🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 49 077
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 615
Тя досега наистина не показа нищо кой знае какво. Защо да си махнат царя? Вероятно на финал пак ще има по равно мъже и жени. Защо мъжете да са от другия отбор, с не от техния? Тези мъже в отбора им са силни и покрай тях някоя Ния може да добута до финал.

Живка си разказваше всички схеми и пак събра повечето зрителски вот.

# 616
  • при късмета
Елбетица се завъртяха в омагьосан кръг още минала седмица и сега вече няма механизъм да излязат от него. Ако извадят Петър ще стоят в ада непрекъснато, пендари ще губят защото и за седмичните задачи си трябват мъже, а и за седмичните битки. Ако вадят жени е точно обратното на това, което искат. Обаче трябва да избират от тези две възможности, защото друга няма.
Тона, което прави Ния, да си променя позицията през час, много го мразя у хората. Ами като си взел решение, следвай го, на колебания имаш право само докато го вземеш. Лицемерие и двуличие в най-чист вид. Не знам някой да харесва такива хора
Да видим как плика ще промени играта

# 617
  • Варна
Какви стратегии .
Стратегията е нещо,в което да вкараш мисъл и да е поне един ход напред.
Жените на Елбетицата просто се юрнаха да си спасяват г**ъ,но им липсват топки (преносно и буквално),за да застанат зад решението си.
Стана ми жал за Петър.Може ли никаква благодарност да не изпитат?В решаващ момент, поне едно "Благодаря" да кажат.Той им беше подкрепа толкова много време.
Петър не е моят като характер,но схемичките от последните епизоди са жалки,че жалки.
Как беше.."Двама са чета, трима са чета с предател".
Не ми харесва,че Сергей не се и няма да се почувства на място в Канатица.Не е лош човек.Има качества.Няма машинации.
Канатица играха добре.
Кен гОркия си изплю дроба на последната игра.Шкембичката яко тежи.
Линда ме кефи-чиста,силна и как изпя каките Sweat Smile Ще ѝ се стъжни...че и каза,че щяла да гласува за Петър. Откровена по детски .

# 618
Дали си говорят на път към дуела, когато микрофоните май не са включени?

# 619
Живка спечели, защото направи зрителите супричастни на стратегията й.

# 620
Сега, ако следващия дуел е 2 жени и мъж,канатица трябва да изберат петър и две от продворните му да ги видим. На този дуел трябваше да е също някоя от по ключовите ама не се знаеше дали ще загубят тогава

А грешката на момичетата е че не викнаха линда на финалното говорене, а отидоха при "майката на племето", която е от ясна по ясна.

# 621
Писали сте много утре ще ви чета. Разбирам, че Елбетица са загубили и отпада Валерия.
Разбра ли се какво съдържа плика?

# 622
Дано Елбетица хубаво да си направят задачите за фермерския пазар.

Нищо не казаха за плика

# 623
Дано Елбетица хубаво да си направят задачите за фермерския пазар.

Нищо не казаха за плика
Мерси! Simple Smile
Значи утре ще стане ясно!

# 624
  • Велико Търново
Защото ще се отваря плик номер 8 и там може това да е условието на отбора с повече пендари
Според мен отборът с повече пендари би трябвало да има преимущество, иначе защо да се борят за всеки пендар ако накрая ще трябва да гонят човек от своите?
През цялото време досега казват, че броят на пендарите ще е жизненоважен НАКРАЯ. Така че не виждам защо отварянето на пликовете в такъв междинен момент се обвързва с пендарите.

Абе сто пъти се написа, ама тази Гунчева- за чий праз е там, голям дразнител Grin
Някой трябва да търкаля пендарите по улейте 🫡
Ами да, то още от първия дуел е повече от очевАдно това Satisfied

Лош Петър. Как не го е срам, да иска отборът му да върви напред.
Отборът може да върви напред и без нечие его да трябва да изпъква чак толкова силно.

# 625
  • София
Днес казаха, че Канатица има шанс да поведе с пендарите в решителния момент - преди отварянето на плика.

# 626
Каква случайност 🤥

# 627
И за мен Фермата придоби сървайвърски привкус и това ми харесва. Но жените не могат да направят сървайвърски обрат- много ги е страх да направят подобен ход, а някои откровено не просто не мислят стратегически, а никак не мислят.

Най-сървайвърският ход е да вземеш Петър с теб на финала. Нито участниците го харесват, нито публиката.
Защо един добър играч би го изгонил ?

# 628
  • България
Ния има птичи мозък, никакво доверие да нямаш на Амгъл!
Скрит текст:

# 629
Ния правилно разсъди. За какво ѝ е Валерия. В отбора е излишна, а освен това ѝ е конкуренция за парите впоследствие.

Общи условия

Активация на акаунт