Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 482
  • 505
  •   1
Отговори
# 405
Кожата ми попринцип е суха и чувствителна, а през престоящия зимен сезон става още по-зле. На всичкото отгоре последните години правя и студови алергии.
С удоволствие бих изпробвала този нов крем!😊🙂😊

# 406
Да,усещам кожата си опъната и суха, особено след къпане. Не харесвам в нея това,че е толкова дехидратирана,но пък харесвам това,че е гладка и не е алергична, мога да експериментирам с нея като използвам нови продукти .

# 407
През зимата кожата ми става по-суха, затова през студените месеци използвам по-богати и хидратиращи кремове, които да задържат влагата в нея.
Харесвам това, че е толерантна към повечето козметични продукти и не ми създава проблеми. Не я харесвам в моментите, когато става по-опъната, зачервена и суха заради климатичните условия навън.

# 408
Целогодишно усещам кожата си суха и опъната, а за капак и е много чувствителна и реактивна. Не си харесвам големите пори, пигментните петна, това че почервенявам до лилаво от слънце, вятър, при по-силни емоции. Харесвам това, че кожата ми е стегната и без особено драматични бръчки, пъпки.

# 409
През студените зимни месеци усещам кожата си суха, опъната и сърбяща.Харесвам в нея това че е мека и нежна, когато е добре хидратирана.

# 410
  • София
Кожата ми става суха и напукана през зимата, но с подходяща хидратация се справям. Обаче почнаха да се появят бръчици и това не ми харесва много

# 411
Усещам я суха и опъната от няколко години.
Нищо не харесвам в нея. Имам акне и белези.

# 412
С нетърпение очаквам да опитам този крем като грижа за цялото семейство.

# 413
През зимата кожата ми става прекалено суха и това е доста неприятно. Но иначе ми харесва,че мога да използвам каквито кремове преценя,тъй като не е чувствителна и няма странични реакции от козметика.

# 414
Усещам кожата си суха през зимните месеци и полагам необходимите грижи. Харесвам това, че е толерантна към повечето козметични продукти, които ползвам.

# 415
Използвала съм тоник и различните. лосиони на Мixa, но до момента не съм си взимала крем за лице. Даже  може би дъм се доверила повече на последния лосион - Hyalurogel, в резултат на което чувствам кожата си чиста и гладка. С възрастта обаче кожата ми определено стана по-тънка и дехидратирана и вашата игра е още едно напомняне за по-цялостна грижа. Бих се радвала да имам възможността да изпробвам и крема!

# 416
Кожата на ръцете ми е чувствителна и суха особено в по-студено време. Ползвала съм продуктите на Мixa - и кремове за ръце и лице и лосиони за тяло. Изключително доволна съм и понасят много добре на кожата ми.

# 417
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
През зимните месеци кожата ми е по-суха и затова използвам овлажняващи кремове. С удоволствие бих изпробвала новия продукт на Mixa.

# 418
Koжата ми става суха през зимата. Много е неприятно. Бих пробвала нещо ново за кожата си.

# 419
Моята кожа е доста суха - и на ръцете, и на лицето. Още със започването на по-студените сезони след всяко измиване я усещам. Но пък харесвам това, че не се омазнява дори през лятото, не е податлива на поява на пъпки, и даже и като тийнейджър не съм имала младежки пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт