Най-слънчевите мами в арабските страни 16

• 23 486
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Не съм целяла да те впечатля

Е, без да искаш ме впечатли. С познанията си за Корана и смелостта да носиш разните омотани неща - абая, фередже.

# 106
засрамена, малко офф, ела бе ,4овек, я какви топли мъже има, то за какво им е дал топла кръв,я!ако и задните 4асти стават, аз да не намажа нещо, покрай тебе! леле как оби4ат по зрели жени, с ум и разум и мноооооооого опит!айде заедно на камилите и в пустинята, или на джиповете, ама няма да си правим конкуренция, ок- всеки по един да 4упим ресорите!с млад инструктор по ектра кормуване! хахаха явно са ме подгонили пролетните бесове! хахаха! сори за отклонението!лек ден!бяхме по мое  желание в4ера на зелено, сред полята и планините, моят е много градски тип, но работата му е да знае  земята и района и обяснява!а аз си мисля за простора и един арабски жребец дето ми показаха! иска ми се ве4е кола за мене! да си обикалям и да се образовам географски още пове4е!

Да, бе така ли му викате в Тунис - Да се образовам географски Embarassed
За задните части - няма да спа тази нощ.
 млад инструктор по ектра кормуване - ей за това си мечтая

# 107
марси не ти е 4иста работата с тоя фитнес  Naughty да взема и аз да се запиша.. Mr. Green

манел кажи ми как правиш киби-то?много апетитно ми изглеждат.правила ли си фелафел от готовата смес? аз купих такава и се 4удя да се пробвам ли или да си ги поръ4ам от някои ресторант Simple Smile

Миме нищо не каза.Как да няма сянка  newsm78? няма проблем,аз ще доида в мамзар,но другите едва ли ще се навият.и аз съм съгласна да е от по-раното,но ще се разберем има време Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 14:35 от mln

# 108
mln, ето тук съм писала рецептата,има и снимки  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124402.40
Много е пипкаво,но вкусно!
Фелафел от готова смес съм правила,но резултата беше ужасен.Купувам си готов, не мога и с него да се тормозя, поне има откъде да го купувам.
Леле,ама съм патка заспала,вие бременни,а аз рецепти и снимки размахвам Embarassed

Дани,каква работа си търсиш,кой ще гледа децата?

# 109
За вкусотийки си говорите вие а? Много апетитно това къббе, въобще си е хубава и апетитна арабската кухня, като се сетя каква страхотна баница с кайма и питки на пещ имаше в Либия, направо ми потичат лигите  Embarassed А сега хрупам солети на бюрото  Close

Момичетата в София, да знаете къде в центъра, освен мола на стамболийски може да се купят къббе, самбусек, фелафел и разни други специалитети?

# 110
mln, ето тук съм писала рецептата,има и снимки  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124402.40
Много е пипкаво,но вкусно!
Фелафел от готова смес съм правила,но резултата беше ужасен.Купувам си готов, не мога и с него да се тормозя, поне има откъде да го купувам.

Privet

ПриBет Simple Smile
Аз на тоBа ястие му zнам името като  İÇLİ KÖFTE (к/о като преBод значи soppy ili sentimental Simple Smile поне така му е името B Турция. ТоBа е едно от любимите ми ..хммм....И аз се опитах да праBя един път и до там си остана ...знам ,че има някакBа машина за приготBянето(оформянето) на булгура, но не стигнAх до машината ... а иначе ето как изглежdат турсkите :::Ох прияде ми се ...Bon Appetit! 

ps: Tova KÖFTE sas airan e strahotno ....yammy....

http://www.saitiskender.com.tr/yemekler/Icli_Kofte_2.jpg

http://images.google.ch/images?hl=de&sa=N&resnum=0&q … =UTF-8&tab=wi

# 111
Здравейте момичета!
Наи накрая да успея да отворя форума.Страшно е изнервящо!Не знам дали е от connection или пак някакъв вирус ми създава проблеми.
Радвам се че приклю4ихте с дискусиите за религията.Аз не съм мюсюлманка и не съм веща по тези въпроси но все пак всеки има право живее както тои си реши и не трябва да налага своя избор на другите.
Ако решите нещо за среща звънкаите -мисля че Мамзар е добре.
Лек ден на всички!

# 112
bz,машината за оформяне на бургула може и да е такава http://img143.imageshack.us/img143/712/pictureky5.jpg
за оформането ползвам двете малки приставки в ляво на кутията.Тези,които ти си показала може и на ръка да се правят.

# 113
Ех, момичета, пак подхванахте "любимата" ми тема. Аз съм мноооооого скарана с кухнята, но пък обичам да ям  Twisted Evil. Добре че тези вкусотийки ги продават и готови.

# 114
  • O.A.E./ Пазарджик
марси не ти е 4иста работата с тоя фитнес  Naughty да взема и аз да се запиша.. Mr. Green

манел кажи ми как правиш киби-то?много апетитно ми изглеждат.правила ли си фелафел от готовата смес? аз купих такава и се 4удя да се пробвам ли или да си ги поръ4ам от някои ресторант Simple Smile

Миме нищо не каза.Как да няма сянка  newsm78? няма проблем,аз ще доида в мамзар,но другите едва ли ще се навият.и аз съм съгласна да е от по-раното,но ще се разберем има време Simple Smile

Mile, миналата година дърветата бяха 1 метър. сега колко са големи newsm78
въпроса е да е на средата,та като се мъчим в трафик да се мъчим всички Mr. Green не на вас да ви е на 10 мин с кола а на нас от Шарджа - 2 часа в трафик. иначе все ще се събираме- вие там , ние -тук.

да не каже някой, че са ме ударили хормоните- ето снимки от миналата година

http://family.webshots.com/album/538602361HwTgnZ

Манел, не се притеснявай, не ме блазни, слава Богу , яденето мен дори сега. а за сладко пък хич.

# 115
Сега кулинарни теми ли ще разискваме?Какви са тия къббе-не съм опитвала,ливански ли са?На мен ми е любимо разтопеното сирене с оранжево отгоре-мммммъ!

Аз съм съгласна да се срещнем в Мамзар,но ще видим скъпият какво ще каже-ако се навие да ме закара-ще дойда.Времето е много приятно,аз всеки ден започнах да излизам-трябва да се възползваме.
Хайде срещата да е след обяд,към 2ч. ако ви е удобно!

В Заабил парк все още има мероприятия за Шопинг фестивала,чух,че е много хубаво и има забавления за деца,но ми е далече...

# 116
здравейте, извинявайте че ви се намесвам в темата но искам да отговоря на
За вкусотийки си говорите вие а? Много апетитно това къббе, въобще си е хубава и апетитна арабската кухня, като се сетя каква страхотна баница с кайма и питки на пещ имаше в Либия, направо ми потичат лигите  Embarassed А сега хрупам солети на бюрото  Close

Момичетата в София, да знаете къде в центъра, освен мола на стамболийски може да се купят къббе, самбусек, фелафел и разни други специалитети?
такива вкусотийки има по Пиротска, в тази част между Опълченска и Хр. Ботев, има доста магазини за месо и правят итакива неща, аз от там си взимам полуфабрикати, също там има и Ливанки ресторант, от където си взимам за вкъщи, в главата ми се въртят още няколко места, но не се сещам точно за адресите, и ако се сетя ще допълня
Между другото аз не съм се включвала но редовно ви чета, женена съм за ливанец и живеем в БГ-то, но мисля не за дълго, искам да ви попитам има ли някой от Ливан, ако може да сподели за живота там, аз съм ходила няколко пъти на почивка, но от тези посещения не мога да получа ясна представа

# 117
Благодаря Клара  Hug Надявам се тази информация да е полезна и на други!

Голяма кукла е детенцето ти Simple Smile

# 118
Привет от мен !
Тия дни съм луднала .
Манел , съгласна съм на всякакъв вид работа - продавачка , касиерка , във фабрика и т.н.
Зълвами ще ми гледа за сега децата после голямата тръгва на детска градина и за Фатима ще се сменяме така и тя ще може да работи .
Аз фелафела си го правя сама и става вкусен все пак мъж ми е специалист на дюнери и фелафели та от добър учител съм се учила .

# 119
здравейте, извинявайте че ви се намесвам в темата
Клара , няма за какво да се извиняваш !
Добре дошла при нас !  bouquet
Комплименти за Нур , много е хубава .
Разкажи ни нещо повече за теб !
А ако ти се чете за нас има още 15 теми назад .
Креми , как е Сами ?
Виждам че си тук но не пишеш !

Общи условия

Активация на акаунт