Отговори
# 75
Караджова успокой се момиче и се настрой позитивно,не си прави изводи само по едно ЧГХ.
Всичко ще бъде наред,всички ти стискат палци🍀
Моят първи преглед е чак в сряда и ЧГХ не съм пускала,именно заради това,да не се тревожа и да не го мисля.Не знам дали е съдба,късмет или нещо друго,но каквото ще става ще става,когато трябва.

# 76
Още едни палци за теб, Караджова88! Не се отчайвай и не се поддавай на черни мисли, вярвай, че ще го бъде - нещата не изглеждат изгубени според мен.

Днес минах ЯМР, което съвсем не беше толкова клаустрофобично колкото се опасявах. Резултати утре или в понеделник, като силно се надявам за утре, че ще ми се усложни логистиката сериозно, ако са готови в понеделник. В понеделник имам и час на АГ, като мисля да го убедя да правим стимулация с кломифен цитрат. Даже четох, че при една проходима тръба част от опасенията за евентуална многоплодна бременност се тушират и се насърчава. Стискайте палци!

И за малко настроение - стъклени ръчно правени сперматозоидчета и яйцеклетка от една авторка, която следя. Пожелавам на всички ни правилният С да срещне най-добрата Я съвсем скоро!

# 77
Момичета, къде мога да отида утре на преглед в София? Получих зацапване и искам да ме видят на приличен ехограф.

# 78
  • Замък сред облаците
Във Вита има дежурен АГ кабинет: https://superdoc.bg/lekar/dezhuren-ag-kabinet-vita-7422
Дори и да дава най-ранен час в 11 в момента, отиваш, регистрираш се на рецепция (обясняваш че е спешно) и ще те викнат по-рано. От 9 почват работа по спомен. За Вита 1 става въпрос днес (до Подуене), утре е дежурен кабинетът във Вита 2 (на Хладилника).

За Щерев май също има дежурен АГ събота, но май е на късмет, че понякога не е на линия заради раждане.
Иначе в спешните кабинети на 1 АГ Св. София (Тина Киркова), Шейново, Майчин дом също ще те прегледат.

# 79
В Надежда също има дежурен кабинет уикенда.

# 80
Спешен АГ кабинет има в Майчин дом, както и в Токуда.

# 81
Караджова, как си? Напиши ни след прегледа. Стиска палци всичко да е наред! 🍀🍀🍀

# 82
  • София
sunshine_child , Надежда,Щерев,Токуда,Вита по-скоро да попаднеш на читав лекар е късметът тук.Успех ти желая, много жени има със зацапвания в началото и живи и здрави бебоци🍀
Караджова88 , късмет и на теб 🍀 Всичко да е наред.
Moonlit ,късмет 🍀
Пиши след прегледа.
IvGG, май е по-добре така,аз също нищо не бях пускала и някак си спокойно минах през нещата.В ранна бременност не може да се направи кой знае какво.
В сряда да се впишеш с хубави новини ❤️
Tity_B и те и Престото ги дават за ранни тестване,ама аз не съм фен честно казано,правя го ако усетя че се разболявам (последните месеци явно преди цикъл ми пада имунитета и все нещо "окапвам").Хващала съм биохимична така преди да забременея със сина ми и ми остана много гадно чувство.
2402, успех!!!Всичко да мине бързо и леко,поне като е коригирано няма да го мислиш после като забременееш.
За лактобацилите, аз съм супер доволна от Womens Probiotic на Natural Factors в комбинация с Инулина на прах на Now, дори ваксината не даде такива добри резултати, както тези два продукта.Разбира се в комбинация с ограничения на сладкото.
Salsera, Пълнолуние, обикновената микробиология най-често хваща бактерии,които са над степен 3,по-ниски не (Фемофлор теста хваща ниските степени).Но пък ние не сме стерилни в крайна сметка, всеки си носи някакви бактерии,важното е да не са в много голямо микробно число и да завземат.
 При рецидивиращи инфекции точно това е проблемът,че те се подтискат за момента на лечение и после пак си се размножават,защото имат някаква подходяща среда, или не са добре излекувани.
По отношение на ешерихията,това че я има в урината,не значи че и във влагалището я имаш в големи количества,както и обратното.

# 83
Здравейте, мина прегледа ми има сакче, отговаря на 4+5, но няма жълтъчно мехурче, съмнява за се кухо яйце, но каза, че може и да е рано, ще видим, но не знам по-скоро няма да го бъде...

# 84
Караджова много е рано.

# 85
  • София
Здравейте, мина прегледа ми има сакче, отговаря на 4+5, но няма жълтъчно мехурче, съмнява за се кухо яйце, но каза, че може и да е рано, ще видим, но не знам по-скоро няма да го бъде...
Коя седмица си по цикъл?
Овулация следила ли си?

# 86
Овулацията, мисля че беше на 27-28.09, по датата на Ц 14.09 съм в 5гс2дни

# 87
Караджова, винаги се съмняват за кухо яйце като видят само сакче, но е много рано наистина, опитай да се успокоиш малко и с търпение и почивка до следващия преглед Simple Smile

Аз минах във Вита, всичко изглежда наред, не искаше да измери пулс, защото било вредно толкова рано, все пак се видяха пулсации. Изписа ми утрогестан и но-шпа по схема, мисля да ги започна и в четвъртък ще се посъветвам пак с Чучумишев. Благодаря на всички отзовали се, бях истински притеснена снощи по никое време ♥ Благодаря, че ви има тук, истинска женска армия сте!

# 88
  • София
Овулацията, мисля че беше на 27-28.09, по датата на Ц 14.09 съм в 5гс2дни
Ще видите,стискай зъби,рано е още.

sunshine_child,супер!
Точно за Чучумишев си мислех,като написа "хубава техника",ама ... събота е.
Може да е от захващането това кървене,какво казаха във Вита?

# 89
Докторът във Вита не беше от най-напредналите, ако мога така да се изразя (не съм сигурна, че разбра що е то PRP, разказах за кухото яйце, той после ме пита ембриона как е бил, то нямаше, все пак кухо, нали.. и ей такива). Не даде ясно обяснение, а и днес го няма това зацапване, явно е било моментно вчера. Аз съм доволна, че му “използвах” ехографа, за мен това е достатъчно 😄

Общи условия

Активация на акаунт