ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!! 3-та част

• 9 356
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Честит Рожден Ден на Мариян!Да расте здраво и весело дете!

# 16
Честит Рожден Ден на Мариян! Пожелавам му здраве, щастие и много весели игри   bouquet

Лика, Орхидейка, Росита, бързо оздравяване на всички! Praynig

За цитрусите - не давам никакви.Педито ми забрани за сега освен тях, също риба и свинско месо, защото всички те били силни алергени  newsm78

За обезопасяването - още не сме се заели сериозно, само изпокрих разклонителите. Whistling

Али пак плачка през нощта - гледам за нови зъбки, но няма.Много са й подути венците иначе.

Аз да ви се оплача - Алекса не иска да дъвче  ooooh! Яде солети и бисквити, но нещо с лъжица ако е на парчета почва да се дави и отказва да го яде. Изобщо не се сеща да се опита да го дъвче, а направо се опитва да го глътне.В резултат - сутринта изповръща кус куса  ooooh! Сега наблягам на храна с парченца, за да се научи, че взех да се притеснявам вече  Tired

Това е от нас. Весел ден на всички!  Hug

# 17
  • България Пловдив
Честит Рожден Ден на Мариян!Да расте умно и добро дете и да радва мама и тати!

а това е за теб мамо

Дес голяма сладурана имаш
liliqтортата беше много ефектна и на вкус небеше лоша
v.ivanova.Laleva80 благодаря
На всички който са болни бързо оздравяване и да няма вече болни sun ние за сега се държим newsm10
За обезопасяването за сега само на контактите сме сложили капочета шкафовете се отварят по-трудно и няма достатъчно сила за тях Simple Smile
Пожелавам лек ден на всички Hug

# 18
Привет след една нощ иэпълнена с рев и такъв предиобяд.Вместо да се оправяме ставаме по-кисели.Сутринта в 9 реших,че се е наспала и тръгваме да ставаме,а Бети вика Ъ-Ъ-Ъ,че и се спи.Това се повтори и в 10.30ч.,та стана към 11.30-па-па,че е гладна.Попара не ще ,каша също,грис правя пак не иска,накрая една филия с кашкавал иэяде.Преэ цялото време сме гушнати,а пък толкоэ не е спала отодавна(эаспа в 13пак),май ще трябва пак да посетим доки.
Всички праэненства около нас ще бъдат отложени.ВПонеделник мислехме да праэнуваме по детски,но по-важно е малката ми кукла да се оправи.
И аэ Орхидейке,искам не пролет,а лято,че от теэи болести ми дойде до гуша.

# 19
Честит Първи Рожден Ден на Мариянчо!Щастливо детство ти желая! newsm59  Party Time newsm59

# 20
  • София
Честито на рожденника newsm38 и на всички около него, които празнуват!  bigdance2 newsm38 !
VILI4KA, моят син е по същия начин с дъвкането-т.е.с гълтането като пате. Не иска и това е. Аз съм силно разтревожена, защото повръща при първото по голямо пърченце и тъй като сме с рефлукс, храненето ни се усложнява доста. Незнам какво да правя, защото да не те отчайвам, ама каката ни я храних с пасирани и кашави храни до 3 години. Хич не искам да се повтаря този ад. Иначе яде всичко от детската кухня и съм мн.доволна, но всичко пасирам и ако е гъста манджичка разреждам и пасирам.
Прясно мляко съм давала по малко като съставка на киселче, защото мисля че в кухнята не готвят с АМ- нямаме проблем. Мандарина пробвах да дам под формата на сок, но той отказа. Тогава му я сложих към десертчето и я хапна -също без проблем.
Ако някой има съвет или мнение по въпроса с недъвкането нека да го сподели.
Съжалявам, че нама да можем да дойдем на купона, но съвпада с празника у дома.
Приятно изкарване Peace

# 21
Ооооо няма такива положения - как ще пасирам до 3 години? #Crazy Абсурд.Просто  започвам да давам само храна на парченца и това е.Спирам всякакви пюрета и подобни, пък дано успея да я науча, че това нашето не е нормално  ooooh!

# 22
Честит Рожден Ден на Симона, Александър, Камен, Иван и Мариян! Да растат здрави, щастливи и разумни!

Честит Рожден Ден, Телма! Желая ти здраве, много любов и усмивки! ...понеже повишение ти пожелаха, айде пък от мен  поне още едно сладурче!

# 23
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯН.ДА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ВЕСЕЛ

# 24
  • София
Аз незнам какво да правя, защото не ми се иска да се дави и повръща.  Sick
А и го жаля още , че има само 4 зъба. Вие с по колко сте?

# 25
Неда, и ние сме с 4 эъба,но дъвчем.Даже докато и е пълна устата не я отваря эа нова лъжичка.Давай солетка или бисквитка эа да се учи да дъвче.И Бети се давеше,но като се научи да гриэе солети эапочна да дъвче и храната.Аэ пасирам само когато има месо.

# 26
  • Варна
Хай!
Празници, празници  #Crazy, но и делника си го бива!

След тежката офанзива вчера, днес ми е едно лежееерно...  Rolling Eyes След малко ще кача снимки от рождения ден в албума.

Храната не я пасирам, само мачкам с вилица. 6 зъба имаме и чакаме още 2 долни да изскочат.
Даже докато и е пълна устата не я отваря эа нова лъжичка.
Това най-вече. Не понася да му давам нова лъжичка, докато съвсем не е сдъвкал и глътнал. Върти главата и бута с ръка. Затова изчаквам търпеливо. Ами какво ще стане ако продължаваш да му пасираш?  newsm78
liliq, моята баба казваше, че сънят лекува. А за празнуване винаги ще се намери време!  newsm10
НА ВСИЧКИ БОЛНИ-СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ! При нас е обявена от вчера грипната ваканция за учениците. Светлин го спирам от ДГ за седмица. Аз пък не ща лято. Сега искам един як студ и всички бацили, микроби и подобни мутанти за се натръшкат!  #2gunfire
За обезопасяването-само контактите са запушени. Все още не се е светнал, че в чекмеджетата има интересни неща.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯН!!!

# 27
Алекса е също с 4 зъбчета, но дъвче бисквити и солети (само:)) Преди малко й дадох кис. мляко с натрошени на парчета бисквити и да ви кажа ги сдъвкваше бисквитите - с небцето ли с венците ли не разбрах точно, защото моята дъщеря е възпитана и дъвче със затворена уста  Joy Joy Joy

Значи все пак имаме напредък  bowuu

Ами какво ще стане ако продължаваш да му пасираш?  newsm78

Ами Неда е написала, че на каката е пасирала до 3 години  Rolling Eyes А аз вече не пасирам  Wink

# 28
Честит Рожден Ден на Мариан!Да бъде здрав и игрив и усмихнат!

Понеже виждам, че олакването е разрешено Wink да си кажа и аз, че напоследък  се чувствам доста изморена . Най-много ми тежат буденията през нощта- при нас през 2-3 часа и не си спомням да е спала примерно 6-7 часа без прекъсване. Sad Вчера и мен нещо ме беше стегнала шапката и добре, че имах час за сешоар(не бях си правила такъв сигурно от 100 години). Много добре се почувствах след това и още ме държи! Simple Smile
sea woman, и аз така искам зима и студ и да изпукат всички гадини! Ние още държиме фронта и дано да ни подмине грипа. Praynig
За портокалите- и аз се изкуших да дам преди няколко дни и много съжалявам. Получихме разстройство и подсечено дупе. Хем знам, че е алерген, че е твърде кисел  и трудно смилаем за нежните бебешки  стомахчета и аз се чудя защо избързах. Embarassed Освен това трябва да е много добре почистен и нарязан на мънички парченца, иначе има опасност от задавяне. И за начало мандарините са по- добър вариант.
лика, мерси за инфото, но маи ще се откажа от тази идея.

# 29
  • София/Овча купел 2
Neda,и ние сме с четири зъба,но Мария си дъфче още отпреди да излязат Mr. Green.Вече дори и филийката не и я късам на парчета,а сама си отхапва,аз само и я държа.

Общи условия

Активация на акаунт