Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 487
  • 505
  •   1
Отговори
# 390
Кожата ми е много суха. Задължително се мажа. До момента единствено mixa cica ми помага. Бих пробвала и този крем.

# 391
Кожата ми е чуствителна, нормална но в зоната на брадичката и слепоочието е мазна което не ми харесва

# 392
  • Пловдив
Кожата ми от поне 10 години е чувствителна, като всичко започна през пролетта със зачервяване и леко излющване в областта около устата, както и да хидратирам ефекта беше краткотраен, с времето установих, че най-зле ми е през началото на пролетта и есента. През останалото време, след като измия лицето си вечер и премахна гримът си, ако не се намажа с крем, цялата ми кожа на лицето я усещам доста опъната. Трудно ми беше да открия и кремове, които да не ми щипят при нанасяне, но открих. Кожата би ми харесвала, ако нямах този проблем, защото е много неприятно понякога.

# 393
Ох, не знам колко е суха, но зимата не е започнала в пълна сила, а вече започнаха да се пукат ръце и устни, да ми ,,дърпа,, на бузите. А е чувствителна, не всичко й понася. Бих пробвала този крем с огромна надежда...

# 394
Усещам кожата си суха и опъната, особено в началото на зимата вече, ръцете винаги са ми били сухи, лицето също ми опъва, искам нещо хидратиращо, което да не е с временен ефект.
Не харесвам в кожата си това, че бързо се сякаш дехидратира и не понася всякаква козметика, но харесвам, че се отблагодарява на правилната грижа.

# 395
Да, кожата ми е суха и дехидратирана, независимо от грижите, които се опитвам да полагам за нея. Не мога да си позволя да ползвам скъпа козметика и затова опитвам домашни маски и по- масови кремове за лице. Не ми харесва, че с годините стана по-груба , което отдавам на дехидратирането.

# 396
Кожата ми е изключителна суха и дехидратирана.През зимните месеци се старая да полагам повече грижи.

# 397
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Кожата ми е суха и е потвърдено от дерматолог. Лицето ми около клепачите зимата се бели, ако не ги хидратирам достатъчно. Също имам и студова алергия, която контролирам с Mixa Интензивно подхранващ крем за ръце за суха и много суха кожа. От години това ми е спасението за ръцете.
Нещата, които харесвам в кожата си са толеранса към нови продукти и доста белият й цвят. Това, което не харесвам е, че е прекалено чувствителна към външната среда (прах и замърсявания).

# 398
  • София
Кожата ми е суха, особено на ръцете. По принцип харесвам кожата си, защото не са нужни много грижи, за да я поддържам. Необходими са ми само нежни кремчета, които да коригират усещането за сухота, опънатост или друг дискомфорт.

# 399
Кожата ми е атопична и е често суха до залющване, понякога дори разранена от сухота, особено в най-студените месеци.

Не ми харесва, че често е твърде суха и опъната и за дълги периоди се налага да ползвам хидратиращи лосиони и кремове, а понякога и предписани медицински препарати. Но когато е здрава, си я харесвам много.

# 400
Имам проблем от години с кожата си,тя е суха и чувствителна.Със смяната на времето става по суха и напукана и болезнено сърби.Сменихме всякакви препарати за миене и сапун но нямам ефект. Надявам се на добър резултат от този крем.

# 401
Напоследък доста трудно успявам да намеря подходящият за мен продукт, който същевременно да  хидратира , омазнява и да не дразни допълнително сухата ми кожа! Ползвам предимно медицинска козметика и признавам, че не съм опитвала с продуктите на Миха  и бих се радвала да е с подходящата за мен формула !

# 402
  • Варна
След лечение с много силни лекарства, получих един от страничните ефекти на силно увредени нокти и отлепване на кожата под нокътната плочка, включително изключително суха кожа, особено на пръстите с увредени нокти и нищо не помага.

Отделно от това, с възрастта кожата на лицето и тялото ми стана суха.

Харесвам ми, че имам бяла кожа, в съчетание на тъмна коса, вежди и мигли, но не ми харесва, че тя не е с равномерен тен, гладка, а по краката имам и мрежа от разширени капиляри и едни кожни образувания наподобяващи бенки.

# 403
  • София
Кожата ми е много нежна и чувствителна, не мога да ползвам много продукти, защото много се зачервява и сърби, затова наблягам на естественни съставки в козметиката.

# 404
  • Разпиляна във въображението
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Да, усещам я суха и чувствителна. Харесвам цвета си, но не и чувствителността - зачервяванията и подуванията, които получавам, при по груби съприкосновения - почесване например.

Общи условия

Активация на акаунт