Отговори
# 135
Емпати, бъди здрава и другата година да сте поне трима, може и четирима Simple Smile

# 136
Без майтап, но вчера прибирайки се към къщи намерих един розов биберон пред вратата на входа… дано е знак 🍼

# 137
Честит Рожден Ден, Empathy! Пожелавам ти живот изпълнен с любов и щастие и безброй сбъднати мечти, най-скорошната от които да бъде едно пухкаво, сладко и безценно бебе! Flowers Bouquet Birthday Champagne

И аз се бях регистрирала за форума за автоимунни заболявания, та ще го следя тези дни. Доста полезен ми се струва.

# 138
Без майтап, но вчера прибирайки се към къщи намерих един розов биберон пред вратата на входа… дано е знак 🍼

Честита да си! Дано този знак е подаръка, който най-много очакваш! ❤️

# 139
Аз, когато отивах за пункцията в Турция и излязохме от квартирата, гледам на земята чисто нова детска розова фибичка с дантелка ☺️🌸 Още си я пазя. 🍀

# 140
Честит рожден ден, Empathy! Пожеалавам ти да се сбъдне най-съкровената ти мечта и розовият биберон ти носи късмет и сполука! Весел празник! Simple Smile))

# 141
Анди, имаш силно стиснати палци от мен за ЧХГ до небето! Flowers Four Leaf Clover

Пълнолуние, пожелавам ти добра реколта за пункцията в сряда, ще те чакаме с добри новини! Nature Sparkles

Empathy, честит рожден ден! Пожелавам ти на теб не само денят ти да е сладък, но и да се появи един сладък бебешок до следващия рожден ден! People Baby

Козирог, добре дошла в редиците ни! Пожелавам ти още следващият месец да е вашият! Nature Sparkles

Me, Myself & I, добре дошла официално и на теб и успех с инвитрото! Flowers Four Leaf Clover

За това с имейлите и аз се зачудих, но любопитството надделя, а и си имам специален за такива случаи, който не съм отваряла от 3 години. Моят резултат излезе 58.9%. И моят ИТМ е между 25 и 29 - в момента е 25.1, та се изкуших да избера долната категория, но трябваше да съм честна.

Кактус, хакер си ти, на мен не ми хрумна, тъй като реших, че по самия имейл ще ги пратят резултатите.

# 142
Кактус прегръщам те време ти е вече.🫂🩷😚

# 143
Не аз, но пък съпруга ми докато се разхождахме един път намерихме розова бебешка играчка на мини маус... Дали пък наистина са знаци😄 това беше малко преди да се оженим, а малко след това сънува, че ще имаме дъщеря( преди това беше сънувал две момчета близнаци, така че вече и аз не знам🤣), но имам огромна надежда, че ще се случи , защото неговите сънища са "пророчески".. Сънува нещо и то се случва 🤷🏻‍♀️

Аз, когато отивах за пункцията в Турция и излязохме от квартирата, гледам на земята чисто нова детска розова фибичка с дантелка ☺️🌸 Още си я пазя. 🍀

# 144
Минавам да се отчета с подранил с 1 ден цикъл… но някак си този път не се сдухах  рязко , както друг път като ми дойде, защото още от сутринта спряха да ме болят гърдите и го очаквах цял ден, да ми дойде. Друг път ми идва и чак тогава до час два спират да ме болят та не съм така подготвена психически от по-рано, както бях днес…даже и корем не ме боля, както друг път.
Та отиваме на проект “Ноември” 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 145
Дано да бъде успешен! 🤞 Аз на първия опит не се сдухах толкова, но на втория не знам какво ми стана и направо бях ОБСЕБЕНА да се е получило, плаках, ядосвах се, третия го приех спокойно и въпреки всичко имаше разочарование... Та дано сега се променят нещата

Минавам да се отчета с подранил с 1 ден цикъл… но някак си този път не се сдухах  рязко , както друг път като ми дойде, защото още от сутринта спряха да ме болят гърдите и го очаквах цял ден, да ми дойде. Друг път ми идва и чак тогава до час два спират да ме болят та не съм така подготвена психически от по-рано, както бях днес…даже и корем не ме боля, както друг път.
Та отиваме на проект “Ноември” 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 146
Честито на дамите с положителни тестове. Да не изреждам, че може да пропусна някоя.
От все Purple Heart ви желая успешни и по-възможност безпроблемни бременности. През каквото и да ви се наложи да минете, в крайна сметка е важно да си гушнете децата около термин.

Минавам да дам бърз отчет за себе си.
Скрит текст:
В петък бях на преглед. Падаше се 10 ден след започване на кървенето. За мое огромно съжаление се видя съсирек. Няма я бременността, но реално този съсирек ме притесни. Лекарката реагира спокойно и каза, че се случва. Изписа ми още една таблетка, която изпих същия ден. Понеже още ми зацапваше се надявах да се засили и да се изчистя, но продължи леко зацапване, което имам и до днес. Докторката ми спомена, че има вероятност да се резорбира този съсирек и да излезе при следващия цикъл, който да съм очаквала 30-40 дни, броейки началото на кървенето.
Ако не се изчисти ще се наложи с камера да огледат и клъцнат каквото трябва.
Няма да скрия, че се сдухах и определено не се чувствам ОК.
Да оставим настрана, че имам от 10 дена почти всеки ден адско главоболие, което ми потвърди, че има голяма вероятност да е от лекарствата и резките хормонални промени.

Чета ви и стискам на всички палци. И ако мога да ви дам един съвет: Обръщайте внимание на половинките си и знайте, че в тази борба сте двама. Всеки си има неговите притеснения. Когато се почувствате неразбрани или усетите, че половинката не е на 100% отдаден на каузата, то си помислете, че той може да се чувства например пренебрегнат или да си има негови терзания. Не се обвинявайте един друг. Не мога да го напиша с точните думи, но в крайна сметка сме важни тези, които сме живи тук и сега.

Мечтите са хубаво нещо и ни карат да вървим напред.
Както казва един мой приятел, живота е 50 на 50. Веднъж успяваш, но трябва да си готов и за моментите, които ще се препънеш.

# 147
m-angel, много си права. Трябва да се подкрепяме с половинките си в това начинание.
За съсирека - аз имах след ЦС, bubble мисля имаше след последния А. И при двете го махнаха чрез "изсмукване" в кабинета. Дано все пак си се махне сам и не ти се налагат допълнителни интервенции.

# 148
  • София

Както казва един мой приятел, живота е 50 на 50. Веднъж успяваш, но трябва да си готов и за моментите, които ще се препънеш.
Много хубаво си го казала Ангелче!Споделям ви това:

За съсирека,тъкмо тръгнах да пиша това, което и 2402 е написала.Изписаха ми обаче антибиотик след това за седмица.

# 149
  • Замък сред облаците
И аз имах съсирек с КЯ, но за късмет се беше заклещил в шийката, та го издърпа АГ амбулаторно. Явно е често срещано.

Общи условия

Активация на акаунт