НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 34 038
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
Честити бебета! Да са ви живи и здрави! ❤❤

# 211
Честити бебета - будители! Да са живи и здрави, да имат приказно детство и много късмет! ❤️❤️❤️

# 212
При мен положението е същото, гъбички са. Няма отърване. От 6ти месец съм така, няколко пъти поставях Гиназол, ефект имаше първите няколко дни и после същата работа. След раждането ще ги боря.

Благодаря за споделения опит!
Аз ходих до лекаря ми и прави тестове върху превързаха и върху марля, но все негативни резултати. Според него не са околоплодни води, но аз лично не лога да си обясня какво е това и от къде се появи.. в началото беше бистро като вода, сега вече сякаш леко е примесено с някакви бели/жълти частици.
Днес за щастие не съм усещала някакво голямо изтичане, но след уриниране сякаш усещам минимално количество
[/quote]

# 213
Хора, как преценихте какъв размер дрешки да подготвите за изписването? Довършвам багажа за болницата и не мога да взема решение като не я знам колко голяма ще се роди…  Ако е много мъничка, да не се загуби в размер 56? От друга страна, има ли смисъл да взимам размер 50, при условие, че я ѝ стане, я го прескочи? Бели кахъри, ама да си окупирам съзнанието с нещо, че се побърквам вече с това чакане… 😂

# 214
  • София
Хора, как преценихте какъв размер дрешки да подготвите за изписването? Довършвам багажа за болницата и не мога да взема решение като не я знам колко голяма ще се роди…  Ако е много мъничка, да не се загуби в размер 56? От друга страна, има ли смисъл да взимам размер 50, при условие, че я ѝ стане, я го прескочи? Бели кахъри, ама да си окупирам съзнанието с нещо, че се побърквам вече с това чакане… 😂

Всички дрешки са ни 56 размер. Все още са му големички, но въпреки това по добре така от колкото да не може да ги облече или да ги сложим 1 път. На изписването не му изглеждаха големи Simple Smile той се роди 52 см., сега като гледам сигурно вече е дръпнал защото не му седят толкова големи....

# 215
Здравейте момичета! Да се похваля и аз! На 1.11 родих планово секцио момченце, Явор 51 см 3180 гр. Много щастлива мама съм! Първа дългоочаквана рожба. 😊 Желая успех на всички!

# 216
Здравейте, искам да попитам колко е болничния престой при секцио, като ще ме приемат ден преди самото секцио?

# 217
Здравейте, искам да попитам колко е болничния престой при секцио, като ще ме приемат ден преди самото секцио?

Роси, това е въпрос, на който трудно се отговаря. Но предполагам когато всичко е наред е 5 дни стандартно. Но съм чувала и за 4 дни ибщо след секциото да изписват 1 +3 ... Зависи и къде ще раждаш?

# 218
Разбира се, въпросът е ако всичко е наред🙏 в Бургас ще раждам.

# 219
Според мен зависи от болницата и пътеката, при мен беше 1+4 (т.е. общо 5 нощувки).
Аз съм купила някакво количество дрешки размер 50.
Първото ми дете се роди 2.750 и по-големите му седяха като чували. Но аз си знаех, че бебето ще е по-малко, и бях взела и размер 44 - носи си ги, понеже бяха мъничко уголемени. Сега заявката за това бебе е за малко по-голям размер (няма да е 4кг бебе де, но уж с една идея по-голямо от първото) и съм взела 50 и 56, като си мисля, че 56 първоначално ще са пак доста големи.

# 220
  • София
4 нощувки и на 5-тия ден изписват.

# 221

Къде ще раждаш?

# 222
Момичета, някоя след секцио с ужасяващо главоболие?

# 223

Къде ще раждаш?

Бургасмед

# 224
Момичета, някоя след секцио с ужасяващо главоболие?

Аз, предния път, нищо не помага…. Зверско главоболие 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт