Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 499
  • 505
  •   1
Отговори
# 315
Кожата ми е много суха и често я чувстам много опъната

# 316
Особено през зимата кожата ми е суха, чувствителна и опъната. Харесвам, че е Светла, но не харесвам несъвършенствата по нея.

# 317
Изминаха три месеца от раждането на синът ми, кожата толкова суха, дехидратирана и опъната не съм я чувствала никога. По принцип е от типа - мазна. В процес съм на търсене на подходящ продукт.
Харесвам цвета на кожата си, тъй като когато   Е добре хидратирана е с изключително красив мулатски вид.

# 318
  • Бургас
Кожата ми е суха и чувствителна, като праз зимата тези две особености се засилват от студеното време и отоплените помещения със сух въздух.
Полагам грижи, за да я предпазвам от вредните влияния на времето и с напредване на възрастта тези грижи са увеличават.
Харесва ми, че кожата на лицето ми е чиста и свежа.

# 319
Зимата кожата ми е суха, чувствителна и неприятно опъната. Единственото спасение са богати хидратиращи кремове.

# 320
Имам Хашимото и поради тази причина кожата ми е суха и се налага често да я хидратирам.Ежедневно използвам хидратиращ крем.

# 321
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Особено през зимата кожата ми става много суха и чувствителна, задължително трябва да я хидратирам и съответно мажа с много крем. Харесвам това, че е бяла, както и че когато полагам много грижи изглежда много добре. Не харесвам това, че постоянно ми се налага да се мажа, за да избегна напукване и лющене, лятото не мога да се излагам много на слънце, а зимата задължително се мажа преди да изляза, но съм свикнала - нямам избор.

# 322
Много често усещам кожата си суха и опъната. Особено лятото е още по-силно изразено. Има и моменти, в които се люпи.
Общо взето съм с много капризна кожа, което е голям недостатък. Не харесвам типа на кожата си. Не е възможно да се чувствам комфортно в нея ако не използвам овлажняващи продукти

# 323
Кожата ли е нормална,но в по-студените месеци я чуствам малко изсушена и понякога ми се появява нещо като алергия от студа. Иначе,като цяло се чувствам добре в кожата си,. Simple Smile

# 324
Кожата ми става чувствителна и суха най- вече през студените месеци.Иначе кожата ми е добре еластична,без акне и петна.

# 325
  • Samokov
Кожата ми е изключително суха. Това е единственото, което не харесвам в нея, иначе е изчистена и без проблеми. Вече с възрастта,  започнаха да личат някой бръчки.

# 326
След раждането кожата ми по време на зимния период става суха и лющеща се и има нужда от сериозна хидратация.

# 327
Кожата ми е суха ,понякога чак се бели при носа и брадичката.  Хидратирам я постоянно, за сега това е нещото което въобще не харесвам .

# 328
  • Велико Търново
С удоволствие бих пробвала и споделила впечатление за mixa ceramic protect на моята опъната и почти лющеща се кожа през зимата.
А факта че е без аромат, направо е впечатляващ.

# 329
  • София
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?
Да, най-често зимата.
Харесвам тена си и малките бръчици от смях и спомени Simple Smile Не харесвам това, че е доста чуствителна

Общи условия

Активация на акаунт