Благодаря ти
после,ще чета.Те тук с тяхното чакане са направо досадни
.Лекуващата лекарка ме пита,защо не са ви направени тестове веднага след първата реакция и защо ни е изписан тогава антибиотик
.
после,ще чета.Те тук с тяхното чакане са направо досадни
.Лекуващата лекарка ме пита,защо не са ви направени тестове веднага след първата реакция и защо ни е изписан тогава антибиотик
. 

Очакваме

не намерих зарята
Надявам се на следващите изследвания проблемите ви да са изчезнали! 
надявам се да не сте ме разбрали погрешно
.Искам да ми кажете какво се прави,защото почти всички сте го правили.Благодария ви предварително 

И колко са пораснали всички..!
Криско на Gushanka e супер бърз,веднага откри,че двете зали са свързани с мини-тунел и се втурна да го пробва. 

Благодаря на Галита,че се зае с организацията.
и аз се присъединих към болните в къщи - вече съм с Т!
отивам да си правя чай!!!
Ще ти пиша на лични да се уговорим нещо.. 
не намерих зарята
Е, не си е като да е топло навън на някоя пейка и ние да се понаприказваме, ама има време - ще го използваме, докато повечето не сме на работа.
Радвам се, че доста успяхте да дойдете да се видим (Гушака, вие дойдохте от най-далече
) , съжалявам за болните ... и - благодарим, че не ни поставихте на риск
Бързо да оздравявате, сй! Няма да пропусна да кажа за тортата как ни я бяха объркали - бях поръчала с Мечо Пух, а с изненада и потрес видях, че ни сервират някакво страшилище (на Дарт Вейдър ле беше, що ли беше), е, не пропуснах да им помрънкам и посъскам (то си ми е в кръвта), ама леко, нали да не си разваляме партито
В петък като се чухме с тях по тел. и пак им повторих всичко и те ми оптвърдиха, сигурна съм, че нищо не са проверили, ама както и да е. Иначе забавляваха децата, не се оплаквам. Другия път - по-добро 

... ама склоних онзи ден и направих капама на мъжа ми)
и нови запознанства 
дано я поотпуснат тази нощ кътниците