Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 465
  • 505
  •   1
Отговори
# 450
Усещам кожата си суха и опъната най-вече през зимния период.
Харесва ми това, че е изчистена и гладка.

# 451
Кожата ми е изключително суха, особено зимните месеци е много неприятно.

# 452
Кожата на ръцете ми през зимата става много суха и задължително трябва да използвам крем.

# 453
Усещам кожата си суха, носа ми дори доста често се бели, и лятото, и зимата.
Харесва ми, че не е особено чувствителна към козметични продукти, но не ми харесва чувството на опъване.

# 454
Есенно - зимният  сезон  определено усещам кожата си много по-суха от нормално. Боря се с това, като допълвам козметиката си с различни масла, но ми се иска да пробвам нещо различно.

# 455
  • София
Кожата на лицето ми е сравнително добра. Понякога я усещам суха и опъната, но след намазване с хидратиращ крем се оправя.
Но кожата на ръцете ми е трагична, особено през зимата. Суха и тънка като хартия, много изпръхнала, стои като плочки. Кожата на пръстите ми става като стъргана с пила, груба и се пука все едно съм се порязала. Никакви кремове и бабешки мазила не помагат.

# 456
  • Русе
Независимо от сезона, кожата ми е много суха. Използвам предимно хидратиращ крем. Почиствам веднъж на няколко месеца с микродермабразио и след него кожата ми става страхотна. С удоволствие бих изпробвала този крем!

# 457
С настъпването на зимата кожата ми става по-суха и податлива на неблагоприятните атмосферни условия като вятър и студ. Затова се нужда е и от по-добра хидратация. Не харесвам при кожата си това, че бързо става суха и сбръчкана, особено по ръцете. Но с подходяща козметика се оправя и няма неблагоприятни последици.

# 458
Зимните месеци често чувствам кожата си опъната и суха. Това и хиперпигментацията са нещата които не ми харесват. Любимото ми е да я усещам чиста, мека и подхранена

# 459
Кожата на ръцете и краката ми е много суха през зимните месеци. През лятото стъпалата ми са изключително сухи, но през зимата се възстановяват. Харесва ми това, че не съм с чуствителна кожа на лицето и с подходяща козметика я усещам хидратирана и мека.

# 460
  • София
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Да, кожата ми е суха места. Особено на ръцете и между пръстите. Има нужда от честа хидратация за повече еластичност и мекота. Не ми харесва когато е суха, затова често се мажа с крем.

# 461
Усещам кожата на лицето си суха и грапава през студените дни, а на ръцете груба и твърда. През зимните месеци има нужда от допълнителни грижи и хидратация. Харесва ми, че не е акнетична.

# 462
През зимата кожата на ръцете ми се напуква, ако не нося ръкавици и затова не пропускам да ги взема, когато излизам навън. Кожата на лицето ми също се изсушава в най-студените дни. Харесва ми това, че кожата ми не е прекалено чувствителна и не се нуждае от твърде много грижи. Не ми харесва как загрубява и се напуква, ако съм дълго навън в студено време.

# 463
С напредването на възрастта кожата ми става все по-суха и повяхнала. Особено в студа, има нужда от постоянна  хидратация. Това налага използването на различни козметични продукти.

# 464
Харесва ми това, че кожата ми не е прекалено чувствителна и не се нуждае от твърде много грижи. Не ми харесва как се изсушава и се напуква, ако съм дълго време навън през зимата

Общи условия

Активация на акаунт