Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 481
  • 505
  •   1
Отговори
# 420
Кожата ми е по-суха иопъната през зимата заради студеното време, климатиците в магазините и в метрото. Харесва ми това, че бързо абсорбира козметичните продукти, с които я хидратирам и подхранвам. Не ми харесват бръчките, но на моята възраст всяка жена ги има.

# 421
  • Пловдив
Усещам кожата си по-суха през студените месеци. Тогава хидратацията е повече от задължителна. Обичам продукти, които хидратират, без да омазняват.
Харесвам това, че кожата ми е нежна и приятна на допир.

# 422
  • София
Разбира се през зимата кожата ми става доста по-суха и чувствителна. Парното и студения въздух навън наистина не й се отразяват добре. Използвам по-богати кремове и за лице и за тяло, за да се възстанови баланса.

# 423
Кожата ми както на лицето, така и на ръцете винаги е била суха към много суха. Положението леко се влошава през лятото от слънцето и доста повече през зимата, когато често получавам студова алергия и кожата по ръцете ми се напуква и става болезнена. Харесвам това, че не е чувствителна и не "е капризна" към повечето продукти, а също така и почти никога не ми се появяват пъпки. Не харесвам това, че е много суха и доста трудно успявам да си намеря продукти за суха кожа, които наистина са действат.

# 424
Опитвам се винаги да държа кожата си хидратирана,за да не се усеща суха и да не се бели.Използвам повече хидратиращи кремове,а също и слънцезащитен крем.

# 425
Ще ми е интересно да го изпробвам на кожата на ръцете през зимата.Там имам проблеми.

# 426
Микса са ми любими продукти, открих ги покрай детето.
Кожата ме е чувствителна и често е суха и опъната от студ и от вятър.
Използвам кремове и серуми за лице.

# 427
Кожата по цялото ми тяло е много суха, а след баня-груба и раздразнена. От години използвам козметиката
 на Микса и съм много доволна.

# 428
  • Пловдив
Моята кожа е много чувствителна и поради тази причина ползвам медицинска козметика вкл и Mixa.През зимата имам бели участъци по тялото след баня и дъщеря ми,която е на 16г,също е така,дори нейната се бели ,по лактите и коленете.Бих пробвала този нов крем на Микса🌞

# 429
Кожата на тялото ми основно е суха. С настъпването на есенно-зимния сезон при мен започва някакъв ад. От студа започва да се зачервява, да се люспи и се започва с неописуем сърбеж по краката и ръцете. По тази причина съм ползвала каква ли не козметика и съм се спряла на такава максимално изчистена без аромати, дълбоко овлажняваща и подхранваща кожата.
За лицето използвам серуми и масла.

# 430
Много ми е суха кожата, но най-вече  изтъняла поради употреба на имуносупрасивни медикаменти. Лесно се наранява и трудно зараства. Имам нужда от добра поддръжка, която да я напарви по-еластична и устойчива. Бих пробвала всичко, което да ми реши този проблем.

# 431
  • Елхово
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

На моменти кожата ми е суха и много чувствителна! Старая се да полагам грижи за нея! Не икономисвам от козметика - винаги вземам качествени продукти за да се справям с проблемите по кожата!

# 432
Особено през зимата кожата ми е много чувствителна и опъната.

# 433
Усещам кожата си суха и чувствителна, особено през зимните месеци. Не ми харесва, че е чувствителна и лесно се зачервява, харесва ми това, че все пак не ми е създавала проблеми до такава степен, че да останат белези по лицето ми.

# 434
Суха и опъната чувствам кожата си след измиване. Това, което ми харесва в нея е това, че не е толкова чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт