🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 054
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 555
И аз така смятам. Също Канатица доста повече подкрепяха Кенан на индивидуалната битка. Елбетица все едно са отписали Петър.

# 556
единственият шанс на жените е сега. изпуснат ли го няма да имат втори

# 557
Скрит текст:
Имам усещането че ако и червените спечелят пендарите, утре ще трябва да гонят хора от отбора си.
Каква е логиката да имат повече пендари и да губят човек от своите?
Защото ще се отваря плик номер 8 и там може това да е условието на отбора с повече пендари
Според мен отборът с повече пендари би трябвало да има преимущество, иначе защо да се борят за всеки пендар ако накрая ще трябва да гонят човек от своите? Поне аз считам това като негатив. По-скоро да изгонят или "откраднат" от другия. Може и да е размяна като отборът с повече пендари си избира кой да вземе и кой да изпрати в другия отбор.

# 558
  • Разпиляна във въображението
И аз така смятам. Също Канатица доста повече подкрепяха Кенан на индивидуалната битка. Елбетица все едно са отписали Петър.

След цял следобед и вечер сплетни как да се настроят да подкрепят някой.

# 559
Канатица биха взели Жоро.

Дяволо беше прав. Петър се опитваше да ги подкрепя, но момичетата един път не застанаха зад него и не го окуражиха.

# 560
  • Разпиляна във въображението
Според моята логика може да се върви към изравняване по пол. Абсурдно е да ги оставят мъже срещу жени при тези игри.

# 561
Или ги събират всички 😄

# 562
  • София
Или ги събират всички 😄
В началото казаха, че няма да ги събират.

# 563
Не могат да си позволят ИиА отпадането на Петър.

# 564
Или ги събират всички 😄
В началото казаха, че няма да ги събират.

Еми тогава ще ги правят по-равно отборите. Това ми се върти в главата.

# 565
Лили пък къде тръгва да дава съвети как да реже Боби като той се справя перфектно 🤣

# 566
Ако не друго поне Мързелан се раздвижи, и дори подтичва Joy

# 567
Валерия трябва да отпадне! На зелените им трябват мъже, жени си имат достатъчно! А и там, където има много жени, има и много интриги! Съжалявам, жена съм, ама  жените понякога са много по-големи гадняри от мъжете!

# 568
Той затова има сили. Защото си помързелува.

Тази игра е за Елбетица, но без значение.

Брей Серго така не се е раздавал за Елбетица.  На техните елиминационни дуели спеше.

# 569
  • на село
Абе сто пъти се написа, ама тази Гунчева- за чий праз е там, голям дразнител Grin

Общи условия

Активация на акаунт