Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 492
  • 505
  •   1
Отговори
# 360
Зимно време кожата на дланите ми става ужасно суха, спасение ми е единствено хидратиране с крем. Ако не се намажа, започва да се напуква и стават рани. Не харесвам кожата на лицето ми, защото съм на 32 години и все още се боря с пъпки

# 361
Усещам я много суха през зимните дни. Нищо не и харесвам.

# 362
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Кожата ми е комбинира, след баня винаги я усещам суха и опъната, ръцете зимата се напукват и имам неприятен сърбеж, с правилна козметика съумявам да я поддържам добре през повечето време.

# 363
  • София
С много суха и опъната кожа съм

# 364
Кожата ми през лятото е нормална към суха, но с настъпването на по-студеното и ветровито време, става супер суха, тънка, опъваща и чувствителна. Тя е супер чувствителна в момента и не мога да си намеря подходящ крем, който да не създава този сърбящ недостатък.
Харесвам кожата си лятото, цвета на тена и че изглежда гладка. През този сезон е много зле и съм в търсене на подходяща грижа, която да не накара кожата ми да реагира

# 365
Като цяло на пръв поглед кожата на лицето ми изглежда добре - без акне, белези и т.н., но всъщност е суха и бих казала наистина опъната в някои моменти. Може би най-често след баня. По принцип ми е трудно да избера крем, защото се променя в различните сезони. През есента и зимата е най-суха и чувствителна.

# 366
Усещам кожата си много суха. Целогодишно. Усещам опъване, видимо има лющене и леко зачервяване, защото е чувствителна на всичкото отгоре. Харесва ми, че е светла и чиста, но не ми харесва склонноста към образуване на сухи участъци с люспипки и зачервяването и при слънце, и при студ.

# 367
  • sofia
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?   

През есенно-зимния сезон усещам кожата си по-суха от обикновено. Температурата на въздуха напоследък е различна всеки ден и кожата със сигурност страда от тези аномалии. Кожата на тялото ми също е по-чувствителна от обикновено. Бих се радвала да използвам един продукт и за кожата на лицето и за тази на тялото и ръцете, какъвто е Mixa Ceramide Protect. Харесвам кожата си,защото е много гладка, а това което не харесвам в нея е, че понякога става суха и ми "алармира",че не се грижа достатъчно за нея или поне не с правилния продукт.

# 368
  • София
През зимните месеци усещам кожата си суха и опъната. Не ми харесва това, че е толкова бяла и чувствителна.

# 369
  • София
Суха е да, харесвам, че се повлиява от продукти.

# 370
  • I want it all and I want it now.
Суха ми е кожата,особено зимата и това не ми харесва.

# 371
Кожата ми суха и се налага да я хидратира по 2, а понякога и 3 пъти дневно с подходяща козметика.

# 372
С изключително суха кожа съм, усеща се най-много през студените дни е . Особено ако има вятър. В началото на пролетта е подобна ситуацията. Повлиява се много - добре от хидратиращ продукт.

# 373
На моменти е изключително суха и опъната понякога дори се цепят пръстите  около ноктите,но с добри продукти се пооправят.

# 374
  • София
Кожата ми е особено суха през есенния и зимния период. Постоянно има нужда от хидратация.  Heart Ползвам двуфазния лосион на Микса за почистване вече години наред - почиства и същевременно овлажнява кожата, особено около очите. С радост ще пробвам и новия крем на Микса!

Общи условия

Активация на акаунт