НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 32 735
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Честито evil_sunshine, пожелавам ти да е много здрава и обичана!

Момичета мен пък ме притеснява друго. Вчера бях на преглед, в 36 седмица съм и доктора ми каза, че плацентата ми е 3 степен,  но не е проблем. Аз доколкото съм наясно, поради това може и да родя по-рано, а и аз от самото начало мисля, че няма да дочакам термина си, който е 19.11., и тази мисъл започва да ме притеснява. На вас казват ли ви нещо за плацентата?

# 76
На мен в 36 седмица ми каза, че е започнала леко да калцира но било нормално вече ... нищо не ми каза за степен на зрялост.

# 77
  • София
Как са нещата с хемороидите?
Аз се влоших вчера и то незнайно от каквоо, нооо болят яко.
Чудя се, дали да не си взема и това чудо, че свещичките Цикатридина ми разказват играта на колита. Вчера не съм спала от болезнени газове.
Похвали го този мехлем - име?

Hemorrel. Мисля, че в предната тема бях питала за него.

Успокояват се нещата, но дойде ли момента за голямата нужда и почват леко да ме наболяват, но е доста по поносимо от преди това. Та бих казала, че при мен има облекчение, но все още са възпалени и "големи".

За плацентата - днес доктора ми каза, че всичко е ОК за седмиците в които съм. Водите са в норма.

В сряда съм на тонове и ще се видим да каже как са. Пусна ми кръвни и каза, че ако пак ми е нисък хемоглобина ще го мислим и евентуално за вливане....
Иначе съм в 37 г.с. и малкия го измери 3 288 кг.

# 78
  • софия
Мен ме хванаха лудите, че от 2 седмици не ме е гледал на ехо, пусна само веднъж тонове, нещо не му харесаха, ама каза, че сигурно са се разместили и тива беше Sad таа ходих ма частно на подробен преглед. 36+4, плацентата ми е 2-ра степен, води в норма, бебето е към 2800гр, с увита пъпна връв около врата. Като цяло каза, че всичко е наред и си чакаме датата за секциоти, та поне сега ми е по-спокойно и вече броя дните. Честно казано искам вече да се ражда, че да минаваме на следващия етап - възстановяване и грижи за малката Simple Smile

# 79
Аз съм спешното секцио,да.
Момичето в стаята с мен се казва Мартина, да не би да е тя? Вчера е родила секцио и тя.
Сравнително добре съм,благодаря.
Второ секцио, не боли толкова,колкото първото.
В Света Марина в Плевен съм, при д-р Партенов.
Еха! Честита принцеса!
Да е много, много здрава и щастлива!
А, на теб бързо и безболезнено възстановяване.
Как си след секциото?
В коя болница ражда?
Стискам палци!

Моя приятелка е в същата болница от вчера и тя си има бебенце, секцио.
Вчера говорихме и каза, че имало някакво спешно секцио, сигурно си била точно ти…🎀💖
Желая ти бързо да се възстановиш и да си нагушкаш малката принцеска🍄🦋
Нека е здравичка, вярвам, че всичко ще е наред🐣

Точно тя е, да.
Надявам се всичко да е наред❤💖

# 80
Как са нещата с хемороидите?
Аз се влоших вчера и то незнайно от каквоо, нооо болят яко.
Чудя се, дали да не си взема и това чудо, че свещичките Цикатридина ми разказват играта на колита. Вчера не съм спала от болезнени газове.
Похвали го този мехлем - име?

Hemorrel. Мисля, че в предната тема бях питала за него.

Успокояват се нещата, но дойде ли момента за голямата нужда и почват леко да ме наболяват, но е доста по поносимо от преди това. Та бих казала, че при мен има облекчение, но все още са възпалени и "големи".

За плацентата - днес доктора ми каза, че всичко е ОК за седмиците в които съм. Водите са в норма.

В сряда съм на тонове и ще се видим да каже как са. Пусна ми кръвни и каза, че ако пак ми е нисък хемоглобина ще го мислим и евентуално за вливане....
Иначе съм в 37 г.с. и малкия го измери 3 288 кг.

Колко е хемоглобина при теб, че чак за вливане говорите?

# 81
Аз препоръчвам желязото на better you. Бях с нисък хемоглобин на предните изследвания, взех си спрея (зелената опаковка) и на тези изследвания си беше вече в граници.

# 82
Здравейте а казахте ли на гинеколога си за хемароидите..и аз имам и се чудя дали в понеделник да го питам много е неприятно ..

# 83
Здравейте а казахте ли на гинеколога си за хемароидите..и аз имам и се чудя дали в понеделник да го питам много е неприятно ..

Това ми беше болната тема с първото дете. Нещо страшно беше защото и кървяха чак. Сега от магнезия, нямам проблем. Всеки ден си ходя и не се напъвам. Вие не приемате ли ?

# 84
  • София
Аз съм на диаспорал и си ходя без проблем, ама преди да го почна си имах проблеми с ходенето.

Хемоглобина ми е 104 от вчерашните изследвания. Нисък е. В сряда ще го коментирам с доктора.
Ще съм секцио и искат да е поне 120. Та явно няма да успея да го вдигна толкова до датата и сигурно за това се застрахова.

# 85
Моето беше 116 на 31.07, после АГ каза да увелича Б12 за 10дни х 2 табл. Но, аз си пия сублингвален хидроксоБ12 х 1мг на ден. За 2 седмици от 116 се покачи на 121. Последно на 11.10 пак беше 116 и сега пия х 2 табл, за да се качи преди секциото. Но, спрейовете на Бетър Ю са хубави, аз просто не мога да усвоявам другите му форми.
Желязо съдържащите препарати много дразнят стомаха и аз не мога да ги приемам, а и запичат и не са с толкова бърз ефект, + това се усвояват само около 10%. Така, че по-добре Б12.
Аз съм на диаспорал и си ходя без проблем, ама преди да го почна си имах проблеми с ходенето.

Хемоглобина ми е 104 от вчерашните изследвания. Нисък е. В сряда ще го коментирам с доктора.
Ще съм секцио и искат да е поне 120. Та явно няма да успея да го вдигна толкова до датата и сигурно за това се застрахова.

# 86
Аз съм на ферофолгама по 1 таблетка но не съм го спирала някъде от 6 месец към момента хемоглобина ми е 120.
Освен това ям основно месо и яйца.

# 87
Аз съм на ферофолгама по 1 таблетка но не съм го спирала някъде от 6 месец към момента хемоглобина ми е 120.
Освен това ям основно месо и яйца.
И аз съм така , в началото даже бях по 2 на ден , но сега го намалих по 1 на ден заради магнезия.
Мен друго ме тревожи, налегнал ме е един голям страх от секциото и като цяло раждането , все си мисля ,че нещо ще се обърка недай си боже ... Не знам хормони ли са какво са .

# 88
От снощи ме боли дясното ребро като дишам, не мога да си поема въздух нормално, дишането е на половина. Не знам дали да посетя болница. В петък бях на преглед, доктора каза че е нормално, защото бебето било вече голямо. 37 седмица съм. Някоя мама има ли такъв проблем? 😔

# 89
Моят хемоглобин е 108, аз пия тотема и само ми я вдигнаха на 2х1, та затова ми стана интересно. А иначе знам, че трябва да е в граници поне и то нагоре за раждане, но да видим.

Общи условия

Активация на акаунт