🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 053
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 540
Имам усещането че ако и червените спечелят пендарите, утре ще трябва да гонят хора от отбора си.
Каква е логиката да имат повече пендари и да губят човек от своите?
Защото ще се отваря плик номер 8 и там може това да е условието на отбора с повече пендари

# 541
Много мишкуват и сплетничат жените в Елбетица в момента. Не харесвам това.

# 542
Ти да видиш. Тези момичета дано не ги е срам да се показват. Да напомня на Мартина, че Петър се бори дори за нея на предния дуел. Тази Преси не е много умна, май.

# 543
Обаче явно си коментират наистина за кой ще гласуват. И е разрешено лт продукцията. За първи път излъчват май такъв разговор.
Иначе за монтажите, аз се сещам преди 100 години когато вървеше Биг Брадър, тогава като изгонят някого и като му пуснат най-интересните моменти и все едно дават друго предаване. Нищо общо с това което са излъчили.

# 544
Като гледам какви стратегии правят, честно да ви кажа, ще се радвам да изгонят Петър. Да ги видим как ще се справят без него в игрите за привилегии, в двубоите, дори и в самата игра.

# 545
това е най-интересният епизод, обаче тези мацки 100 пъти говорят и не мога да решат. решавате или не. Но е грешка да питат Емито, тя само преглася на Петър постоянно. Обаче Георги, големия любовник, вместо да се бори за момичето си, ще цъка с Петър.

# 546
  • Разпиляна във въображението
Вече не е забранено.

Устата на Сергей не спира. Чудя се защо някой от Елбетица не започва да дудне по Канатица, че жените са си оплели кошницата до момента, но при всички случаи ще падат техните глави.

# 547
Ама това е по-умното решение. Валерия си загуби играта и имаше предимно (дали не само) грешни отговори на Алманаха. Вместо Гошко да и масажира краката, можеше да попрегледа книжката.

# 548
Жоро ще реши кой ще си ходи. Дали ще си спаси тръпката му или ще си остане "верен" на Петър

# 549
Георги не е верен на Петър. Напротив.

# 550
вече го е решил. и той и андрей се прикриват от петър и затова играят с него. Така че при вот, който не е на момента, а с камъчета по отделно, предварително, той няма да гласува за петър.

не мислят, че петър е толкова изтощен, че започва да губи игрите. така че той си е изиграл играта, от него в момента само губят

# 551
Ами могат да му дадат един имунитет. Ама не, по-лесно е да се отърват от него, нали така.

# 552
Мисля си, че Петър усеща нещата и като цяло може да е приел съдбата си. Не виждам хъс у него.

# 553
Петър си играе играта .Мисля си ,че това си му е стратегията отначало . Да останат повече жени който са лесни за елиминиране ,и колкото по-малко мъже по-добре за него .

# 554
  • София
На Жоро най-близък мисля, че му е Андрей. В началото беше Петър, но после се разместиха и по стаите и вече дори не спяха в една стая двамата.

Общи условия

Активация на акаунт