Отговори
# 90
Здравейте на всички Simple Smile успех на Karadzhova88 i на sunshine_child.  Успех и на всички, дано това да е вашият месец. При мен менструацията дойде и сега се готвим за следващите стъпки - нова спермограма, изследвания и цветна снимка, но малко духът ми е по-спаднал, защото лекарката този месец на прегледа каза, че вижда прекрасна овулация, а резултат няма... Но...
Ето моите предложения за име на следващата тема:
Месец ноември носи ни късмет, идва при нас дългоочакваната блага вест.
Зима на вратата чука, носи ни сполука, сбъдната мечта, на теста втората черта ...

# 91
  • София
Докторът във Вита не беше от най-напредналите, ако мога така да се изразя (не съм сигурна, че разбра що е то PRP, разказах за кухото яйце, той после ме пита ембриона как е бил, то нямаше, все пак кухо, нали.. и ей такива). Не даде ясно обяснение, а и днес го няма това зацапване, явно е било моментно вчера. Аз съм доволна, че му “използвах” ехографа, за мен това е достатъчно 😄
Така е за съжаление с дежурните кабинети,ама като се наложи ... по-добре както казваш да отидеш да му ползваш поне ехографа, отколкото да не отидеш.

Gery666_ , не на всяка овулация жената забременява.
Хайде дано другия месец е вашият и да нямате грижи.

# 92
Караджова, стискам ти палци всичко да е наред, но и аз мисля, че е много рано ❤

Вчера засякох О с тестове и работихме по въпроса за Б… дано това да е нашият месец. В понеделник ще се чуя с АГ за час за микробиология. Зачудих се дали ако забременя сега ще е проблем относно лечение на хламидия?

# 93
Караджова Стискам палци и дано всичко е наред.

Минах днес през Сенкова. Пуснахме отново микробиология, за да видим дали ще се потвърди резултата. Лигавицата е наред и според нея няма да избързваме с антибиотик докато не излезе новият резултат. Даде ми глобули за сега. В сряда вероятно ще в пункцията.

# 94
  • София
Караджова, стискам ти палци всичко да е наред, но и аз мисля, че е много рано ❤

Вчера засякох О с тестове и работихме по въпроса за Б… дано това да е нашият месец. В понеделник ще се чуя с АГ за час за микробиология. Зачудих се дали ако забременя сега ще е проблем относно лечение на хламидия?
Сиси,дано да нямаш хламидия,защото приемът на антибиотици е доста ограничен по време на бременност и лечението е по-трудно.
Имам позната, лекувала Уреаплазма през бременността, така че не е невъзможно, но все пак ... пожелавам ти отрицателен резултат за хламидии и положителен за бременност!

# 95
Аз бих се чудила на твое място от къде ще съм я лепнала, ако я имаш изобщо де, после бих мислила за евентуална бременност. Аз също ти пожелавам дано да я нямаш.
Пълнолуние палци за теб, да извадите хубави яйчица 🍀
Караджова и съншайн само добри новини да имате и вие 🍀

# 96
Здравейте отново! Овулацията ми мина, но добре, че едно тънко гласче в главите ни се обади да проверим спермограмата на мъжа ми още в началото - диагноза олигоастенозооспермия с открито варикоцеле.
Прогестеронът кога трябва да се пусне - 7 дни след овулация ли?

# 97
  • Замък сред облаците
Да.

# 98
Караджова много е рано, не го отписвай от сега.

# 99
А при мъжете има ли някакви симптоми, че може да имат някакъв проблем или пък да има вероятност за такъв след определена възраст?

Здравейте отново! Овулацията ми мина, но добре, че едно тънко гласче в главите ни се обади да проверим спермограмата на мъжа ми още в началото - диагноза олигоастенозооспермия с открито варикоцеле.
Прогестеронът кога трябва да се пусне - 7 дни след овулация ли?

# 100
Няма. Обикновено и при жените няма симптоми, когато имат проблем. Разбират, когато започнат с изследванията

# 101
Здравейте, момичета, нахлувам малко в темата, но изчетох тази и предната темичка и се радвам, че тук се споделя толкова ценна и важна в такъв момент информация.

Имам положителен тест на 19.10 на първи ден след закъснение на МЦ. Последен МЦ на 21.09, предполагаема овулация 05-06.10. Пуснах си в същия ден кръвни изследвания (ЧХГ 90.2 mIU/ml и прогестерон 24.8 ng/ml). Днес, 4 г.с.+2 дни, 48 ч. след първото изследване, пуснах пак (ЧХГ 208.62 mIU/ml и прогестерон 19 ng/ml). Виждам, че ЧХГ се е удвоило, въпреки това ми изглежда ниско, четейки резултати на други момичета. Най-вече ме притеснява, че прогестеронът е паднал. Имам час за АГ чак за 31.10. Ще съм благодарна да ми споделите какво мислите и дали не трябва да портъся АГ по-рано, напразно ли се шашкам…

# 102
Чхг е напълно ок. Консултирай се по-спешно с лекар за прогестерона

# 103
А при мъжете има ли някакви симптоми, че може да имат някакъв проблем или пък да има вероятност за такъв след определена възраст?

При него има открито варикоцеле на 21-годишна възраст, но тогава докторът му е казал да не се оперира. Предполагаме, че това допринася за качеството на семенната течност, и мъжът ми мисли да се оперира. В понеделник ще си запази консултация.

Ще пиша, когато има напредък. Няма да спираме с опитите и няма да се отказваме.

Тихичко честито за положителните резултати на дамите, които споделиха. За останалите стискам всички палци още този месец да се сбъдне мечтата Ви. ❤️

# 104
Караджова само да ти споделя личен опит ...че на първи преглед в 5с.+1 се видя само сакче ...така и след това на следващия преглед 6с.+6 видя се и ембриона + пулс.
Така, че имай вяра и надежда до последно и изобщо не го отписвай с лека ръка.
В този живот абсолютно всичко може да те изненада.
От мен много силно стиснати палци 🙏☺️
Дано всичко бъде успешно 😇
Понякога е нужно просто да повярваш в чудесата ...да не винаги се случва така както ни се иска , но не си помагаме когато си мислим и най лошото
П.П. горе главата , успех на всички.

Относно мен, след мисед аборта  - активна почивка и отново на хорото. На заветния петък 13 бях на Инсеминаця, дано противно на логиката да ми е на късмет...но наближава да разбера с поредния кръвен тест 😁🙏

Общи условия

Активация на акаунт