
Ако махнат Петър - толкова им е акълът. Валерия засега се справя най-зле.

# 532
  • на село
Аз пък Лили я харесвам и другата девойка от техния отбор- Теди, май беше.

Абе този Сергей не беше ли при Елбетица, дано не зададох глупав въпрос Blush

# 533
  • София
Хайде, при едните назря т.нар. "революционна ситуация" (който е учил такива предмети преди половин век). А при другите "османското присъствие" се затвърждава (извинявам се! използвам термини от медиите).
Ще стане интересно - повече в едното направление, докато другите може и да се чувстват, че вече са в Топ8 накуп.

# 534
Беше Сергей, да.
Валерия два пъти каза, че не обичала да губи при въпрос защо е тъжна, защо плаче. Е кой обича да губи? Дай друго обяснение, а не това. Не е искрена.

# 535
Имам усещането че ако и червените спечелят пендарите, утре ще трябва да гонят хора от отбора си.
Беше Сергей, да.
Валерия два пъти каза, че не обичала да губи при въпрос защо е тъжна, защо плаче. Е кой обича да губи? Дай друго обяснение, а не това. Не е искрена.
Е, какво да каже. Хора гласувайте за Петър да си ходи , а аз да остана.

# 536
Ако не изгонят Валерия, им пожелавам приятно седене в ада , до края на сезона Sunglasses

# 537
Имам усещането че ако и червените спечелят пендарите, утре ще трябва да гонят хора от отбора си.
Каква е логиката да имат повече пендари и да губят човек от своите?

# 538
  • Разпиляна във въображението
Оф, тази не млъква. Изключително неприятна жена.

Ако махнат Петър жените ще реват всеки дуел. Мен ще ме е яд, но все пак това е игра. А Елбетица са долу, защото мислят интригите жените.

# 539
Тоз пък Георги - ела седни до мен на пънчето. Че я милва, че прегърна. Оффф, много тъпо отстрани да го гледаш това.

Общи условия

Активация на акаунт