Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 497
  • 505
  •   1
Отговори
# 330
  • Beyond the stars
С годините кожата ми става все по-дехидратирана, зимата дори се бели.
Харесвам, че кожата ми по принцип не е претенциозна, но сухотата е много досадна.

# 331
  • София
През зимата кожата ми става много суха и чувствителна. Харесва ми, че е гладка, без петна и нямам някакви сериозни кожни проблеми.

# 332
  • Горна Оряховица
Т-зоната е мазна, а бузите ми са сухи. Това не ми харесва.

# 333
Кожата ми е чувствителна. Лятото е мазна, а сега-суха и опъната. Харесва ми това, че кожата ми е гладка, а не ми харесва нетолерантността към някои съставки в козметичните продукти.

# 334
Кожата ми е изключително суха. Не харесвам в нея почти нищо.

# 335
Сухата кожа обикновено е с ниско ниво на себум, силно чувствителна и не задържа влага.
Сухата кожа е често срещан проблем, причиняващ редица неудобства. Усещането за опъната кожа и сърбежът могат да бъдат изключително неприятни.
При мен се влияе от различни фактори, като ветровито време, смяна на температури, студ, които още повече я изсушават. Харесвам си кожата , тя е гладка и нежна и ако се грижа повече за нея , ще блести...

# 336
  • Варна
Кожата на лицето ми е смесена,с разширени пори.Харесвам в нея ,това че е с по-плътна структура и с годините не се образуват толкова бръчици.
Чувствам я дехидратирана през зимата,но не суха.
Суха е по краката,ръцете.

# 337
Да, усещам кожата ми суха и дехидратирана на моменти, а в същото време чувствителна и тънка. Харесвам на кожата ми това, че е гладка и мека (поне за сега 😁). 🤗

# 338
Да, кожата ми е доста суха. Харесвам това, че нямам никакви пъпки, но не харесвам белещата се на места кожа в най-лошите моменти.

# 339
Кожата ми е суха и на моменти,в студеното време лющеща се. Не ми харесва, че лесно се пукат капилярите и е мн чуствителна.

# 340
  • гр. Кюстендил
Усещам кожата си суха, особено сега в студеното време.. Не харесвам и това, че има нужда от наистина много хидратираща грижа, за да има еластичен и свеж вид..

# 341
Кожата ми е свръхчувствителна, смесена и акнеична. В момента провеждам лечение с по-силни препарати, което лекува акнето осезаемо, но кожата е твърде суха и често предизвиква сърбеж, лющи се. Изтърпявам, само защото искам да имам хубава кожа без акне, но не е приятно това чувство на сухота. Също така, след определени храни веднага виждам резултата на лицето си, което пък ми помогна да си подобря менюто и внимателно да подбирам по-качествени и натурални неща.
Харесвам в кожата си, че колкото повече се грижа за нея, в знак на благодарност става все по-гладка и чиста. А и си обичам луничките Simple Smile

# 342
  • София
Кожата ми е доста суха, бели се и това заради хормонално заболяване и не само. Досега не съм намерила нещо, което да “работи” и да има ефект повече от 25 минути..харесвам, че поне нямам пъпки 😁

# 343
През есента и зимата, кожата ми е много суха и чувствителна.
Използвам хидратиращ крем и след него кожата ми е мека и гладка.

# 344
Сутрин кожата на ръцете и лицето ми са много сухи и е наложително да бъдат намазани с подходящ продукт, за да не усещам дискомфорт. Това е нещо, което не ми харесва. Хубавото е,че след това усещам кожата си мека и еластична.

Общи условия

Активация на акаунт