Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 465
  • 505
  •   1
Отговори
# 465
Усещам кожата си суха и чувствителна през студените зимни дни. Харесвам я, но понякога се зачервява. Харесвам ползването на кремове.

# 466
Определено чувствам кожата си суха и дехидратирана. Някак си по-нееластична е. Сезонът много допринася за това.Ще се радвам да пробвам и този ваш крем. Mixa ми е любима марка. Simple Smile

# 467
  • Пловдив
През студените месеци усещам кожата си суха. Особено на ръцете, които се зачервяват и напукват. Не харесвам тази сухота. Но след хидратиране с подходящ крем кожата ми става мека и нежна. Харесва ми, че бързо се възстановява.

# 468
С годините кожата ми става все по-суха. Най-вече кожата на ръцете ми през зимата става много суха и задължително има нужда от постоянна  хидратация. Затова се налага да използвам по-често хидратиращ крем за ръце. А кожата на лицето почиствам веднъж на няколко месеца с микродермабразио и след него става мека и спокойна. Не ми харесват бръчиците около очите, но за моите 60+ години това си е нещо в реда на нещата.

# 469
Кожата ми през студените месеци е много суха, лющеща се и чувствителна. Хубавото й е, че е мека и гладка, но не харесвам сухотата и болката от липсата на хидратация през зимата.

# 470
Усещам кожата си суха през зимните месеци. Трудно откривам подходящите кремове за адекватна грижа и хидратация.

# 471
Не оставям кожата си без хидратация, не мога да си го позволя. Кожата ми е тънка,   с хиперпигментация и от 2 години използвам ретиноиди. След ретиноида задължително богат крем. Серамидите са чудесен вариант за тази стъпка в рутината.

# 472
  • София
Кожата ми принципно си е суха и има нужда от честа хидратация, Харесва ми че е чиста, без петна и също така нямам бръчки по лицето, а връстниците ми имат доста... 

# 473
С възрастта, кожата ми става все по- суха, бръчките по лицето и шията се умножават,  ръцете и краката непрекъснато са с малки бели люспички..Много години през летните месеци непрекъснато си поставях маски от сезонни плодове и зеленчуци , които са ми под ръка.
Напоследък ползвам освен хидратиращи продукти и арганово масло за допълнително  омекотяване...

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 14:38 от nlumparova@mail.bg

# 474
През зимата кожата ми става смесена- суха в т-зоната и особено в областта на брадичката и мазна на други места. Там, където кожата е суха побелява и я усещам опъната. В тези дни хидратацията е абсолютно задължителна минимум два пъти дневно.
Харесвам в кожата си това, че изглежда здрава и поддържана, но не харесвам, че сякаш през последните месеци всички белези по нея малко по малко станаха видими. Имам чувството, че  колагенът в кожата нямалява и не е така запълнена, в резултат на което белези, които са се получили преди години, но не са били видими, сега се виждат, а тези които сега св получават не минават.

# 475
  • В страната на бурите
Кожата ми беше по-скоро нормална, но ппследните години се промени - особено с настъпването на есента и зимата. Усещам я суха, опънта, некомфортно е (както е например след горещ душ, когато задължително ми трябва крем за лице). Харесва ми, че вече не ми излизат често пъпчици, кожата сякаш се изчисти и не е толкова чувствителна и реактивна.

# 476
С настъпването на зимата кожата ми става по-суха и податлива на неблагоприятните атмосферни условия като вятър и студ. Затова се нужда е и от по-добра хидратация. Не харесвам при кожата си това, че бързо става суха и сбръчкана, особено по ръцете.

# 477
С настъпването на по хладния есенно - зимен сезон чуствам кожата си суха и изтощена и това води  до силен дискомфорт.
За да се справия със сухата кожа използвам богати хидратиращи кремове и някой домашно приготвени маски на основата на кокосово масло, мед и плодове.

# 478
След лятото кожата ми става по-суха и по-опъната, даже започва да се люпи на места, затова през студените месеци използвам по-богати кремове, които да задържат влагата в нея.
В кожата си харесвам това, че е толерантна към повечето от козметичните продукти и не ми създава проблеми. Но не я харесвам, че е толкова суха.

# 479
С възрастта кожата ми става все по-суха. Особено кожата на ръцете ми през студените месеци има нужда от постоянна  хидратация. Имам кремове за ръце във всяка стая, на работа и в колата. А кожата на лицето почиствам всяка вечер, след което нанасям серум и крем или нощна маска.

Общи условия

Активация на акаунт