НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 32 829
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
Bybs, на мен при предната бременност след като падна тапата имах още може би седмица и половина без други индикации за раждане. Та, при всеки е различно. Ти само бъди спокойна и стискам палци всичко да е наред.

# 136
Благодаря ви момичета 🤗♥️
Да гледам да съм спокойна даже малко съм нетърпелива вече да си минава всичко и дано да е наред де 🙂
Дори гледам да се движа повече да си помогна и топка имам фитнес подскачам си лекичко на нея.

# 137
  • София
Скъпи момичета,
Днес в 8:20 ч. на бял свят се появи моя голям мъж - 3 720 кг., 52 см. със спешно секцио.

# 138
Честита радост!
Нека е здрав, успешен и неповторим!
Какво налага спешно секцио?
Скъпи момичета,
Днес в 8:20 ч. на бял свят се появи моя голям мъж - 3 720 кг., 52 см. със спешно секцио.

# 139
Wonder_woman_  Честито бебче да сте здрави и бързо възстановяване на мама 🌷

# 140
Честита радост!
Нека да е здрав, щастлив и безгрижен малкият юнак! Бързо възстановяване!

Скъпи момичета,

# 141
  • софия
Честитооо Simple Smile да са живи и здравички всички дечица и майките им Simple Smile)

Аз тези дни съм като парцал. Спя по повече от 12ч на ден, а в останалите се чудя само как да си легна Sad супер изморено ми е непрекъснато. Вече нямам търпение да се върна в кожата си Simple Smile

# 142
  • София
Честита радост!
Нека е здрав, успешен и неповторим!
Какво налага спешно секцио?
Скъпи момичета,

[Бубенце, изтекоха ми водиъе. И заллчнаха болезнрни контрскции на кратък интервал от време.

# 143
Честито бебче и бързо възстановяване! Да е много здрав! 🥰

# 144
  • Велико Търново
Wonder_woman, честита радост ❤️ Да е жив, здрав и благословен! Бързо възстановяване на теб 🤗🍀

# 145
Скъпи момичета,

И тук да кажа - желаем му да е жив и здрав и силен! Още едно октомврийче 💙

# 146
Скъпи момичета,

Честито бебче. Да ви е живо, здраво и благословено ❤️❤️
Бързо възстановяване ❤️❤️

# 147
Момичета, преди няколко дни пусках на каката и бебока носен и гърлен секрет защото на бебока започна да му хърка носа и започна да има жълта хрема. Оказаха се и двамата с мораксела... Но поне вече знаем какъв е проблема и ще го лекуваме.

# 148
Момичета, преди няколко дни пусках на каката и бебока носен и гърлен секрет защото на бебока започна да му хърка носа и започна да има жълта хрема. Оказаха се и двамата с мораксела... Но поне вече знаем какъв е проблема и ще го лекуваме.

Ох, тва е купона после... С моето голямото само бактерии в носа и гърлото. Всичко навира в устата, я мил ръцете, я не ...  После като се пипаме ми предава тия гнусотии и 2 пъти лекувах бременна стафилококи ауреус в носа. Той в гърлото..  Просто съм подготвена,че ще бъде същото и като дойде бебето. Между другото го чакам днес след 8:30 Simple Smile Стискайте палци всичко да мине леко,бързо и без аварий :*

# 149

Ох, тва е купона после... С моето голямото само бактерии в носа и гърлото. Всичко навира в устата, я мил ръцете, я не ...  После като се пипаме ми предава тия гнусотии и 2 пъти лекувах бременна стафилококи ауреус в носа. Той в гърлото..  Просто съм подготвена,че ще бъде същото и като дойде бебето. Между другото го чакам днес след 8:30 Simple Smile Стискайте палци всичко да мине леко,бързо и без аварий :*

Аз точно за това го написах, защото това чудо ме е налегнало мен още докато бях бременна, не съм изследвана адекватно, отишло е при детето, после при бебето, та мисълта ми е, искайте си смело изследвания и за жалост понякога вие трябва да настоявате на ЛЛ какво трябва да се случва.
Ох, че хубаво, стискам ти палци, най - вероятно вече си в операционната, като гледам часът. Да мине леко и щастливо. Пиши после да съобщиш новината! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт