Отговори
# 165
Честито Караджова!

Момичета, аз идвам с резултати от Фемофлор плюс. Май не са добре нещата,може ли коментари? 😭😭
Чакам АГ да ми отговори.

Как да не са добре нещата?
То си пише горе, абсолютно нормоценоза.
Не може да сме стерилни там, има си бактерии и гъбички, важното е да са малко и под контрол Simple Smile

# 166
fearless, честита да си! И на теб ти желае здраве, щастие и догодина да сте повече вкъщи!

karadzhova, чудесни новини! Дано и занапред всичко да е наред.

salsera, бързо да ти минава. Подкрепям АА - пускай направо стерилна урина.

# 167
fearless Честито и много сбъднати мечти 🎂

Караджова всичко да е все така наред до финал 🫶

Уф.... За тоя месец отчитам Ц от преди час. Дълги години варираше 28-30 дни. А от миналия месец е 24, добре е че О си е точна,въпреки че миналия месец беше късна.Дали скъсването е възможно да е от дуфастона, който приемах до септември или наистина след 30те се скъсява.
Говорих и с АГ каза да не се притеснявам, но толкова кратък ми е съмнително нещо

# 168
  • Замък сред облаците
Гери, ако ЛФ се е скъсила под 11 дни (казваш по-кратък цикъл, ама О навреме) забременяването ще е невъзможно.

# 169
Честит рожден ден Empathy, fearless . По едно лятно бебе ви пожелавам (май още не е късно) Grinning И моя ден ден идва другата седмица и си пожелавам същото. Даже очаквам Ц точно тогава, ама се съмнявам, че по такъв перфектен начин ще се наредят звездите Grinning Би било готино и по Коледа също.

Гери, дано да е нещо временно. Да не би да не си имала О? Или да е от добавките, които пиеш?

Salsera, искрено съчувствам, миналият месец бях същата, ама в обратна поредност - цистит и вирус. В допълнение към съветите, които вече си получила, силно препоръчвам д-маноза - имаше едни прахчета по аптеките и мен са ме спасявали, ако хвана навреме нещата.

Аз този и миналия месец никакви симптоми на нищо през ЛФ, това нормално ли е Joy Не, че се оплаквам, ама даже гърдите ми не са чувствителни.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 17:36 от mommy22

# 170
АА миналия месец беше 10 за това бях се притеснила, бях на 9ти на преглед и О на 10 според АГ, а и съм с болки по време на О.
Мommy освен фолиева и витамин Д в момента не приемам друго.
Ще видим другия месец как ще е и усещам след коледно записване за София пак някъде да бягам да видим.....

# 171
  • Замък сред облаците
Сред потенциалните причини са естрогенова доминантност, наднормено тегло, поднормено тегло, проблем с щитовидната, поликистоза, стрес.

Малко съм телеграфна тези дни, на момичетата в процедури стискам палци и особено на Анди, Мила, Пълнолуние, Караджова, Съншайн и който изпускам с по-сериозни вълнения в последно време (не е нарочно, не смогвам 😅).

# 172
Пробвай на авирон цистостоп или пак същото но SR с удължено действие, който е. Много помагат.
Момичета, помагайте, че вече не издържам......Тамън ми поотмина вируса, който ме държа 14 дни ( да, все още кашлям) и ново двайсе...мисля, че имам цистит, защото при ходене до тоалетната имам жестоко парене, сърбеж, болка и усещане сякаш не съм се изпишкала докрай. То това усещане и болката са най-гадни. Никога не съм имала такива симптоми. В петък имам час за АГ да ме види след пункцията и ще я питам, но не знам там дали взимат МКБ, уж е малък частен кабинет. Какво мога да направя своевременно за да туширам това ужасно чувство на пишкане? Пия Уринал акут, една опаковка изпих, сега взимам Кантарис 9 (хомеопатично и преди съм го пила, но нямах чак такива симптоми), чай от шипка, вода пия. Тамън мина ужасната болка от пункцията,, после дойде вируса, дето 14 дни ме мъчи, а сега и това. Аз явно съм от тия, дето само лошото им се случва.....

# 173
  • София
Не са зле Bambie. ,единствено стафилококите са малко повечко,но пък имаш много лактобацили,които правят баланса.
Може би и кандидата и ентерокока са една съвсем мъничка идея отгоре,но не е нищо фатално според мен.
Това е моето мнение.

# 174
Момичета, може ли с добавки и какви всъщност, да се удължи лутеалната фаза? И на какво се дължи скъсяването й, ако изключим някоя функционална киста? Малко съм боса по темата.

# 175
  • Замък сред облаците
Главно на хормонален дисбаланс - горе съм посочила повечето причини, общото между тях е че по един или друг начин влияят на производството на хормони.
Добавките няма да помогнат, ако не се таргетира и премахне основната причина. Затова се почва с хормонални изследвания и симптоматичен режим на хранене и спорт когато става въпрос за тегло или спкя (спкя много се подобрява от хранене).
Дуфастонът е временно решение за удължаване на ЛФ - като да залепиш лепенка на отсечен крак. Давам сравнението, защото дори да удължи ЛФ, дисбалансът често засяга качеството на яйцеклетките, освен производството на хубава лигавица (което е проблемът с къса ЛФ). .

# 176
AA, благодаря! От изброените само естрогенова доминантност не знам дали имам, другите неща са ок. За целта на кой ден мога да пусна естроген , за да проверя нещата?

# 177
fearless честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава и до година да празнувате в увеличен състав 🍼🤰🏻
Караджова, много се радвам за развитието. Хайде да имаш лека бременност и без повече страхове.
Salsera, леле милата много ти се насъбра ❤🍀

# 178
  • Замък сред облаците
AA, благодаря! От изброените само естрогенова доминантност не знам дали имам, другите неща са ок. За целта на кой ден мога да пусна естроген , за да проверя нещата?

Между 2-5 ден, трябва да е над 50 и под 200нмол.

# 179
Благодаря АА. Днес ми пуснаха хормони и прогестерона и Е2 са високи. Надявам се да имаме читави ембриони поне, въпреки че няма да има свеж трансфер. Но пък дано не слагам каруцата пред коня както се казва. Много се ядосах на себе си, но няма какво да направя Sad

Общи условия

Активация на акаунт