Честит Първи Рожден Ден на Диди и Мирабел!Милички, бъдете здрави и усмхнати - слънца за мама и тати!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160252.new#new

Най-малкото студа да ни спре
Добре опаковани няма да усетим ... я, то и слънце грейна
Аз още от сега се глася, нямам търпение да стане 16,00 часа! Никъв студ не ни пречи, идваме и тва е!
.Искам да ми кажете какво се прави,защото почти всички сте го правили.Благодария ви предварително
. Което си е малък ужас, едно откъм кривотиестост и недоспиване и второ от към дерматитопоявяване. Кофтито е, че всеки път като се разранят бузите и аз почвам да се чудя дали пък не е някоя закъсняла реакция към храна. После като се оправят и дам същата няма проблем, но как да съм спокойна като последния път например се обрина точно малко след един банан. Беше и след разходка при минусови температури и 
Звучи доста подигравателно и почти цинично
Дано и сега нещо пак не ме възприеммеш накриво,че е казано с най-добри чувства
.Сигурна съм,че Клео го е направила,но и аз да ви благодаря
.
,той направо изпада в истерия и ме гледа умолително и протяга ръце
да го взема.Гледам задава се четвърта сестра и дЪжи нещо в ръцете което не мога да определя какво е.Питам я и тя "Еми това е катетър,трябва да му вземем урина"
и се оказа,че имат и някакви сакчета ли,не знам как да ги нарека,но с катетъра ставало по бързо и сигурно.Казах и ,че тя за това е тук и за това и плащат,ако трябва и 10 сакчета ще му смени,но няма да му сложи катетъра
.Той пък миличкия го напълни веднага,след толкова рев и зор нямаше как да остане празено сакчето.Та по този повод и на теб благодаря за споделеното 
прочетох вчера доста полезни неща.
.Дано при вас резултатите от тестовете са по добри.Правихте ли или още чакате?
.
. аз колкото пъти си прочетох поста от как Дес ме е цитирала, никакви линии за връзване (тъй да се каже) не откривам. може и на лични да ми я споделиш, че да внимавам като се шегувам