🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 568
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 035
Петата битка този път изобщо не беше решаваща и може и да не си е дал зор Петър, факт. Обаче за оставането си и Валерия можеше да се погрижи по-добре. Още не мога да ѝ простя представянето на Алманаха.
Петър няма да спечели, дори и да се добере до финал, много полюсни реакции предизвиква. А шанса и за финал е малък - ще го сръфат скоро останалите от отбора му. Щом и Еми, дето доскоро го гледаше почти влюбено, се извъртя.. пиши я бЕгала работата. Ама той ще използва момента, в който хората знаят името му. Или ще си направи подкаст, или ще го видим в някой сериал на БТВ, или и двете.

# 1 036
Аз не разбрах кой е опортюнистът?

Не виждам, нито тенденциозно коментиране, нито комплекси. Хората могат да имат различно мнение и не е нужно да бъдат обиждани за това.

Най-добре си изиграва картите, който стигне финал и е с реални шансове да победи. Тук като гледам дори феновете му не мислят, че това ще се случи. Освен ако не направи рязка промяна в играта.

За това, че е силен на арената, го казаха няколко пъти, но и коментираха, че ако не дразнеше другите постоянно, нямаше да е той на тази битка. Коментираха времената в петата битка, Валерия и Андрей са победили своите опоненти, докато Петър падна. За Петър е добре дошло, хем той загуби, хем един опортюнист по-малко, но от гледна точка на Валерия естествено, че тя искаше да остане. Те коментират от гледната точка на останалите.

# 1 037
  • София
Валерия. Нали тя беше поканена на гости, естествено, че ще коментират нейната игра и как е можела да остане. Както и това, че още от началото тя и Станислав бяха единствените, които се противопоставяха на Петър.

Петата игра не беше решаваща, освен за пендари и въпреки това Валерия поне е взела 1 от 2 игри, докато Петър 0. Анализираха защо въпреки това тя си тръгна. Това е идеята на подкастите.

Впрочем стана ясно, че на кастингите тя е била на второ място след Лили на планк и като цяло се е представила отлично.

Аз лично от участието ѝ в предаването нищо не разбрах за нея и ми беше интересно сега да чуя и нейното мнение. Бих искала да виждаме повече от отношенията им вътре. Писна ми от Сергей и Петър. Те са разнищени вече.

# 1 038
Не всеки, който дръзне да не благоговее пред голия цар Петър, му завижда.

Много са играчите пред които никой не благовее и не им завижда.Коментира ги по повод нещо , било с добро било с лошо  Но ако всяка втора дума , е Петър Петър Петър , тази обсесия, вече става съмнителна и притеснителна ))

# 1 039
# 1 040
Впрочем стана ясно, че на кастингите тя е била на второ място след Лили на планк и като цяло се е представила отлично.

Аз лично от участието ѝ в предаването нищо не разбрах за нея и ми беше интересно сега да чуя и нейното мнение. Бих искала да виждаме повече от отношенията им вътре. Писна ми от Сергей и Петър. Те са разнищени вече.

За това, че не дават достатъчно от отношенията им вътре, съм много съгласна. Половината участници са нещо малко повече от статисти - второстепенни герои с малко реплики. :/
Иначе, не предполагах, че Лили е чак толкова добре физически подготвена. На арената представянето ѝ е средна работа.

# 1 041
Защото повечето игри са чисто нови.

# 1 042
Аз не разбрах кой е опортюнистът?

Не виждам, нито тенденциозно коментиране, нито комплекси. Хората могат да имат различно мнение и не е нужно да бъдат обиждани за това.

Най-добре си изиграва картите, който стигне финал и е с реални шансове да победи. Тук като гледам дори феновете му не мислят, че това ще се случи. Освен ако не направи рязка промяна в играта.

За това, че е силен на арената, го казаха няколко пъти, но и коментираха, че ако не дразнеше другите постоянно, нямаше да е той на тази битка. Коментираха времената в петата битка, Валерия и Андрей са победили своите опоненти, докато Петър падна. За Петър е добре дошло, хем той загуби, хем един опортюнист по-малко, но от гледна точка на Валерия естествено, че тя искаше да остане. Те коментират от гледната точка на останалите.
опортюнист или орнитолог,Сергей е орнитолог,така пише във визитката му.

# 1 043
Жалко за Сия. Харесвах я, усмихната, с чувство за хумор. За съжаление усмивката може да скрие много...
Бог да я прости. Disappointed

# 1 044
  • Валенсия
Не всеки, който дръзне да не благоговее пред голия цар Петър, му завижда.
Да, но всеки, който, за да коментира него и поведението му с такава жлъч и яд, за мен означава, че чисто и просто му завижда. Едно е да си играеш играта, да си притиснат, че има и други добри играчи, дори да се възмущаваш открито, че все пак ʼубавеца Петър успява да напредва, и отчасти дирижира в тази игра по начин, който не те кефи. Но съвсем друго е директно да хулиш и обиждаш просто още един твой колега от тази игра, само защото явно в нещо/а е по-добър от теб. И това е валидно и за Кенан, и за Сергей, Иван, Андрей, Жоро.... повечето все мъжорля (защо ли?!), а пък и Лилия "барабар Петко с мъжете".

Да не говорим, че и при Кенаньо например наричйки ги го "боклук", си е признак на директна мъжка завист, комплекси, а и откровена простотия.

# 1 045
  • София
Ние обсъждахме НадкасТ, никакви обиди не е имало от тях. Даже казаха няколко пъти, че Петър е много умен и силен на арената. Няма за какво да му завиждат.

Малко снимки от съфермерите:

# 1 046
А, Пешо що го няма? Все пак това май е за новия Алманах.

# 1 047
  • София
Не знам, снимките са от профила на Нанси, може тя да не се е снимала с него. Основно с Канатица и момичетата на Елбетица са нейните. Ако попадна на други, ще ги кача.

Ето една, май е с всички, има ги и Петър, Андрей и Жоро. Станислав, Хорхе, Лили и Неделина не виждам.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:04 от Niya-

# 1 048
  • София
Таман идвах с тези снимки, ама Ния ме е отменила. Simple Smile
Добавям още едно фото, на женския отбор от Елбетица.

Хамакът и Кенан 😂

# 1 049
Срам ме е да си кажа колко време ми отне да се сетя кое е момичето в зелено. Такава важна роля имаше Моника, а направо не я разпознах.

Общи условия

Активация на акаунт