Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 474
  • 505
  •   1
Отговори
# 435
кожата ми е суха и дехидратирана целогодишно, но зимните месеци направо се опъва и сякаш изтънява.

# 436
  • Стара Загора
Лятото нямам проблем с кожата, но зимата става доста суха и се налага да мажа доста често.

# 437
  • There I was on a July morning
През студените месеци кожата ми /най-вече на ръцете/ става по-суха и има нужда от често хидратиране.

# 438
Неминуемо зимата кожата ми е суха и се нуждае от допълнителна хидратация, като цяло през този сезон използвам главно такъв тип козметика за цялото тяло.
През останалите е различно.

# 439
Кожата ми се успокоява, единствено през лятото, въпреки че и тогава пак си е суха. През есента и зимата започват проблемите като опъване, лющене и напукване. Помагат ми само определени продукти и непрекъснатото им нанасяне.

# 440
Това което не харесвам е, че кожата ми е суха и се налага да я мажа често с хидратиращ крем особено през зимните месеци.

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 21:31 от mamaMonika

# 441
При топло време нямам проблем.През студения период започва сърбеж и зачервяване на кожата по цялото тяло.Дори след намазване с различни кремове се усеща опъване и дискомфорт.

# 442
След баня или излагане на слънце усещам кожата си суха. Хидратирам я редовно и добре се чувствам в нея, харесвам я.

# 443
С започването на студения период от годината, кожата започва да напомня за използване на повече
хидратация и защита , усещам я по- суха и опъната от обикновено, търся ефективна грижа и защита . Харесвам в кожата си , това че е приспособима към всякакви условия , с малко помощ , отново ще се чувствам комфортно в собствена. си кожа .

# 444
Да, усещам кожата си суха и опъната, особено през зимния период.  Харесвам в нея това, че е гладка,  сравнително без бръчки за моята възраст. Не харесвам , че много се влияе от външни фактори, и стрес,  и веднага става чувствителна.

# 445
  • София
С напредване на възрастта, кожата ми става все по-суха и чувствителна. Използвах с удоволствие дълги години лосиона ви за тяло за нормална към суха кожа, но той изчезна, за което много съжалявам!

# 446
След раждането кожата ми е изключително суха. Все още кърмя и мисля, че това също се отразява.

Харесва ми, че е безпроблемна и изчистена.

# 447
  • Варна
Кожата ми е дихидратирана и суха.Имам нужда от подхранване.Харесвам ми че никога не ми излизат пъпки и комедони.

# 448
Кожата ми е смесен тип, която зимата ако не е хидратирана се усеща като маска. В ежедневието ми често се случва да прекарам 1-2часа на -24 градуса, което прави защитата и хидратацията абсолютно задължителна! Харесвам  си кожата, че все още не се дава на годините и има свеж вид.

# 449
Кожата ми е суха, особено зимата. Харесва ми че е гладка и свежа!

Общи условия

Активация на акаунт