Коремчето ми наедрява, защото през АПРИЛ ще ставам мама.

• 21 561
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Пролет, трябва да си наложиш да станеш рано - 2-3 дни ще си като парцал, но режима ще ти се обърне обратно, гарантирам  Peace

# 211
  • Попово
Гигилче, как така 1 видеозон?!?!!? цитонамазката и влагалищния секрет са след навършването на 12г.с., тогава се пуска изследване за кръвна група и васерман, както се и прави гинекологичен преглед.През 2 месеца се пускат кръв и урина, 25 г.с. се пускат нови излседвания кръв, урина и гинекологичен преглед, ако прецени док ти взема и влагалищен секрет, а от 32 г.с поне така ми казаха на мен всяка седмица се прави урина и се мери кръвно... А видеозон ми правиха за установяване на бремеността, на първите 3 ЖК и следващия е през 34 г.с. за да се види плода накъде е и как е...  Hug

# 212
Да се отчета и аз-днес бях на видеозон,за да се види дали миоматозният възел,открит в 5 месец расте или не.Новините бяха добри-няма промяна или поне на видеозона ,с който разполага лекарката ми не се вижда такава.Съответно това означава ,че няма пречка засега да родя нормално,което мен много ме зарадва.Бебка отново беше разкрита-виждаха се двете срамни устни и то много ясно.Измерваха и главичката,всичко е нормално,растем и вече се е обърнала главично.
Отново питах лекарката за разликата в измерванията при ЖК  и  тези на видеозона,защото при мен разликата е около две седмици и отново получих обяснението,че това е напълно нормално и не трябва да се притеснявам.При видеозон точно такива са отклоненията-1-2 седмици.Но реално няма чак такава разлика,растем си нормално и сме в нормите.

Аз също знам,че при бременност нищо не се плаща,но наистина видеозоните по каса са само 3 ,но всичко зависи от лекарката ,тя ако има доброто желание -ще направи и повече и то безплатно.Мен досега са ме гледали 5 пъти и нищо не съм плащала,освен  по 2лв. за изследванията.

Това е засега от нас-приятна вечер и се пазете! Hug

# 213
  • Стара Загора
Здравейте! Аз ще ходя на преглед чак другата седмица и сега само гадая дали бебо се е обърнал. Като си мажа корема против стриите много ясно се напипва бебчо и обикновено тогава става много буйно- корема ми изглежда като от филма Пришълец  Grinning Много упорито бута и иска да излезе през пъпа ми  Laughing
Как сте с намирането на дрехи? Аз обикалям де що има магазин, но всички блузи са ми къси и корема ми все отвън  Blush

# 214
Здравейте,
Мелодия страхотно ти е коремчето, айде и другите мами да си качат снимките на коремчата та да им се порадваме.
За количката на Чико и ние сме харесали този модел, аз я гледах на доста места, даже на едно място ми казаха че очакват март месец от нея така че не ми се вярва да свърши.
Момичета направо ви завиждам че ще ходите на лекции, аз  съм на работа и няма да мога, но се надявам от средата на февруари да ходя редовно.

# 215
Здравейте preggo ,
Искам да ви питам при обиколките по магазините някоя от вас виждала ли е къде продават колички GRACO. Мисля, че са американски  newsm78 . Мои познати ми ги препоръчаха - били много лекички (около 6кг, а това за мен е супер важно, защото живея в стара кооперация без асансьор!!!) и мобилни. Чували ли сте отзиви за тази марка?
Иначе на ЖК мен всеки път ме гледат на УЗ и никога не са ми искали и стотинка. Но пък цитонамазка не са ми правили... аз обаче притеснявам сега да питам, защото мисля, че в 7-мия месец такава манипулация може да предизвика разкритие... поне така бях чувала  Embarassed  Rolling Eyes
Мислех и аз от утре да почвам да пазарувам - да избера тапети и завески за детската стая на първо време! Но таткото ме изненада много неприятно, че отделените досега за бебето пари са отишли за ремонта - ВСИЧИ до стотинка!!!  smile3511 Направо побеснях и голям скандал направих  fight Но май повече на себе си навредих - сега ме болят коремът и гърбът! Е, намрънках се  newsm45 smile3505 стига толкова!
Чао от мен и се пазете!  babydust7

# 216
  • БГ
здравейте момичета  Hugи аз ви завиждам за лекциите, mmegi защо не пробваш с дрехите за бременни, аз си купих 1 панталон с ластик отгоре и един такъв си уших,накупих си ризи 2 номера по големи от нормалните които нося и засега съм ок , защото ходя на работа и трябва да съм официална, иначе нормални панталони отдавна не ми стават ,а да ми  изпъква корема  и блузата д а   е по мен ,не ми харесва, не знам какъв сутиен вече да  купя, че са ми малки скоро купените нормални модели newsm78 , другата седмица съм на преглед ФМ във Фемина, трябва ли нещо да нося според вас? Thinkingхубава вечер от мен  bouquet

# 217
  • София
За сутиена - направо си купих сутиен за кърмачки. Няма смисъл според мен да си купувам за 2 месеца друг по-голям от обичания ми размер, а после да не го ползвам.

# 218
Alina nana аз гледах колички на Graco в един магазин казва се Креми 74 намира се в Люлин, бл. 549.

# 219
  • Стара Загора
здравейте момичета  Hugи аз ви завиждам за лекциите, mmegi защо не пробваш с дрехите за бременни, аз си купих 1 панталон с ластик отгоре и един такъв си уших,накупих си ризи 2 номера по големи от нормалните които нося и засега съм ок , защото ходя на работа и трябва да съм официална, иначе нормални панталони отдавна не ми стават ,а да ми  изпъква корема  и блузата д а   е по мен ,не ми харесва, не знам какъв сутиен вече да  купя, че са ми малки скоро купените нормални модели newsm78 , другата седмица съм на преглед ФМ във Фемина, трябва ли нещо да нося според вас? Thinkingхубава вечер от мен  bouquet
Аз за такива дрехи говоря  Embarassed Не знам защо, но всички блузи са ми къси, а и избора не е кой знае какъв. Сутиени и аз си купувам от тези, които са за кърмачки и съм много доволна  Grinning

# 220
  • Far away from here...
Момичета,
много съм притеснена-днес бях на лекар,каза ми,че нося бебето много ниско и имам скъсяване на шийката на матката. SadЗабрани ми всякакво ставане от леглото,а ако болките не минат до ден-два,каза,че ще се наложи да вляза в болница за системи.
Аз,за всеки случай, утре ще отида на лекар и в София,при този,който трябва прави операцията,ама...Много се изплаших...
Моля ви,тези от вас,които имат подобен проблем,нека го споделят...
Всъщност,надявам се да няма такива.  bouquet

# 221
Момичета, мислите ли имена ? Аз започнах да правя списък и цъкайки на сайтовете, които Ая е сложила попаднах на този - http://stratsimir.exsisto.com/names/ И се смея със сълзи вече... Joy

# 222
Вики, аз ги нося ниско и имам леко скъсяване вече - препоръката за мен също е да лежа вече, но до днес бях на работа и не съм лягала още. Е, не съм и зараждала...  Crazy Но споко, просто наистина полежавай повече. А за какви болки говориш? Аз болки нямам засега  newsm78.

Страчи, има яки шедьоври сред имената  Joy. Ние вече няколко пъти се опитахме да мислим, ама не стига че трябва да са мъжки, ми и две, та зора е голям  Crazy. Имаме уж някакви идеи, ама мъжа ми чака да му улегнат в главата  Mr. Green.

# 223
  • Попово
Viktoria_27  единственното което мога да кажа е да слушаш доктора... Ние със съпружето измислихме имена, само по живо по здраво да се появи бебока...  Praynig

# 224
   Viktoria 27  и моята шийка се е скъсила ,доктора ми каза също повечето да лежа и по малко разходки .Дада ми да пия Магнерот по схема за болките и контракцийте ,ако го пиеш  и ти след няколко дена ще ти спрат .Каза ми също да не пия но-шпа и бускулизин защото отпускали шийката .Недей да вдигаш и нищо по тежко от дистанционното .

Общи условия

Активация на акаунт