ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Gerylyn аз още не съм легнала,а чакам да напишеш  Laughing.

Благодаря ти Peace после,ще чета.Те тук с тяхното чакане са направо досадни Tired.Лекуващата лекарка ме пита,защо не са ви направени тестове веднага след първата реакция и защо ни е изписан тогава антибиотик Confused.Този вид реакции били най тежките и опасни.Казах и да не ме пита мен,а доктора който ни е преглеждал,тя ме погледна много странно и каза,че със сигурност ще го попита.Така ми го каза,все едно аз съм виновна,че тестовете не са направени веднага Crossing Arms.

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 16:45 от Лисана

# 76
купонът вече с пълна пара сигурно тече, но кой със снимки и при нас пръв ще се отчете  Grinning

чакаме разкази с картинки или без, та малко от духа на веселието да дойде и при нас  Party

# 77
  • Варна
Даааа, чакаме във този час
            някой да се сети и за нас!!!!

Че седиме и скучаем
            и какво става при вас-не знаем!!!

# 78
Честит 1-ви Рожден Ден на Диди и Мирабел-Йоана!Растете здрави и весели дечица за радост на всички, които ви обичат!

ira_ic, Честит Рожден Ден!

ludmiliana, честито зъбче на Мъри Grinning
Дес, тортата изглежда чудесно!Поздравления smile3501
На партито със сигурност се забавляват всички  bigdance2 Очакваме photo Wink

Лисана , много неприятно нещо са тези реакции.Дано нямате  проблеми оттук -натаък! Hug

# 79
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,момичета!

Лисанке, добре си се завърнала, мила! hugне намерих  зарята  EmbarassedМного съжалявам , че се получило при вас така! SadНадявам се на следващите изследвания проблемите ви да са изчезнали! Praynig

И за набавянето на витамин C да кажа. Ако случайно нямате портокали подръка, а виждате че децата имат
нужда от този витамин може и кисело зелце( много богато също) да ви свърши работа  Mr. Green  Crazy  Laughing  майтап, ама много ми се прииска да го кажа/напиша
Аз пък да допълня , че сока пък действа разхлабващо(не ви трябва Дуфалак) Joyнадявам се да не сте ме разбрали погрешно

Момичета,искам да ми кажете нещо повече за прощъпулника,понеже в събота ще правим на Ивона  newsm78.Искам да ми кажете какво се прави,защото почти всички сте го правили.Благодария ви предварително Wink

Аз  научих повечето неща от тук:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/

Даааа, чакаме във този час
            някой да се сети и за нас!!!!

Че седиме и скучаем
            и какво става при вас-не знаем!!!

Купона с пълна сила си тече,
няма кой да прочете,
че  си скучаеме, не знаеме,
траем си и си гадаеме!

Joy

# 80
Здравеите и от нас Честит рожден да всички днес!

Искам да се похвалим:
1 за това че за пореден път печелим награда от бебешкото списание.
2 получихме си подаръците от Памперс
3 вече ходим стабилно
4 имаме си 8-мо зъбче

Видях че говорите задъвченетоАнджела от 7- я месец иска храната да бъде с по-едри частички.Дъвчи добре .
Хаиде това е засега от нас че трябва сега да се мием и да лягаме.

# 81
Eхоо,привет! Simple Smile

Първа да споделя отзиви за купона-беше супер,голяма веселба с тези мушмуроци,щъкащи навсякъде! Simple SmileИ колко са пораснали всички..! Whistling Криско на Gushanka e супер бърз,веднага откри,че двете зали са свързани с мини-тунел и се втурна да го пробва. Wink
п.п.Gushanka,евала на вас,че въпреки времето и растоянието успяхте да дойдете,надявам се Криско да е слушал и в двете посоки.
Запознах се и с мишонка,позор,лудмилана,танитая..всички сте страхотни!
Али на Виличка и Боянче на Телма ми се видяха много променени,и вече са ходещи човечета..последния път като се видяхме бяха в колички,и сега ми се видяха много порастнали!
Вики на Гaлита пък така хубаво си игра,обикаляше навсякъде и раздаваше усмивки-ама така е,който се е наспал.. Wink
Тортата беше супер вкусна,а Алекс на Клеопатра имаше честта да я опита пръв. Mr. Green На една от снимките е документирано.Милия така ревна,но не разбрах,дали щото стъпи в нея,или от реакцията на околните.. Но сега вече ми е сладичък и пряк и в преносен смисъл! Heart Eyes Благодаря на Галита,че се зае с организацията.
Мойта Дарина уж си играеше в началото,а после наду гайдата и с баща и само си я разменяхме,така се беше вкиснала и щом потеглихме на връщане с колата,моментално заспа.
Исках и още да пиша,но имам неща за вършене и набързо качих снимков материал-направих нов албум.Ако мога пак ще се включа,или утре.
Съжалявам единствено,че не можахме мамите много да се наприказваме,но нищо-следващия път!

СНИМКИ ОТ ПАРТИТО!

# 82
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
 Sick Sick Sick и аз се присъединих към болните в къщи - вече съм с Т!
ужасно съжалявам, че не можах да дойда, за да се видя с всички ви, но сега поне съм спокойна, че постъпих правилно и няма да ми лежи на съвестта някой болен в последствие!!! до обяд нищо ми нямаше, а сега ...
пу, как точно сега го лепнахме тоя вирус!

Бодливка - много са хубави снимките, а на теб дължа едно огромно извинение! Радвам се, че сте прекарали хубаво!

#Cussing out #Cussing out #Cussing outотивам да си правя чай!!!

# 83
lika и мен много ме е яд,че не успяхме да се видим!А за друго не се притеснявай,сега да се лекуваш и дано по-бързо се почувстваш по добре! Peace Ще ти пиша на лични да се уговорим нещо..  bouquet

Мами,в бързината съм направила албума в стария-nick: bgmama pas:bebe,това в случай,че някой ще качва снимки от партито в този албум. Rolling Eyes

# 84
Бодливке, много си бърза  Laughing но много точен отчет си дала.
Аз качвам сега снимки в новия и после пак ще се включа.

# 85

Лисанке, добре си се завърнала, мила! hugне намерих  зарята  Embarassed

Мила,моля те не се притеснявай,можеше само с цветя Mr. Green

Хайде другите купонджийки не се скътавайте ,а давайте снимки.Няма да ви чакаме цяла нощ Laughing

# 86
  • София
Хей момичета! Страхотно ме развеселихте със стиховете (ако имах повече акъл, щях и аз да го драсна в рима, ама Confused)!
Мда, и аз мен беше приятно изживяване срещата. Една суматоха беше - майки, деца, бащи, всеки се щура насам-натам, едно лази, друго го водят, трето тича, едно реве, друго яде, няколко играят, абе направо купон Laughing Sunglasses Е, не си е като да е топло навън на някоя пейка и ние да се понаприказваме, ама има време - ще го използваме, докато повечето не сме на работа. Peace Радвам се, че доста успяхте да дойдете да се видим (Гушака, вие дойдохте от най-далече  Hug) , съжалявам за болните ... и - благодарим, че не ни поставихте на риск  Heart Eyes Бързо да оздравявате, сй! Няма да пропусна да кажа за тортата как ни я бяха объркали - бях поръчала с Мечо Пух, а с изненада и потрес видях, че ни сервират някакво страшилище (на Дарт Вейдър ле беше, що ли беше), е, не пропуснах да им помрънкам и посъскам (то си ми е в кръвта), ама леко, нали да не си разваляме партито Sunglasses Stop В петък като се чухме с тях по тел. и пак им повторих всичко и те ми оптвърдиха, сигурна съм, че нищо не са проверили, ама както и да е. Иначе забавляваха децата, не се оплаквам. Другия път - по-добро  Peace
Радвам се, че се запознах с позор, Джим, танитайа, петенцето, мишле!  Hug
... после като се сетя още за партито, пак ще пиша!
Gerylyn, аз в първия момент се вързах в буквалния смисъл - колко витамин имало в киселото зеле (пък аз хич не съм му фен Sick ... ама склоних онзи ден и направих капама на мъжа ми)
Вики бързо заспа - ами уморително е толкова светкавици да ти блестят в очите  Crazy и нови запознанства  Simple SmileSimple Smile дано я поотпуснат тази нощ кътниците  Praynig
Ще ми се още да попиша, ноо трябва да затварям, че снимки ме чакат да гледам!

# 87
Качих и аз снимки, но в новото бумче  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99837
Имам даже и още за качване. Сега няма да ги надписвам, надявам се ще се ориентирате пък утре ще се постарая или пък ако на някой му се ндпиват да действа.
На мен много ми хареса "лудицата". Боянче доста се забавлява и беше порядъчно изморена.
Тортата, макар че беше с друга картинка беше много вкусна.
Не можахме много да побърборим, но пък беше весло.
За сега толкова от мен, че работа ме чака  Crazy

А да не забрвя
Честити Рожден Ден на Диди и Мирабел-Йоана! Бъдете много здрави, щастливи и игриви! Късметът винаги да е с вас!

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 21:55 от Telma

# 88
Много сте готини на снимките.Голям купон е паднал с малчуганите.Представям си как всяко хлапе щъка напред-наэад като паячета.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, другият път дано сме здрави!

# 89
Жестоки снимки на срахотни дечица Hug Много хубаво е било Peace

Общи условия

Активация на акаунт