🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 5 (17.10 - 31.10) 🐄

• 48 588
  • 1 201
  •   1
Отговори
# 1 080
Кой казва, че е циганка? Защото аз не мисля, че е.

# 1 081
Изгледах я Иванка при Ивайло. Много семла интелектуално жена. Какво са видели на кастингите в нея, недоумявам.

# 1 082
Ами точно това - семпъл ум, възкачен връз самочувствие, също им е трябвал. Има представители на всички типажи.

# 1 083
ИиА понякога проявяват не особено добър вкус към подбора на участници, препратка- Кенан, Иванка, Станислав, Хорхе и т.н.. Иска ми се поне един сезон да няма сеир и просташки изпълнения, но уви...

# 1 084
Всеки сезон повечето момичета обясняват във визитките си как лятото са били на село при баба и дядо. Сериозно ли не са им помагали? Аз на 10 вече доях козите наравно с баба ми. И не е много сложно да ви кажа.
Всяка събота и неделя, летните и зимните ваканции прекарвах при баба и дядо. Веднъж не ми позволиха да доя крава. Не смятам, че е трудно, мисля, че като всяко нещо си изисква практика, да усетиш животното, да ти се автоматизират движенията.

# 1 085
  • Буркина Фасо
не е трудно доенето ако знаеш тънкостта. не е само да дърпаш цицката.
но най-важното е да се спогодите с животното. не стане ли може и да не пусне мляко дори и при правилно доене.

# 1 086
Едва 4 дуел от 8, и Андрей вече коментира, как била редовно на дуели Лилка Joy

# 1 087
Да не би да има НОВА ТЕМА....не виждам да се коментира

# 1 088
# 1 089
Може ли линк, 4ри страници върнах и не намерих линк. В търсачката не ми излиза. Явно аз нещо бъркам. Уж чета всичко, но някъде съм я изпуснала

# 1 090
  • Разпиляна във въображението
Браво! Първите пендари при Елбетица Simple Smile Петър няма право да се радва на победата, явно.

# 1 091
Върнах се поне с 15 страници и НОВА тема не видях,ако наистина има дайте линк

# 1 092
  • Варна
Ох,тази жена от Червен бряг (изскочи ми името) ми е такава тетка.
Как може да си на 30 и да изглеждаш,говориш, и всичко ,като че си на 50.
И после като каже някой,нямало такива които младеят, и такива които са си като лели рано-рано.
Сигурно не е виновна жената,но ми е неприятна за гледане.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 21:02 от gali-presi

# 1 093
Шегувах се. Извинявайте!

# 1 094
ако на мен някой ми дудне на главата преди старт,че опонента ми е по-добър и бърз......направо им се врътвам и им казвам да си дават победата на любимците им....чудно ми е ,защо всички от зелените казват 'моята къща"или нашата къщичка...да не им е наследство....противни ми са,колкото и гунчева

Общи условия

Активация на акаунт