Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 502
  • 505
  •   1
Отговори
# 300
С напредване на годините усещам кожата ми все по-суха и дехидратирана, особено през зимата. Не ми харесва и това, че на места е доста отпусната.

# 301
  • Ямбол
Кожата ми става суха и чувствителна през зимните месеци.
Харесва ми това, че е чиста, без пъпки и комедони.
Няма нещо, което да не харесвам в кожата си.

# 302
Усещам я суха и чувствителна.Най-вече зимата.С правилната козметика се чувствам добре.Използвам и серум и крем.

# 303
С настъпването на студените месеци, а и с напредването на възрастта кожата ми се променя към суха и изпръхнала, дехидратирана. Не ми харесва, че се появяват и петна, но...възраст...

# 304
  • Пловдив
Като изключим лятото, в останалото време усещам кожата си суха , въпреки използването на кремове.Дори зимата се случва ръцете ми да се пукат до кръв. Трудно си намирам подходящи кремове.Някои са прекалено мазни , други стягащи и допълнително неприятно опъващи кожата.Ще се радвам да опитам новия крем на Mixa и това да се окаже моята марка и панацея.

# 305
Кожата ми е изключително суха и чувствителна, много съм доволна от хидратиращия крем на Mixa , нямам зачервявания или сърбеж , ползвам го сутрин и вечер за силна хидратация. Определено харесвам мекотата й след нанасяне , но съм със светла и лесно изгаряща кожа , това не харесвам изобщо. Ако не е нанесен продукт , става суха и зачервена , лющене и сърбеж също наблюдавам , ако не използвам правилния продукт.

# 306
Кожата ми е чувствителна, а през зимата се изсушава ужасно. Дотолкова, че се лющи направо!

# 307
Здравейте,
Изключително съм доволна и удовлетворена от нововъведението, което една от любимите ми марки козметика за чувствителна кожа ще представи на пазара. Като представител на тази част от хората с изключително суха, дехидратирана и стресирана кожа мога смело да твърдя, че е истинско предизвикателство за мен да попадна на точният продукт за моята кожа. Проблемът суха и атопична кожа за първи път се появи в тийнейджърските ми години и оттогава си позволявам да използвам само продукти предназначени за моята проблемна кожа. Бих искала да се подобри цялостният вид на кожата, особено в зоните на лицето като по този начин се възвърне еластичността и свежият и вид.Мога да бъда и благодарна на своята кожа, че ме е лишила от другата крайност и проблемите свързани с бързо омазняване и акнетичност.Убедена съм, че продуктите на основата на серамиди, които допринасят за задържане на влагата в кожата и предпазват от навлизането на вредни елементи биха ми помогнали изключително много в борбата със сухата кожа.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 17:52 от Ivanova Ivelina

# 308
  • Пловдив

Усещам кожата си жадна за хидратация. Не мога да определя дали е суха или дехидратирана. Работя в склад и мисля ,че кожата ми  дори спря да диша. мисля ,че има нужда от освежаване,кислород  и  максимална грижа за хидратиране. Харесвам моята кожа -тя е бяла и чиста . Нещата ,които не ми харесват  са ,че ТЯ  изисква повече грижа  :  по-скъпа и по-ефикасна козметика ,както и  повече време  в ежедневната ми бюти рутина .

# 309
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
 Усещам кожата си суха и леко опъната , ако забравя да нанеса хидратиращ крем и серум .
Харесвами , че кожата ми е светла и нежна , определено не харесвам това , че е суха и "без естествен блясък".

# 310
През зимните месеци кожата на лицето ми е изключително суха, грапава и на моменти се лющи в зоната на бузите
Харесва ми това че кожата на лицето ми е чиста, няма пъпки
Ръцете също почти постоянно са ми напукани и груби,

# 311
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
През зимните месеци усещам кожата си суха и опъната,нуждае се от хидратация.
Харесвам кожата си ,не харесвам торбичките под очите.

# 312
Кожата ми е и суха, и чувствителна. Но е чиста и гладка. Мисля, че кремът на Микса е много подходящ за нея.

# 313
Преди кожата на лицето ми беше смесена, а на тялото нормална. Но с натрупването на годинките стана суха. Особено през студените месеци чувството за опънатост, лющенето и зачервяването са чести и неприятни. Лятото пък честото миене и солената морска вода също спомагат за това.
Харесва ми, че кожата ми не е предразположена към алергии и способността й да добива бързо слънчев тен. Не ми харесва липсата на еластичност напоследък.

# 314
Като цяло си харесвам кожата,само с разширените си пори не мога да се оправя.А суха и дехидратирана я усещам най-вече зимата.

Общи условия

Активация на акаунт