Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 494
  • 505
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Зимата кожата ми става много суха и се лющи. С добра хидратация възвръща мекотата си.

# 346
  • Враца
Изключително суха кожа имам. Използвам предимно арганово олио , за да я омекотявам и успокоявам. Ще се радвам, да открия крем подходящ за моят тип кожа, който действително да ми върши работа.

# 347
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Усещам кожата си суха през студените месеци. Харесвам еластичността й и това, че няма акне, а не харесвам зачервяванията о спусканите качилярчета.

# 348
  • София
През студентите месеци кожата ми страда от липса на хидратация и става чувствителна. Харесвам това, че е сравнително чиста и с добър тен, но изисква доста усилия за поддържане нa баланс и еластичност.

# 349
Кожата ми непрекъснато  е суха и опъната дори лющеща се.Непрекъснато я мажа с хидратиращи кремове ,но ефекта е временен.

# 350
Със суха кожа съм. Ако не сложа крем веднага след измиване, усещам опъване.
Харесва ми, че нямам често пъпки, но пък сухата кожа образува повече бръчки.
Та няма пълно щастие Simple Smile

# 351
Кожата ми е смесен тип и я усещам суха в определени моменти, най-вече през зимата. Харесва ми, че имам лунички. Не ми харесва, че съм с бяла и тънка кожа, имам капиляри и акне, чувствителна е.

# 352
След измиване чувствам кожата изпръхнала и опъната, дискомфорт! Затова бързам да хидратирам. Ако кремът бързо попие, нанасям повторно. Бузите и околоочната зона са сухи участъци, на които им трябватдопълнителни грижи/продукти. Вечно търся нови такива, за да си реша проблема.

# 353
  • Стара Загора
Кожата ми е чувствителна по рождение, а при ниски температури все по-често се появява чувство на сухота и опъване. Същото е и след измиване. Не ми харесва това, че е толкова бяла и чувствителна, но пък няма бръчки и други недостатъци.

# 354
С много суха кожа съм, така че винаги я усещам опъната.

# 355
  • Някъде там, ела и провери...
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

През студентите месеци усещам кожата си суха и опъната. Харесвам еластичността на кожата си, но не и леките недостатъци като пъпчици.

# 356
През есента и зимата чувствам кожата си опъната и суха, понеже е изложена на студ и вятър през по голямата част от деня, но я харесвам, че не е чувствителна и понася всякакви кремове, и то по няколко един върху друг

# 357
  • 1st floor
Цял живот съм била с мазна кожа, която премина в комбиринарана на лицето, а сега, с изключение на лятото, стана суха. На останалата част от тялото е била винаги суха. Зимата положението е още по-трагично, особено след измиване. Ходя и на плуване 4 пъти в седмицата и мисля, че и от там доста ми се изсушава кожата. През уикендите пък съм на планина, изложена на слънце и вятър. Опитвам се да се храня балансирано и да пия достатъчно вода. Вярвам, че помага, но не е достатъчно. В търсене съм на нещо много хидратиращо, с което да въздействам на кожата отвън. Вече съм на 44 и започват все по-често да си личат бръчките. Това са нормални процеси, но ще се боря да ги отложа във времето колкото се може повече. Сухата кожа обаче влошава положението, така че гледам да я хидратирам добре.

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 07:12 от НеПоКоРнА

# 358
Да, почти винаги усещам кожата си суха и опъната. Това е нещото, което много ме дразни, защото прекалената сухота и дехидратация, задълбочават вече оформилите се бръчици. Старая се да приемам повече вода и да се грижа за нея с качествена козметика, но не винаги се получава.

# 359
На откритите места кожата е суха и груба, дори на пръстите понякога се втвърдява и напуква. Харесвам, не харесвам - такава си е, но с помащта на кремове нещата се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт