Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 505
  • 505
  •   1
Отговори
# 285
Кожата ми е тънка и суха последните години. Смених много кремове, докато намеря подходящ, както за лице така и за ръце. Не харесвам промените в кожата на лицето си, които настъпват с възрастта. Харесва ми, че за сега се справям с подходящи кремове и друга грижа за кожата си.

# 286

Усещам кожата си суха и опъната особено зимните месеци, лятото след плаж. Моята кожа не е чувствителна, харесва ми, че не се налага да си купувам скъпи кремове за промлебна кожа, но изисква грижи за почистване, имам разширени пори на лицето.

# 287
Кожата ми винаги е била много суха. Не ми харесва, че е много чувствителна и трудно намирам подходящи продукти. Харесва ми, че е бяла и без дълбоки бръчки.

# 288
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? Да, усещам я суха и опъната. Особено сега през есента и зимата. Харесвам, че въпреки това изглежда сияйна ,защото се старая да пия много вода, не харесвам някои тъмни петънца по нея!

# 289
През студените месеци  усещам кожата си суха.Харесва ми че все още нямам  бръчки. Не харесвам че през зимните месеци срещана сухотата .

# 290
След раждането на третото ми дете кожата на лицето ми е много суха и лющеща се на места. Трудно успявам да я подхраня и хидратирана. С удоволствие бих пробвала MIXA Ceramide Protect!
В кожата си харесвам, че е плътна и с минимално за възрастта количество бръчки.

# 291
Да моята кожа е суха и опъната, зимата се напуква до образуване на ранички. С годините това се обостря. Харесвам ръцете си с бяла кожа съм, но и склонна на пегментация. За да ги чувствам меки и приятни използвам крем за хидратация.

# 292
През есента и зимата кожата ми е по-чуствителна и суха. Харесва ми, че е светла и гладка.

# 293
След определена възраст ,въпреки грижите кожата ми стана суха ,тънка и дехидратирана. Трудно намирам подходящ крем с който да я изпълня и хидратирам. Харесва ми ,че е светла и нямам пъпки и черни точки.

# 294
  • Вдън горите тилилейски
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?  - Определено с възрастта кожата на лицето стана по-дехидратирана и опъната, а тази на ръцете изсъхва до кръв през зимните месеци.
Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не? - Харесвами, че не е чувствителна и алергична, но не харесвам това, че е дехидратирана, акнетична и еластичността и намалява.

# 295
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна?
През последните години поради влизането ми в менопауза кожата ми стана по-суха от обичайното.
Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Харесва ми, че кожата ми запази дълго време свежестта си и почти нямам бръчки. Не ми харесва, че напоследък започнах да чувствам, че е станала по-суха и трябва по-често да използвам овлажняващи лосиони и кремове за цялото тяло.

# 296
  • Варна
Кожата ми е суха през зимата.Харесва ми, че изглежда прилично без  грим.

# 297
  • София
Кожата ми е суха. Като най-суха дори до лющене става есента и зимата. Също така е много светла и затова е и чувствителна. Харесвам кожата си, тъй като не съм имала проблеми с акне. С използването на подходящи кремове и то по-често решавам най-наболелите проблеми.

# 298
1 година вече след раждане кожата ми е суха и дехидратирана ,харесвах кожата си преди бременността ,но сега вече не

# 299
През студените месеци кожата ми е чувствителена и много суха. Харесва ми че става гладка

Общи условия

Активация на акаунт