Спечелете един от 150 крема MIXA Ceramide Protect!

• 13 465
  • 505
  •   1
Отговори
# 480
Сега в студеното време усещам сухота на кожата си и използвам необходимите кремове

# 481
Харесва ми, че нямам акне. Не ми харесва, че зимата е много суха, а лятото от слънцето бързо ми излизат петна.

# 482
Здравейте, кожата ми е суха и дехидратирана. Това което не харесвам в нея е, че в студено време, особено през зимата, се опъва и напуква, става още по-суха. Харесвам я, че е сравнително безпроблемна, с изключение на студените дни.

# 483
  • EU
Кожата ми е дехидратирана и суха,в същото време чувствителна и тънка.Нуждая се от сериозна ежедневна грижа и подхранване.Харесва ми това на кожата ми,че е много гладка и мека,а също така при подходящ крем/серум се преобразява на мига.Включвам се с удоволствие.

# 484
  • Сливен
Всяка есен кожата на ръцете ми става суха и започва да се напуква. Досега не съм открила идеалния крем - или го усещам като слой върху кожата или омекотява за съвсем кратко.  Харесва ми, че поне засега не ми се появяват петна.

# 485
С настъпване на есенно-зимния сезон кожата ми става по-суха, сърбяща и я усещам по-опъната от обикновено. Зимно време използвам кремове и лосиони за нетолерантна и чувствителна кожа.
Харесвам естествения вид на кожата си и не използвам макиаж за прикриване на несъвършенства. Не я харесвам в моментите, когато става суха заради климатичните условия.

# 486
След бремеността, определено кожата ми се промени към още по- суха и изтощена. Имам нужда от постоянно хидратиране, а зимния сезон това се усеща доста по осезаемо. Харесвам кожата си и обичам да се грижа за нея,усещайки я как се преобразява с правилната ежедневна хидратация. Включвам се с удоволствие!

# 487
Имам суха кожа и особено през зимните и студено месеца ръцете ми се напукват. Не ми харесва, но това е положението.

# 488
Кожата ми е суха, дехидратирана, склонна към зачервявания и сърбежи особено през по - студените месеци. Вечер нанасям силно хидратиращ продукт, понякога сутрин също се налага да използвам лосион с по - лека текстура.

# 489
  • София
Сега, в есенно-зимния сезон усещам изключително суха кожата на лицето си. За съжаления се появяват и зачервявания в Т-зоната. Акне за щастие нямам. Гледам да използвам вечер по-мазни кремове, а сутрин хидратиращи.

# 490
Определено при мен с напредването на възрастта наблюдавам промени в кожата си, особено тази на ръцете и деколтето, става по-суха и дехидратирана и се нуждае от допълнителна грижа.

# 491
  • Велико Търново
Понякога чувствам кожата на лицето си суха, особено сега през зимния сезон, явно има нужда от леко хидратиране. Що се отнася до това какво ми харесва в нея - това че е лесна за поддържане и с малко грижа веднага "светва".

# 492
Харесвам кожата си и се грижа с удоволствие за нея. Суха и опъната е предимно зимата. Не бих казала, че е чувствителна.

# 493
Усещате ли кожата си суха, опъната или чувствителна? Кои са нещата, които харесвате в нея и кои не?

Определено Да !
Със смяната на сезоните и по-това време на годината усещам кожата си доста опъната и чувствителна.За ръцете използвам зимния крем за лъце на Mixa
Лятото използвах много хубав крем на Mixa-подарък от Франция и за жалост тук не го намирам в търговската мрежа!
С правилната козметика би трябвало да се подобрят нещата.Харесвам кожата си със няколко недостатъка.А,какво не харесвам-старая се да го подобря.
С удоволствие се включвам да избробвам този нов продукт!🫶

# 494
Кожата ми е супер тънка и чувствителна и при студентите дни се зачервява и боли.Харесва ми че бързо се възстановява с крем или мехлем.

Общи условия

Активация на акаунт