🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 583
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 975
  • Разпиляна във въображението
А не е като да не са го "тренирали" преди двубоя в двора Simple Smile Колко им подвикваха да свият разстоянието между ските, а според Лили само Коко и Борис са се справяли както трябва. Павел е висок, Кенан е пълничък, обаче Сергей е в златната среда, а той излезе куц Simple Smile   

# 976
А не е като да не са го "тренирали" преди двубоя в двора Simple Smile Колко им подвикваха да свият разстоянието между ските, а според Лили само Коко и Борис са се справяли както трябва. Павел е висок, Кенан е пълничък, обаче Сергей е в златната среда, а той излезе куц Simple Smile  
Сергей е доста непохватен в битките, не да е за първи път.
Малко размисли и страсти по миналия епизод, че сега наваксвам с епизодите. Innocent
Мартина леко ме разочарова с това сплетничене на стобора. Мисля си, че не е само да се оплаче от Петър, а така си спасява дупето, защото е наясно, че мразейки Петър ще стрелят по момичетата, които са му най-близки и са му съпорт, не биха пипали нея, ако му е опозиция. Така ще изклинчи елиминации за дълго време и респективно скоропостижно да отпадне. Това си беше чиста проба стратегически ход и със сигурност ще хване дикиш.
Не мисля, че скоро Канатица ще я номинират.
Оплете си кошничката. С балетна стъпка се запъти към финала.
Хитруша я тя, хич им нямам вяра на тези честни сини очи. Nerd
Най-обиграна от момичета ми се струва, нищо че дава вид на наивна и невинна.
А Сергей и той какъв лисугер е. Не били го разпитвали Канатица за бившите му съотборници, само най-общо. Един вид не ви портя, не съм предател. Няма да се изненадам, ако пак го върнат в даден момент.
Имаше намек за това, не си събаря мостовете той. Тарикат е той, тарикат.
Гласят го за победител ИА. За да не нарушат традицията пак залагат на куц кон. Smiling ImpSmiling Imp

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 10:57 от sineva 1

# 977
  • София
Валерия във 'Фермата Подкаст' на Ивайло

Имайте предвид, че тези подкасти са и нещо като официални, защото Ивайло е официално част от екипа и един от редакторите на сезона.
Но има и доста неудобни въпроси и Ивайло си се държи както си знае. Много от въпросите които задава са доста директни, неудобни и интересни.
С Хорхе стана страхотен подкаст. Препоръчвам. Този с Нанси също.

# 978
  • България
Скрит текст:
Валерия във 'Фермата Подкаст' на Ивайло

Имайте предвид, че тези подкасти са и нещо като официални, защото Ивайло е официално част от екипа и един от редакторите на сезона.
Но има и доста неудобни въпроси и Ивайло си се държи както си знае. Много от въпросите които задава са доста директни, неудобни и интересни.
С Хорхе стана страхотен подкаст. Препоръчвам. Този с Нанси също.

Аз чакам да излезе НадкасТ с участниците, защото там се държат естествено и Неделчо и Туджаров ги предразполагат.

"Куц кон" много лепна на Сергей и до края на шоуто ще му викат така във фейсбук.

# 979
На мен ми хареса подкаста с Валерия. Разказа няколко неизлъчвани момента с ухажването на УхаЖора. Също обясни, че недоволството на Сергей срещу Петър е било неясно. Петър използвал различни подходи спрямо всеки човек. Което едни ще го нарекат манипулация, други стандартно поведение на човек, които се опитва да ръководи екип.

# 980
Както щете ме разбирайте, обаче според мен мъжете на Канатица изпитваха голям дискомфорт (меко казано) от това, че бяха залепени един за друг на ските. Предницата на единия, притисната в задницата на другия. Simple Smile Познавам мъже, които буквално губят разсъдък от толкова близък физически контакт с друг мъж.
Не им търся оправдание. Бяха много зле. Но имам чувството, че мислеха за друго през цялото време. Simple Smile

Много по-рехаво на ските стояха грацилните момичета на Елбетица.

Ми то, само като видиш голия бедър на Кенанчо и как да мислиш за играта. Joy Joy

# 981
"Куц кон" много лепна на Сергей и до края на шоуто ще му викат така във фейсбук.
То и на Иван му приляга това определение. От доста време го играе "куц кон". И за по-голяма достоверност по време на битките леко понакуцва, иначе се не сеща за травмата.
Цял сезон избута, като се оправдаваше с болки в крака. Даже не изпита неудобство пак да акцентира на това при номинацията му.
Ако не си се оправил толкова време напусни! Ако пък ще стоиш приемай с достонйство, че си номиниран, а не да правиш намеци.
Ще му се така да изкрета до финала накуцвайки на един крак.
Или симулира, което е най-вероятното, за да го пазят, или наистина е зле и се натиска надявайки се да го мъкнат на гръб без да се срамува, че е в тежест на отбора.
По-скоро си мисля, че е болен здрав носи. Прави се на луд, а те му връзват.
В началото може и да е имал проблем, но видя че номера минава и си я кара по тънката лайсна.
Намери и той на хляба мекото с тази контузия и трайно се настани в агитката по време на елиминациите, но този път ядец.
Дано да отпадне! Не е мързелив, но и той е тарикат от класа, а и популизмът му вече взе много да товари.

Кенан, Лилия, Сергей и Иван в този ред искам да им видя гърба. Rage

Никой друг не ме дразни. Поне не в такава степен, че да искам да отпадне.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:41 от sineva 1

# 982
Кенан има просташки изказ , обаче някак си не ме дразни Simple Smile

# 983
  • София
Починала е Анастасия (Сия) от сезон 7.
Лека и пръст!

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 15:13 от Diavolo

# 984
Не е днес, но това няма значение всъщност. Мир на душата й, млад човек е.

# 985
Господ да я прости Сия! Лека и пръст.

Не ми е много честно това намаляне на разликата. Един отбор си я е спечелил с битки и усилия, само за да му отнемат половината, щото и другият отбор трябвало да има шанс. Е, ми, да си спечели другият отбор пендари, ще има шанс.

Елбетица са на тясно, но се стегнаха и направиха, каквото трябва, за да обърнат обстоятелствата в своя полза. За дуела не се наемам да направя прогноза. С тази злоба, Лили може и на Присияна тунела да изкопае. Елбетица съобразиха да разпределят физическото натоварване между двете момичета, браво.
Ако загубят, Линда изхвръча, според мен. При червените ще е между Иван и Теди.

Иван разочарова с избухването си, но Канатица бяха тотал щета в снощната игра. Коко също не ми е света вода ненапита. При извънредното гласуване дори и не си помисли да изгони мъж, директно в жените се прицели. От пияндето го очаквах, от него - не.

Кенан с неговото "ставаш за е*ане" даже няма и да го коментирам. Знаем, че за тези формати се търсят и покъртително глупави хора за сеир, но не мога да повярвам, че ни показват чак такава простотия!

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 23:57 от Дидичка

# 986
Къде е тази новина? 😩 В нета нищо не излиза.

Лека и пръст!

# 987
  • при късмета
Или симулира, което е най-вероятното, за да го пазят, или наистина е зле и се натиска надявайки се да го мъкнат на гръб без да се срамува, че е в тежест на отбора.
Със сигурност знаем, че не симулира. На предишен избор за дуелисти, стана въпрос за контузията му. Даже водещите казаха какво е казал доктора и някакви процедури прави и той. Май споменаха някакво разтежение или възпаление, че май и размерите му дадоха, за него мисля, че се отнасяше. Сега какво му е състоянието не знам

Иван не ме дразни. Дори смятам, че само той освен Коко има някаква мисъл в главата си. Преценява правилно и реално обстановката и евентуални сюжети и хич не е глупав. Говори малко странно, но не е единствения този сезон, като че с каст са ги събирали Joy

Къде е тази новина? 😩 В нета нищо не излиза.

Лека и пръст!
Назад някой препубликува новината, от личния профил на Георги. Има нейна снимка в профила му и посвещение. А какво е станало май никой не знае

# 988
Назад някой препубликува новината, от личния профил на Георги. Има нейна снимка в профила му и посвещение. А какво е станало май никой не знае
Възможно да е злополука. Тя беше почитател май на екстремни спортове, ако не ме лъже паметта.

Мир на праха й. Отишла е на по-добро място.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:37 от sineva 1

# 989
На мен Линда все повече ми харесва като човек.

Общи условия

Активация на акаунт