Отговори
# 150
  • гр. София
Без майтап, но вчера прибирайки се към къщи намерих един розов биберон пред вратата на входа… дано е знак 🍼

На късмет да ти е! Flowers Four Leaf Clover
Аз много вярвам в подобни знаци.
Тази история ме подсеща за моята: преди 2 години, точно след като си бях купила тест за бременност от аптеката, докато вървях към вкъщи, си намерих късметче (монетка). Прибрах се, направих теста и за пръв път в живота си видях втора черта.
Около месец по-късно пък (т.е. все още бях в критичния първи триместър), докато чаках обаждане от репродуктивната за коментар на притеснителни резултати от изследване, пак си намерих късметче (немалка сума този път). Коментарът после беше обнадеждаващ и успокояващ, а впоследствие и цялата бременност безпроблемна.
Сега докато чакам момента за нов инвитро опит, също много често си намирам късметчета по улиците. Прибирам си ги и си ги пазя, цяла колекция имам вече. Grinning

# 151
  • София
Ейнджълче, стискам палци да мине всичко без допълнителни намеси!
Ние сме малко на нож вкъщи, ММ го е хванала пред рожденната депресия и аз много обмислям да изчакам още месец с инвитрото. Имам чувството, че живея с трима души освен детето...
Сърдит го раздава, но пък не ми отказва необходимото внимание Grinning

# 152
Момичета, бяхте писали преди време за подходящ протеин, но не го намирам. Бихте ли споделили, нещо не се ориентирам какъв е подходящо да се пие, като целта не е мускулна маса. Благодаря предварително!

Караджова стискам палци дано всичко е наред и да ни зарадваш след следващия преглед.

Успех на чакащите! 🍀🩵🩷

# 153
Аз препоръчвам Фрезубин на прах. ☺️ Бяха се обсъждали и други, но не им помня имената.

# 154
Здравейте от мен! Виртуално ви черпя със закъснение - вчера и аз като Емпати празнувах рожден ден 🩷💐 нека ни е на късмет новата година от живота ни и този бебешки биберон!
Вчера бях на погачата на моя приятелка на обяд и излязох като ръгбист първа да си ходя 😂 така че надявам се тези символи и вярвания да подействат. Ъпдейт при мен е че съм на финална права на лечението с антибиотици за Ureaplasma parvum и днес ми дойде МЦ на 35ти ден, така че започвам орални контрацептиви от днес и така до януари, за да се направи рестарт на яйчниците. Не съм приемала Ясмин от може би вече 4 години и съм малко разтревожена за напълняване, промени в настроението и такива подобни екстри, но дано да си заслужава 😊

# 155
fearless, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти да нямаш никакви странични ефекти и още първите месеци на годината да ти покажат, че си е заслужавало, а до края да гушкаш сбъднатата си мечта! People Baby

# 156
  • Замък сред облаците
Фиърлес, честита да си и ти!

# 157
Момичета, аз естествено не издържах и още днес бях на преглед,не само че се видя жълтъчно мехурче, но се видя и ембриончето, че дори леки сърдечни пулсациии, каза, че си отговаря точно. Засега съм на седмото небе, силно се надявам всичко да е наред.

# 158
Честит рожден ден, fearless Simple Smile
Прекрасни новини, Караджова Wink всичко да е наред оттук нататък и леко и безпроблемно да е.

# 159
Караджова, всичко ще е наред . Както казах вярвай в себе си... хубавите работи и на нас се случват. 😇🙏🙏
Продължавам да съм със силно стиснати палци и до финал. Все такива хубави новини , нека пълнят темата. 😁🤞

# 160
Страхотни новини Караджова. Честито и дано всичко е наред до финала.

# 161
Момичета, помагайте, че вече не издържам......Тамън ми поотмина вируса, който ме държа 14 дни ( да, все още кашлям) и ново двайсе...мисля, че имам цистит, защото при ходене до тоалетната имам жестоко парене, сърбеж, болка и усещане сякаш не съм се изпишкала докрай. То това усещане и болката са най-гадни. Никога не съм имала такива симптоми. В петък имам час за АГ да ме види след пункцията и ще я питам, но не знам там дали взимат МКБ, уж е малък частен кабинет. Какво мога да направя своевременно за да туширам това ужасно чувство на пишкане? Пия Уринал акут, една опаковка изпих, сега взимам Кантарис 9 (хомеопатично и преди съм го пила, но нямах чак такива симптоми), чай от шипка, вода пия. Тамън мина ужасната болка от пункцията,, после дойде вируса, дето 14 дни ме мъчи, а сега и това. Аз явно съм от тия, дето само лошото им се случва.....

# 162
  • София
Радвам се за положителното развитие Караджова! Чакаме с нетърпение да ни наръсиш обилно с прашец!

# 163
Честито Караджова!

Момичета, аз идвам с резултати от Фемофлор плюс. Май не са добре нещата,може ли коментари? 😭😭
Чакам АГ да ми отговори.

# 164
  • Замък сред облаците
Момичета, помагайте, че вече не издържам......Тамън ми поотмина вируса, който ме държа 14 дни ( да, все още кашлям) и ново двайсе...мисля, че имам цистит, защото при ходене до тоалетната имам жестоко парене, сърбеж, болка и усещане сякаш не съм се изпишкала докрай. То това усещане и болката са най-гадни. Никога не съм имала такива симптоми. В петък имам час за АГ да ме види след пункцията и ще я питам, но не знам там дали взимат МКБ, уж е малък частен кабинет. Какво мога да направя своевременно за да туширам това ужасно чувство на пишкане? Пия Уринал акут, една опаковка изпих, сега взимам Кантарис 9 (хомеопатично и преди съм го пила, но нямах чак такива симптоми), чай от шипка, вода пия. Тамън мина ужасната болка от пункцията,, после дойде вируса, дето 14 дни ме мъчи, а сега и това. Аз явно съм от тия, дето само лошото им се случва.....

Уринал акут по схемата в листовката. Иначе МКБ за какво ти е, пускай стерилна урина утре сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт