Отговори
# 555
И аз съм го чувала това. Мисля, че логиката е, че силната имунна система може да атакува ембриона, разпознавайки го като чуждо тяло.
На мен например след трансфер винаги ми изписват Медрол, който действа именно за потискане на имунната система.
Точно!

# 556
Бъбълче,честито , пожелавам ти всичко да е наред! 😍
Аз много рядко пиша, основно чета. Правихме стимулация този месец,днес 12 ден след О, теста е отрицателен, та реших да не пия повече дуфастон и да си чакам Ц. Иначе док беше казал до утре, но нетърпението ме изяде. Та с нови сили ,наново. Смятам да пусна и пак хормононални ,защото преди 2 м ,естрадиола ми беше многоооо завишен.

# 557
  • Замък сред облаците
Имплантационният прозорец може да е до 12 ден, затова не се спира преди това. Тоест уринарният тест може да е след два дни положителен най-рано ако имплантацията е на 12 ден. Давам обяснение защо не казват да се спират по-рано хапчетата.

# 558
Бъбъл,  честито ! Лека бременност до финал!
Много сили и вяра на всички! 🍀

# 559
Леле, браво момичета, чудесни новини!
Bubble и mommy, изключително много се радвам за вас, откога чакате този момент! Пу, пу, пу ❤️
Тихичко честито и скоро да ни се похвалите с добри новини и високи ЧХГ-та!!! 💟 Лека бременност и дано това положително утро на Bubble е заразно! 🤭

# 560
Здравейте прекрасни, борбени момичета. Записвам се в темата, защото и аз се боря за второ детенце от година. Уж нямаме почти никакви проблеми, но се наложи да стигнем до стимулация и инсеминация. Днес ми е 8 ден след инсеминацията. Понеже се чувствам доста зле още вчера реших да си направя един тест ей така .. излезе почти незабележима 2ра чертичка, която не се виждаше на камерата изобщо. Днес сутринта повторих и излезе по-наситена . Според вас дали ще имам положителен финал?

# 561
АА не сме проследили точно кой ден е била О. Каза 3 дни и на 4 да започна дуфастон. На 13 ден да направя тест, ако е отрицателен да спра хапчетата. Днес е 12 ден, затова реших,че тази или утре сутрин теста не би показал нещо различно....и днес не съм пила хапчета. Смяташ,че е грешка ли?
Този месец смятам да проследя при друг доктор дали е имало реално О, защото при моя е трудно да се вредя пак после за проверка за жълто тяло.

# 562
  • Замък сред облаците
Ами, щом докторът е казал тест на 13 ден и след това спиране има защо. Жълто тяло като не можеш да проследиш при АГ, можеш между 7-8-9 ден след предполагаема О да пуснеш прогестерон и ще покаже имало ли е О. Най-достоверно е, защото един АГ не вижда, друг вижда, пък понякога е киста и т.н. Та, хормонът е добър показател.

# 563
А след като приемам дуфастон, няма ли да покаже фалшиво завишен резултат

# 564
Аз мисля да си отложа прегледа при АГ за по-натам, когато ще съм почти в 7 г.с. Не ми се ходи толкова рано, когато надали ще се види нещо съществено. Следя темата, но няма да разводнявам с моите коментари. Ще пиша като мина прегледа, стискайте палци всичко да се развива добре Hug

# 565
Честито бъбъл, наистина много, много се радвам! Всяка жена го заслужава, от все сърце пожелавам всичко да бъде наред и след 9 месеца да се похвалиш с едно много здраво и красиво бебче! 🍀

# 566
Браво, Бъбъл, честито! Много се радвам за теб! Всичко да е наред ти пожелавам и до успешен финал! ❤️

# 567
Идвам с въпрос - има ли значение по кое време на деня се правят тестовете за овулация? Досега съм ги правила следобед около 3-4 часа.

# 568
Еха , Бъбъл, честито !!! Каква хубава новина само ! Стискам палци и те чакам с тлъсто ЧХГ 🌺

# 569
  • София
Идвам с въпрос - има ли значение по кое време на деня се правят тестовете за овулация? Досега съм ги правила следобед около 3-4 часа.

при мен съм забелязала, че най-коректно отчитат около 17-18 часа, но и стриктно спазване на пиш паузата и наливането с течности /и двете са ми много трудни, защото съм свикнала да пия по много вода/

Общи условия

Активация на акаунт