Отговори
# 105
  • гр. София
Малко ви бях изпуснала, та се записвам в новата ви прекрасна тема и тъкмо ще използвам да ви се представя.

Аз съм на 34, с 1 дете на 1г4м (инвитро), за което се борихме няколко години.
Предстои опит за второ (пак инвитро).

Аз съм със запушени тръби, отделно имам и разни други хубавини като микроаденом на хипофизата, причиняващ хиперпролактинемия, намалена функция на ЩЖ, намален ЯР, хомозигот по MTHFR и за капак отклонение в кариотипа.

Планът беше да започнем стимулация преди около 2 месеца, но ми откриха полипи на матката. Направиха ми хистероскопия миналата седмица и сега си чакам резултата от хистологията. Надявам се всичко да е наред и след десетина дни да започнем стимулация. Репродуктивната твърди, че хистероскопията подпомага имплантацията на ембриона. Това доста ме обнадеждава, само се моля за качествен ембрион, че с моя намален ЯР, а и това отклонение в кариотипа, не правя добри яйцеклетки.

Това е при мен засега. Знам, че повечето тук бебеправите естествено и рядко се коментират теми, свързани с инвитро, но въпреки това реших да се присъединя към вас, защото ви усещам като сплотена и много подкрепяща общност и ми става по-леко като пиша тук или дори само да ви чета. Heart

Честито на тези с положителни тестове и да ни посипят с прашец! Hug
На останалите - скорошен успех пожелавам, по възможност още преди края на темата. Grinning

# 106

Doбро Утро!
Черпя виртуално за рожден ден! Да ви е сладък деня.

# 107
Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива. Желая ти да сбъднеш всичките си мечти!

# 108
Здравейте! Следя ви от известно време и реших да се включа и аз в темата☺️. На 35 съм, преди 8 години първа бременност, оказа се мисед. 5 месеца след това забременях и сега момъка вече е първокласник. Със сегашната ми половинка правим опити трети месец. Този месец си мислех, че вече е нашия, но уви-след 3 отрицателни теста и 4 дневно закъснение, вчера ми дойде. Цикълът ми е редовен на 26-27 дни. Овулация не следя с тестове, а се ориентирам по приложението Моят календар. На виделите вече втора бленувана чертичка, честито и леко бременеене. На останалите ни пожелавам скоро и ние да ги видим!

# 109
Момичета, прилагам един линк към статия на лекари (мисля доцент и Професор) от Московския държавен медицински университет относно уреаплазмата. Има подробна информация за антибиотиците, които влият Най-добре и схема на прием. От всички най-силно активни са доксициклин и кларитромицин (клацид), обяснено е защо. Статията е доста старичка, но според мен си е полезна. Google позволява и превод на БГ, който си е сносен.

https://medi.ru/info/6821/

# 110
  • София
Kozirog88, бърз успех да ти донесе вписването в темичката.Три месеца не са много време.Може все пак да пробваш и с тестчета да видиш кога точно е овулацията,да оползотворите  на макс всички подходящи за бебеправене дни 😁

Empathy , честита да си!Здраве,щастие,любов и скоро 🤱.

Me, Myself & I ,добре дошла и кратък престой ти пожелавам!
Да,аз също знам че хистероскопията се отразява добре на всякакви опити (спонтанни и ин витро).
andi_bb,чакаме те с положителен тест!Успех 🍀

Намерих си един калкулатор и си цъкам ей така на майтап 81.5 % шанс за забременяване ми изкарва.
Ето ви да си поцъкате и вие 😁
https://shterevhospital.com/bremennost/calculator_conception

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 10:12 от *Bubble*

# 111
Здравейте 🍁
Kozirog88, бърз успех ти пожелавам!🍀

Empathy , честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и съвсем скоро🤱.

Me, Myself & I ,добре дошла и скорошен успех! Ще се радвам да ни държиш в течение. ☺️🧡

Прикачвам много полезна информация за хранителни добавки, които подобряват качеството на яйцеклетките и сперматозоидите, но също така подобряват имунитета и цялостното здравословно състояние, дори и кожата ☺️ Само ще допълня, че в момента има на промоция Убиквинол в Ремедиум и Софармаси. Една от добавките, която не е в списъка е Мелатонин. На мен лично ми беше изписан по 3мг. Успех на всички! ❤️🍁🧡
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 11:26 от Kactus

# 112
  • Замък сред облаците
Емпати, честита да си! Догодина трима!

Кактусче, от кого са препоръките? Прави ми впечатление дозата вит Д без К2…

# 113
Емпати, честита да си! Догодина трима!

Кактусче, от кого са препоръките? Прави ми впечатление дозата вит Д без К2…
И на мен това ми направи впечатление и забравих да добавя да не се употребява самостоятелно в тези единици, благодаря ти ☺️❤️
От Репробиомед в София. Помолих една клиентка да ги снимам.

# 114
Емпати, честита да си! Бъди здрава, щастлива и догодина да сте трима! 💖

Козирог88, дано темата ти донесе успех! 🍀

По калкулатора от коментара на Шантал имаме 84.4%… 🍀

# 115
  • Замък сред облаците
Чудесен инструмент за събиране на база данни от имейли 😅 на мен ми даде 58%.Предполагам заради ИТМ, че е между 25 и 29.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 11:55 от АА

# 116
По този калкулатор имаме шанс 64% Grinning Grinning

Емпати, честито, страхотна година пожелавам Simple Smile

# 117
  • София
Чудесен инструмент за събиране на база данни от имейли 😅 на мен ми даде 58%.
Хахахаха,да 😂
Аз си давам спам мейла.

Kactus ,мнооого благодаря,супер полезни насоки.
Тъкмо пуснах една поръчка от Iherb с B complex и Ултра Омегата на NOW,че беше намалена,да си имам 😁

# 118
*Bubble* ❤️
Аз въпреки, че не мога да забременея естествено, направих теста, но вместо мейл, написах "0" и пак показва резултатите. ☺️
Скрит текст:
Аз преди ползвах на Джеймисън Омега 3, сега ще започвам Омега-3 Премиум 1200mg 60% Epa/Dha Grassberg Х 90 Гел-Капсули, че е на много добра цена в момента при нас. На NOW е различно съотношението между EPA/DHA, но мисля, че пак ще ми свърши работа 😁 За сравнение на NOW е ЕРА500/DHA250

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 12:08 от Kactus

# 119
Емпати честит рожден ден,  всичко най - хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт